- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi Fazla fazla
-
Maşallah bütün kk doğal güzelmiş
Ben makyaj yapmayi sevmem ve hep sırt cantası kullanirim bu yüzdrnde arkadaşlarim bana takılır "Askerimiz geliyor"diye ki bu gune kadarda hiç bozulmadım benden hoslananda böyle hoslandi karakterim bu çıtı pıtı değilim .neyse bugün arkadaslarimla kozmetik mağazasına girdik güya beğendiği bir makyaji alacaktı bi arkadasimiz ama 2 saat çıkamadı.Bende sevmem hani beklemeyi hade ama dedikce "aman ne olcak belki sende hwvslenirsin iki makyaj yapar bakımlı olursun" dedi neyse dedim sustum en sonda sanada alalım seni kız yapacaz dedi ama bòyle alayli. Ay benim gözüm döndü orda.dedim "Senin bakimdan kız olmaktan kastın deodorant hic kullanmayip surekli ter kokup ruju suratinin yarisina yaymaksa evet ben degilim itirazin mi var" dedim cıktım gittim. ki bu arkadaş hakikatten deodoranttan bir haber ama suratı boya küpü bir insan ki genelde birakin sarılmaya aşırı hassas burnum yüzünden yanina dahi oturmam ama ortak arkadas grubu sagolsun bir araya geliriz.Neyse ben bu kızın olduğu ortama bi daha oturmamda aklimada takıldı bakım demek makyaj mı demek?
Ben 18 yasimdan beri yüzüme düzenli nemlendirici kullanır ayda 1 muhakkak dogal maske yaparım.Agdam falan zerre gecikmez çünkü sevmem bol bol nemlwnirim ki bu tüm vücut ve saclar içinde geçerli.Tirnagim renkli oje surmesem bile muhakkak cilası törpüsü vardır ve ayrica deodorantka roll on la yasarim şimdi ben bakimsiz mıyım?
Bu millette ki bakım=renkli kozmetik anlayisini ben zerre anlamıyorum ya.Kadınlığın feminenliğin fıtratinda illa topuklu giymek mi vardır pembe çok sevmeyimce kol çantası kullanmak istemeyince kadınlıktan uzak mı duruyoruz yahu?ayy ben cok gıcık oldum.
sizi alıntıladığımı hatırlamıyorum?Batik olmamasi icin duzgun kesmek onemli. Bunu herkesin yapabilecegini sanmiyorum. Tırnak etleriniz asiri duzgun degilse -ki benim degil en kucuk parmagimin uzeri deri kapli neredeyse- tum gun kapali ayakkabi icerisinde mantar yapar. Uygunsuz ayakkabi tirnak kalinlastirir. Bastan cozumu basit olan seyleri sonra ayak sagligi merkezlerinde avuc dolusu parayla cozmemek icin pedikur gereklidir. topuklarda catlama olmadan yumusatilmasi da gerekli. Catlarsa basmak bile cok aci verici.
wonderwoman97
Kendi aletlerinizi goturuyorsunuz kimseye kullanilan seyler kullanilmiyor. Mahalle arasindaki egitimi sertifikasi belli olmayan kuaforlerde yaptiriliyorsa zaten yaptirilmasin. Uzman medikal merkezler var.
20 yil avrupada yasadim. Doktor burda nasil kaplica gozluk ve ilac vs yaziyorsa orda pedikur de yaziyor. Pedikur seanslarina duzenli gitmediysen ayak sagligi merkezi yazmiyor ileriki asamalarda. Ucretini kendin odeyerek gidiyorsun. Bilmiyor olabilirsin ama hic bir seye dayandirmadan benim televizyonda gordugumu nerden cikartip karsi cikiyorsun?
Anlattıgınız arkadasınız elbette bakımlı olmuyor, bakımlı olmak sadece yüz boyamak değildir ama makyaj da kadın olmanın bakımın bir parçası ve bence olmazsa olmaz..makyaj yapmayanlara hayret ediyorum
Hatırladım canım nasılsın??Sosyalbilimci beni hatirladin mi? Hani bir derdin olunca gel yaz demistin bana..
Iste o gun bugun. Net makyaj ozurluyum. Iste o makyaj yapmayan kadinlardanim. Beceremedigimden.. iste de yasak o yuzden hic ustune dusmedim.
Sosyalbilimci beni hatirladin mi? Hani bir derdin olunca gel yaz demistin bana..
Iste o gun bugun. Net makyaj ozurluyum. Iste o makyaj yapmayan kadinlardanim. Beceremedigimden.. iste de yasak o yuzden hic ustune dusmedim.
İçimden geçenleri çok güzel vurgulamışsınız. Alkışlamaya geldimbence makyaj bakımlı kadının bir parçasıdır.
tertemiz olmak, rutin nem-maske-masaj vs yaptırmak bunun sadece temelidir.
makyajla güzelliğe güzellik katılır. buna bayılıyorum.
varolan güzelliği vurgulamak ya da kusurları biraz olsun örtmek, yüze renk vermek müthiş bir şey.
ben de makyajcılardanım. makyaj yapmayanlara şaşırırım. ama bunu ifade etmem karşımdakine. umrumda da olmaz. sadece bana paspal gelir. kendi içimde düşünür geçerim.
siz de bizim gibi düşünenler için aynı şeyi yapın ve umursamayın. kişilik meselesi. hepimiz farklı bir görüşü savunuyoruz. birbirimize laf söylemeye gerek yok. laf atanları da takmaya gerek yok.
fark etmemişim alıntı üstüne alıntı yaptığımı kusura bakmayın kast ettiğim hedef grubu siz değildiniz.wonderwoman97 bir uyenin beni alintilayip bana yazdigi cevabi alintiladiniz.
