Bakım=makyaj mı?

Gözünde çapakları dururken kalip gibi fondotenle ise gelen kizi bugun vardiyaya almadim. (Sebep çapak degildi elbette. Bizde makyaj yasak) Ustune bu konu baya iyi denk geldi.

Konu sahibi saclar yag icince ter kokusu 3 metreden rahatsiz ediyor tuyler yazdan yaza temizleniyor ama panda gibi goz makyaji onlayn. Hangi nemlendiriciyi kullaniyorsun diyince benim cildim nemli krem kullanmam diyor. Bu tipler bence igrenc. Bakimla alakasi yok. Acik ayakkabi giymiycekse pedikur yaptirmiyorlar... halbuki saglik ve hijyen acisindan zorunlu... kirmizi oje surmek icin degil

hergün maske peeling saça yağ serum kullanan biri olarak yok denecek kadar az makyajlı olduğum için bende bakımsız oluyorum galiba ha ha.haftada 2 gun rimel aydınlatıcı göz kalemi ve beyaz pudradır makyajım diğer günler sadece nemlendirici üzeri güneş koruyucu artı beyaz pudradır.sadece davet düğün özel bir akşam yemeği gibi aktivitelerde makyaj yaparım full olarak.ama cilt yüz vücut ayak diş kirpik saç bakımında aşırıya kaçan faaliyetlerim var.faydasını da çok görüyorum.ayrıca hem beslenme hem de hap olarak kullandığım vitaminler sayesınde makyajsız da cildim ıyı görünür.bir kadını en bakımsız gösteren şeylerden biri de yanmış saçlardır.inatla da kesmezler ya o saçları en bakımsız kadın onlardır bence

gayet de sizlik bizlik mevzusu işte. yine aynı şeye çıkıyor. algılar da kişisel bu konuda.
size göre pek de doğru değilmiş bahsettiğiniz algı fakat bana göre doğru. ben de öyle düşünüyorum çünkü ben de bakımın içine makyajı katıyorum. renkli kozmetiği katıyorum. bunda tartışacak konuşacak bir şey kalmıyor. herkes farklı görüşte. olay bu kadar net. sana göre bana göre diye diye geçer gider. net bir fikir söz konusu olamaz. kişiselde kalır. zevkleri tartışmak kadar anlamsız yani. sorun sizin tarzınıza eleştiri yapanları önemsemeniz. bunu bırakınca üstüne düşünmeye gerek kalmaz. siz öylesiniz başkası farklı.
yani size göre doğru olmaması ne benim ne de diğerlerinin fikrini değiştirmez. benim görüşüm de sizinkini değiştirmez. ortak noktada buluşmanın imkanı yok.

bakım
isim

1. isim Bakma işi
2. Bir şeyin iyi gelişmesi, iyi bir durumda kalması için verilen emek
"Bahçe bakım ister."
3. Birinin beslenme, giyinme vb. gereksinimlerini üstlenme ve sağlama işi

Ya agziniza saglik konu sahibi!
Ona mi kalmis sizi elestirmek, les gibi ter kokan haliyle hem de!

Allah allah pedikür saglik ve hijyen acisindan zorunlu mu cidden? Hic duymadim daha once ki saglikla ilgili bir bolum okudum, anam babam saglikci. Tirnak kesmeyi de onlardan ogrendim. Duzgun araliklarla ve duzgun bir sekilde tirnaklarini kesen bir insanin hijyen icin neden manikure pedikure ihtiyaci olsun ki?

ayrıca kuaför salonlarında her gelene kullanılan aletlerle neyin sağlığı ve hijyeni sağlanabilir? televizyondan görülen her şey kural belleniyor...

Bende hic makyaj yapmam en fazla rimel surerim :) bakimsiz oldugumu dusunmuyorum.
Kasini, biyigini aliyorsan, duzenli agda yaptiriyorsan, banyonu zamaninda yapiyorsan, dislerini fircaliyor sacini tariyorsan , temiz kiyafetler giyorsan, benim gozumde gayet bakimlisin demektir :)

aloe vera yetiştirin evde her gün ucundan kırıp ikiye ayırıp yüzünüze sürün cilt adeta yenileniyor

ömrümde manikür pedikür yaptırmadım amanın ne bakımsızım ben

Bizim bi arkadaş dişinde kocaman domates kabugu varken ruj surerdi. Bir digeri şarap boyardi keseler gibi yapsan cikar aman ne ugrascam deyip rujla kapardi. O şekil birileriyle öpüşürdu benim midem bulanirdi. Kadinlar cidden cok pis olabilio. En şıkır şıkır kadin tuvaletten bi cikio off apış mapış her türlü koku kaliyo arkasında. Benim burnum inanılmaz hassastir. Milletin vajinasinin kokusunu aliyorum tuvaletten çıktıklarında. O yuzden temiz olmak lazim en temelde. O iç dış dudaklarin icini keseler gibi temizlemek lazim tirnakla kazisan baya bisey cikio. Bunu akil edemeyen kadinlarin %95i falandir kesin. Bi zahmet kimseyi kandirmayalim. Eskiden ben de makyaja önem verirdim. Sonra baktim yaslaniorum kirpiklerim dokuluo biraktim. Saçı yapinca bakimli gozukuluo bence. Makyaj hic sart degil.

Tabiki sadece makyaj bakım değil.
Hatta kızlar o görünen koltuk altı kıllarınız ile lütfen kisakollu giyip fönlü saçlarınızı düzeltme çabasına girip o kılları gözümüze sokmayın. Ay son zamanlarda bunu çok görüyorum. Cok iğrenç bir durum.
O kılı görünce suratına bakasım gelmiyor.

Evde yetisiyor mu , esim cok merakli birseyler eksinde buyutsun.. Soyleyim onu eksin bari :) bir ise yarar saksılar
tabiki yetişiyor balkonumda 3 saksı var ben de. arada arkadaşlar köklerinden tırtıklasa da hızlı büyüyor bana fazlasıyla yetiyor

Keske su renkli kozmetik isine son verseler de hayvanlar eziyetten kurtulsa. Ayrica haklisiniz bakim makyaj demek degil. Ben makyaj pek yapmam ama guzel kokusuz cikmam. Koku cok onemli, ben de ter kokan suslu puslu saclari fönlu insanlari bakimli bulmuyorum. Bir kere yanina yaklasilmiyor zaten. Erkekler hic mi farketmiyor bu insanlarin sevgilisi oluyor bir de. Agzinin payini vermissiniz bosverin

o dediğin yerleri temizlememek kansere bile sebebiyet veriyor kokuyu bırak

bu sıcaklarda aynı tişörtü gömleği yıkamadan defalarca giyenler var ama bu hatunların evleri bal dök yala temizdir.bu ne yaman çelişkidir

ama şu da var üniversite de teni teke gibi kokan haftada bir yıkanan bir kız vardı yurtta ıyy derdik buna sevgilisi nasıl dayanacak.Ama kız çok çok zengin biriyle evlendi ya hala da teke gibiymiş görüşen arkadaşların söylediği kadarıyla.allah kokan kız şansı versin ha ha

Iııyy sizde ne burun varmış yahu

bu sıcaklarda aynı tişörtü gömleği yıkamadan defalarca giyenler var ama bu hatunların evleri bal dök yala temizdir.bu ne yaman çelişkidir
Evet ya bende bunu anlamam. Normal de ter kolay kolay kokmak ama mesela regl dönemi oluyor bende kendim rahatsız oluyorum. Fark eder etmez işyerinde tuvalete kitler kendimi koltuk altını yıkar kurular çıkarım. Ama akşama kadar öyle kokmaya devam edenler var malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…