Bakım=makyaj mı?

Okuduğum yorumlar kadarıyla konu zaten bakımdan hijyene bir geçiş yapmış. Maalesef bakım sadece temiz olmak değil. Oranın buranın tüyünü alıp maske yapıp deodrant kullanmakla bitmiyor. Bu dediklerini bende yapıyorum. Hiç aksatmam ve aksasa takarım hemen. Ama hamileliğin verdiği bir ağırlıktan dolayı saçıma makyajıma eski özeni veremiyorum. Aynaya bir bakıyorum ben ne olmuşum diyorum.

Bir de eski yorumlarda biri yazmış kim hatırlamıyorum ama, manikür ve pedikür kesinlikle el ve ayak bakımının başlarında gelir. Bakım bence birazda göze hitap etmeli falan filan..

Ben de senin gibiyim, üstelik saçım kızıl 17 yıldır ama makyaj yapmam
Hele de bu sıcakta aslaaa
Takma boşver, temizlenmeyi beceremeyen insanların lafıyla üzülme
Bence bakım temizlik+temizlik+derli toplu giyim
Bu arada sırt çantasını icat edene duacıyım, bende de var bir tane deri, resmen bir uzvum oldu artık =)
Çalışan insanım sabahtan akşama bir sürü şeye ihtiyacım oluyor, Allahtan var sırt çantaları =)

sizi alıntıladığımı hatırlamıyorum?

Makyaj yapinda abartmayin ya valla badana gibi silsen makyaji kizi taniyamazsin. Birde herkes tutorial yapar oldu instagramda ay fenalik geldi. Bakim makyaj degildir.. makyaj bakimin temizligin ustune koydugunuzdur. Kirik tirnakla oje sur bakalim nasil duruyo.. bacaklarini almadan sort giy cik.. biyiklarini almadansaclarini yikamadan makyaj yapbiise yaramaz..ama temizlik varsa makyaj sart degil

Anlattıgınız arkadasınız elbette bakımlı olmuyor, bakımlı olmak sadece yüz boyamak değildir ama makyaj da kadın olmanın bakımın bir parçası ve bence olmazsa olmaz..makyaj yapmayanlara hayret ediyorum

wonderwoman97 bir uyenin beni alintilayip bana yazdigi cevabi alintiladiniz.
Uye bana hijyen icin mi gerekli diyor. Siz de onu alintilayip hayir herkese ayni malzeme ile hijyen mi olur diyorsunuz.
Hani su televizyonlarda gorulen her sey kural belleniyor dediginiz mesaj.

Ben de bu sebeple aciklamak istedim. Cunku dogrudan o mesaji alinti yapmadan yazmak size kimsenin bilgi paylasimini bilginiz olmamasina ragmen televizyondan gormustur minvalinde kucumseme hakki vermez.

Anlattıgınız arkadasınız elbette bakımlı olmuyor, bakımlı olmak sadece yüz boyamak değildir ama makyaj da kadın olmanın bakımın bir parçası ve bence olmazsa olmaz..makyaj yapmayanlara hayret ediyorum

Sosyalbilimci beni hatirladin mi? Hani bir derdin olunca gel yaz demistin bana..
Iste o gun bugun. Net makyaj ozurluyum. Iste o makyaj yapmayan kadinlardanim. Beceremedigimden.. iste de yasak o yuzden hic ustune dusmedim.

Sosyalbilimci beni hatirladin mi? Hani bir derdin olunca gel yaz demistin bana..
Iste o gun bugun. Net makyaj ozurluyum. Iste o makyaj yapmayan kadinlardanim. Beceremedigimden.. iste de yasak o yuzden hic ustune dusmedim.
Hatırladım canım nasılsın??
Becerememek diye bişey Yok içinden gelir alır yaparsın artı internette bi sürü video var izlersin..ama içinden gelmiyosa veya iş yerinde yasaksa bişey diyemem canım haklısın
Ama özel hayatında bi dene derim en azından fondöten ruj kalem rimel yani belli başlı şeyler

Tabiki makyaj bakım değildir. Ama benim gibi yüzünde izler ve lekeler olanlar için birazda olsa kendini iyi hissetme sanatıdır. Ben çok bakımlı değilim. Işim dolayısıyla nefes alamayacak durumdayım boş zamanlarimda kuaföre gideyim durumlarım yok. O kadar yoruluyorum ki sadece uyumak istiyorum. Konunu okuyunca sorguladım kendimi

Kalici makyaj yaptir. Eyeliner , dudak kontoru filan. Kirpik permasi tavsiye etmem.