Uye bana hijyen icin mi gerekli diyor. Siz de onu alintilayip hayir herkese ayni malzeme ile hijyen mi olur diyorsunuz.
Hani su televizyonlarda gorulen her sey kural belleniyor dediginiz mesaj.
Ben de bu sebeple aciklamak istedim. Cunku dogrudan o mesaji alinti yapmadan yazmak size kimsenin bilgi paylasimini bilginiz olmamasina ragmen televizyondan gormustur minvalinde kucumseme hakki vermez.
Batik olmamasi icin duzgun kesmek onemli. Bunu herkesin yapabilecegini sanmiyorum. Tırnak etleriniz asiri duzgun degilse -ki benim degil en kucuk parmagimin uzeri deri kapli neredeyse- tum gun kapali ayakkabi icerisinde mantar yapar. Uygunsuz ayakkabi tirnak kalinlastirir. Bastan cozumu basit olan seyleri sonra ayak sagligi merkezlerinde avuc dolusu parayla cozmemek icin pedikur gereklidir. topuklarda catlama olmadan yumusatilmasi da gerekli. Catlarsa basmak bile cok aci verici.
wonderwoman97
Kendi aletlerinizi goturuyorsunuz kimseye kullanilan seyler kullanilmiyor. Mahalle arasindaki egitimi sertifikasi belli olmayan kuaforlerde yaptiriliyorsa zaten yaptirilmasin. Uzman medikal merkezler var.
20 yil avrupada yasadim. Doktor burda nasil kaplica gozluk ve ilac vs yaziyorsa orda pedikur de yaziyor. Pedikur seanslarina duzenli gitmediysen ayak sagligi merkezi yazmiyor ileriki asamalarda. Ucretini kendin odeyerek gidiyorsun. Bilmiyor olabilirsin ama hic bir seye dayandirmadan benim televizyonda gordugumu nerden cikartip karsi cikiyorsun?
Yok canım doğru renklerle gayet hoş olursunuz eminim.Ben de makyaj yapmiyorum. Zaten cok guzel oldugum icin beceremedigim icin
Ama becerebilsem vallahi yapardim. Yapinca insandan cikip maymuna donuyorum.
Eskiden pudra ve hafif bir ruj kullaniyordum, pudrasiz kendimi cok cirkin ve bakimsiz hissediyordum. Bu ikisi olmadan sokaga cikmazdim kolay kolay. Bir sure sonra onlara bagimliymisim gibi hissettim. Ama rijit bir karar alarak 2 senedir ruju, 3 aydir da pudrayi biraktim. Resmen dunya varmis diyorum ya. Arkadaslarim kendileri dediler ne iyi yaptin da biraktin diye (ben sormadigim halde) boyle daha mi guzelim? Belki degilim ama en azindan kafam rahat ben rahat. Istedigim zaman gunes kremimi tazeleyebiliyorum, disimi istedigim an gonlumce fircalayabiliyorum ( eskiden pudram bozulmasin diye cok dikkat ederdim) sirt cantasina da 2 senedir basladim. Cok seker cantalar aldim, midi boy. Yani salas gorundugumu hic sanmiyorum. Konu sahibini sirt cantasi takiyor diye salas ilan edenleri anlayamadim. Modayi takip ederseniz gayet şık sirt cantalari uretildigini gorursunuz zaten.
Iyi de kendiniz soyluyorsunuz tirnak yapinizin duzgun olmadigini. Neden genele yayiyorsunuz? Uygun olmayan ayakkabidan kastiniz ise bakimli olmak adina giydiginiz ince topuklular mi yoksa? Oyle oldugunu varsayarak hem bakimli olmak adina kendi tirnak sagliginizi bozuyorsunuz sonra da hijyen icin pedikuru sart kosuyorsunuz. Size sart olabilir belki ama pedikur yapmayanlari hinyenine dikkat etmemekle itham etmeniz olmaz. Bunun disinda oje surenlerin tabii ki de tirnaklarina bakmasi gerekir. Oje surmeyenler ozgur :)
Tirnak sadece bir ornekti. Pedikur ayak kürüdür sadece tirnaga indirgenemez ki. Kremi maskesi ve refleksolojiyle bir butundur. Topuklari yumusacik yapiyor. Tabii mahalle arasi kuaforlerde ne idugu belirsiz kisilerce yapilirsa ancak tirnak duzeltilip oje suruluyor olabilir. Medikal merkezlerde ölü deri öyle güzel temizleniyor ki... Tirnak kalinlasmasini da genelde spor ayakkabi yapar ince topuk degil. Kiyafetle veya ayakkabiyla şık olunabilir bakımlı değil. Bakımlı olmak adına ayakkabı giymek ne demek?
Evet kimsenin ayaklarinda bir sorun yok bir tek bende var. Sonra burda babamin ayaklari kokuyor konusu aciliyor ya o baba da yok mesela aslinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?