- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi Fazla fazla
-
Mevzu siz bizlik değil mevzu bakımin salt renkli kozmetik olarak algılanması öbür türlüsü yapıp yapmamak tercih meselesidir.Ancak kalkıp sende ruj yok far yok teninde makyaj yok bakımsiz veya bakımı eksik kadın algısı pekte doğru değil bana göre
Gözünde çapakları dururken kalip gibi fondotenle ise gelen kizi bugun vardiyaya almadim. (Sebep çapak degildi elbette. Bizde makyaj yasak) Ustune bu konu baya iyi denk geldi.
Konu sahibi saclar yag icince ter kokusu 3 metreden rahatsiz ediyor tuyler yazdan yaza temizleniyor ama panda gibi goz makyaji onlayn. Hangi nemlendiriciyi kullaniyorsun diyince benim cildim nemli krem kullanmam diyor. Bu tipler bence igrenc. Bakimla alakasi yok. Acik ayakkabi giymiycekse pedikur yaptirmiyorlar... halbuki saglik ve hijyen acisindan zorunlu... kirmizi oje surmek icin degil
ayrıca kuaför salonlarında her gelene kullanılan aletlerle neyin sağlığı ve hijyeni sağlanabilir? televizyondan görülen her şey kural belleniyor...Ya agziniza saglik!
Allah allah pedikür saglik ve hijyen acisindan zorunlu mu cidden? Hic duymadim daha once ki saglikla ilgili bir bolum okudum, anam babam saglikci. Tirnak kesmeyi de onlardan ogrendim. Duzgun araliklarla ve duzgun bir sekilde tirnaklarini kesen bir insanin hijyen icin neden manikure pedikure ihtiyaci olsun ki?
aloe vera yetiştirin evde her gün ucundan kırıp ikiye ayırıp yüzünüze sürün cilt adeta yenileniyorBende hic makyaj yapmam en fazla rimel surerim :) bakimsiz oldugumu dusunmuyorum.
Kasini, biyigini aliyorsan, duzenli agda yaptiriyorsan, banyonu zamaninda yapiyorsan, dislerini fircaliyor sacini tariyorsan , temiz kiyafetler giyorsan, benim gozumde gayet bakimlisin demektir :)
Evde yetisiyor mu , esim cok merakli birseyler eksinde buyutsun.. Soyleyim onu eksin bari :) bir ise yarar saksılaraloe vera yetiştirin evde her gün ucundan kırıp ikiye ayırıp yüzünüze sürün cilt adeta yenileniyor
Tabiki sadece makyaj bakım değil.Ben makyaj yapmayi sevmem ve hep sırt cantası kullanirim bu yüzdrnde arkadaşlarim bana takılır "Askerimiz geliyor"diye ki bu gune kadarda hiç bozulmadım benden hoslananda böyle hoslandi karakterim bu çıtı pıtı değilim .neyse bugün arkadaslarimla kozmetik mağazasına girdik güya beğendiği bir makyaji alacaktı bi arkadasimiz ama 2 saat çıkamadı.Bende sevmem hani beklemeyi hade ama dedikce "aman ne olcak belki sende hwvslenirsin iki makyaj yapar bakımlı olursun" dedi neyse dedim sustum en sonda sanada alalım seni kız yapacaz dedi ama bòyle alayli. Ay benim gözüm döndü orda.dedim "Senin bakimdan kız olmaktan kastın deodorant hic kullanmayip surekli ter kokup ruju suratinin yarisina yaymaksa evet ben degilim itirazin mi var" dedim cıktım gittim. ki bu arkadaş hakikatten deodoranttan bir haber ama suratı boya küpü bir insan ki genelde birakin sarılmaya aşırı hassas burnum yüzünden yanina dahi oturmam ama ortak arkadas grubu sagolsun bir araya geliriz.Neyse ben bu kızın olduğu ortama bi daha oturmamda aklimada takıldı bakım demek makyaj mı demek?
Ben 18 yasimdan beri yüzüme düzenli nemlendirici kullanır ayda 1 muhakkak dogal maske yaparım.Agdam falan zerre gecikmez çünkü sevmem bol bol nemlwnirim ki bu tüm vücut ve saclar içinde geçerli.Tirnagim renkli oje surmesem bile muhakkak cilası törpüsü vardır ve ayrica deodorantka roll on la yasarim şimdi ben bakimsiz mıyım?