İçimden geçenleri çok güzel vurgulamışsınız. Alkışlamaya geldim

fark etmemişim alıntı üstüne alıntı yaptığımı kusura bakmayın kast ettiğim hedef grubu siz değildiniz.

ben bakımı tek geçerim makyaj da neymiş ! yaşlanınca acısı fena çıkıyor kızlar iyi bit temizlik ve doğal yollar bir de yüz yogası yaparsanız keyfinden yenmez takip etitğim bir blog var güzel yazıyor kız özellikel temizleyicileri falan anlatıyor aşağıda linkini bırakıyorum bir bakın isterseniz loreal'in ürününü okuduktan sonra aldım çok da memnun kaldım yanş tavsiye ederim

http://bazibaskaseylers.blogspot.com.tr/2017/07/suprizlerle-dolu-bir-temizleyici-loreal.html

Eskiden pudra ve hafif bir ruj kullaniyordum, pudrasiz kendimi cok cirkin ve bakimsiz hissediyordum. Bu ikisi olmadan sokaga cikmazdim kolay kolay. Bir sure sonra onlara bagimliymisim gibi hissettim. Ama rijit bir karar alarak 2 senedir ruju, 3 aydir da pudrayi biraktim. Resmen dunya varmis diyorum ya. Arkadaslarim kendileri dediler ne iyi yaptin da biraktin diye (ben sormadigim halde) boyle daha mi guzelim? Belki degilim ama en azindan kafam rahat ben rahat. Istedigim zaman gunes kremimi tazeleyebiliyorum, disimi istedigim an gonlumce fircalayabiliyorum ( eskiden pudram bozulmasin diye cok dikkat ederdim) sirt cantasina da 2 senedir basladim. Cok seker cantalar aldim, midi boy. Yani salas gorundugumu hic sanmiyorum. Konu sahibini sirt cantasi takiyor diye salas ilan edenleri anlayamadim. Modayi takip ederseniz gayet şık sirt cantalari uretildigini gorursunuz zaten.

Iyi de kendiniz soyluyorsunuz tirnak yapinizin duzgun olmadigini. Neden genele yayiyorsunuz? Uygun olmayan ayakkabidan kastiniz ise bakimli olmak adina giydiginiz ince topuklular mi yoksa? Oyle oldugunu varsayarak hem bakimli olmak adina kendi tirnak sagliginizi bozuyorsunuz sonra da hijyen icin pedikuru sart kosuyorsunuz. Size sart olabilir belki ama pedikur yapmayanlari hinyenine dikkat etmemekle itham etmeniz olmaz. Bunun disinda oje surenlerin tabii ki de tirnaklarina bakmasi gerekir. Oje surmeyenler ozgur :)

Bu konu yorumları benim psikolojimi bozdu ama pek bakımsız hissettim..:/
Manikür pedikür maske. Hey maşallah. .

Ben de makyaj yapmiyorum. Zaten cok guzel oldugum icin beceremedigim icin

Ama becerebilsem vallahi yapardim. Yapinca insandan cikip maymuna donuyorum.
Yok canım doğru renklerle gayet hoş olursunuz eminim.

Ben de abartı yapmıyorum ama seviyorum makyajı. Bb cream aydınlatıcı rimel ve nude ruj yetiyor zaten. Fresh bir görünüm oluyor.

Çok güzel bir arkadaşım var. Kadın makyaj yapınca tanrıçaya dönüşüyor resmen.

Sizin siralamaniza gore bakimlisiniz.
Ama elbise factorunude unutmamak gerek.
Giyim tarzi cok cok onemli.

Tirnak sadece bir ornekti. Pedikur ayak kürüdür sadece tirnaga indirgenemez ki. Kremi maskesi ve refleksolojiyle bir butundur. Topuklari yumusacik yapiyor. Tabii mahalle arasi kuaforlerde ne idugu belirsiz kisilerce yapilirsa ancak tirnak duzeltilip oje suruluyor olabilir. Medikal merkezlerde ölü deri öyle güzel temizleniyor ki... Tirnak kalinlasmasini da genelde spor ayakkabi yapar ince topuk degil. Kiyafetle veya ayakkabiyla şık olunabilir bakımlı değil. Bakımlı olmak adına ayakkabı giymek ne demek?

Evet kimsenin ayaklarinda bir sorun yok bir tek bende var. Sonra burda babamin ayaklari kokuyor konusu aciliyor ya o baba da yok mesela aslinda.

Ya bu dediginiz asamalari bilmiyorum cunku pedikur yaptirmiyorum. Banyoda avondan aldigim topuk tasi torpusunu falan kullaniyorum, gece yatmadan da ayak kremi suruyorum. Cok sukur bir sıkıntı da yasamadim HIJYEN ile ilgili. Zaten benim takildigim konu da hijyen icin sart kosmanizdi. Yoksa bakiminizin bir parcasi yapmanizi gereksiz gormek bana dusmez zaten :)

Babasi ayak kokan uyeyi hedef gostermeyin bence, ben hangi konu oldugunu hemen anladim mesela. Şık bir tutum değil.

Neyse herkesin pedikurune kimse karisamaz diyip kaciyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…