Bu millette ki bakım=renkli kozmetik anlayisini ben zerre anlamıyorum ya.Kadınlığın feminenliğin fıtratinda illa topuklu giymek mi vardır pembe çok sevmeyimce kol çantası kullanmak istemeyince kadınlıktan uzak mı duruyoruz yahu?ayy ben cok gıcık oldum.
tabiki yetişiyor balkonumda 3 saksı var ben de. arada arkadaşlar köklerinden tırtıklasa da hızlı büyüyor bana fazlasıyla yetiyorEvde yetisiyor mu , esim cok merakli birseyler eksinde buyutsun.. Soyleyim onu eksin bari :) bir ise yarar saksılar
o dediğin yerleri temizlememek kansere bile sebebiyet veriyor kokuyu bırakBizim bi arkadaş dişinde kocaman domates kabugu varken ruj surerdi. Bir digeri şarap boyardi keseler gibi yapsan cikar aman ne ugrascam deyip rujla kapardi. O şekil birileriyle öpüşürdu benim midem bulanirdi. Kadinlar cidden cok pis olabilio. En şıkır şıkır kadin tuvaletten bi cikio off apış mapış her türlü koku kaliyo arkasında. Benim burnum inanılmaz hassastir. Milletin vajinasinin kokusunu aliyorum tuvaletten çıktıklarında. O yuzden temiz olmak lazim en temelde. O iç dış dudaklarin icini keseler gibi temizlemek lazim tirnakla kazisan baya bisey cikio. Bunu akil edemeyen kadinlarin %95i falandir kesin. Bi zahmet kimseyi kandirmayalim. Eskiden ben de makyaja önem verirdim. Sonra baktim yaslaniorum kirpiklerim dokuluo biraktim. Saçı yapinca bakimli gozukuluo bence. Makyaj hic sart degil.
bu sıcaklarda aynı tişörtü gömleği yıkamadan defalarca giyenler var ama bu hatunların evleri bal dök yala temizdir.bu ne yaman çelişkidirKeske su renkli kozmetik isine son verseler de hayvanlar eziyetten kurtulsa. Ayrica haklisiniz bakim makyaj demek degil. Ben makyaj pek yapmam ama guzel kokusuz cikmam. Koku cok onemli, ben de ter kokan suslu puslu saclari fönlu insanlari bakimli bulmuyorum. Bir kere yanina yaklasilmiyor zaten. Erkekler hic mi farketmiyor bu insanlarin sevgilisi oluyor bir de. Agzinin payini vermissiniz bosverin
Iııyy sizde ne burun varmış yahuBizim bi arkadaş dişinde kocaman domates kabugu varken ruj surerdi. Bir digeri şarap boyardi keseler gibi yapsan cikar aman ne ugrascam deyip rujla kapardi. O şekil birileriyle öpüşürdu benim midem bulanirdi. Kadinlar cidden cok pis olabilio. En şıkır şıkır kadin tuvaletten bi cikio off apış mapış her türlü koku kaliyo arkasında. Benim burnum inanılmaz hassastir. Milletin vajinasinin kokusunu aliyorum tuvaletten çıktıklarında. O yuzden temiz olmak lazim en temelde. O iç dış dudaklarin icini keseler gibi temizlemek lazim tirnakla kazisan baya bisey cikio. Bunu akil edemeyen kadinlarin %95i falandir kesin. Bi zahmet kimseyi kandirmayalim. Eskiden ben de makyaja önem verirdim. Sonra baktim yaslaniorum kirpiklerim dokuluo biraktim. Saçı yapinca bakimli gozukuluo bence. Makyaj hic sart degil.
Evet ya bende bunu anlamam. Normal de ter kolay kolay kokmak ama mesela regl dönemi oluyor bende kendim rahatsız oluyorum. Fark eder etmez işyerinde tuvalete kitler kendimi koltuk altını yıkar kurular çıkarım. Ama akşama kadar öyle kokmaya devam edenler var malesefbu sıcaklarda aynı tişörtü gömleği yıkamadan defalarca giyenler var ama bu hatunların evleri bal dök yala temizdir.bu ne yaman çelişkidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?