- 4 Aralık 2016
- 147
- 185
- 103
- Konu Sahibi Fazla fazla
-
Ben hippi gibi yaşamıyorum zaten tek sevmedigim makyaj :) derli toplu saç temiz ve uyumlu kiyafet ve ayakkabi dikkat ettigim sevdigim şeylerdirİlle tam takım makyaj yapmak şart değil elbette ama saçlar giyim kuşamda bakımlı görünmenin bi parçası.yani baştan savma kıyafetler dagınık saçlarda nekadar güzel koksanız cildinizi nemlendirsenizde sizi kurtarmayabilir
Makyaj yapan kadınlara boya küpü denilmesi evet on yargılı tıpkı hiç makyaj yapmayana bakımlı kabul edemem demek gibi.Sürekli sıfır makyaj gezen bir kadını bakımlı kabul edemem. Her kadının yüzünde vurgulanması, ön plana çıkarılması gereken kısımlar vardır. Onu geçtim insanın yüzüne renk geliyor.
Sırt çantası belli bir yaştan sonra kadınlara gerçekten gitmiyor.
Temiz olmak zaten olmazsa olmazlardan ama sırf temiz diye birine bakımlı denemez.
En anlamadığım şey de hiç makyaj yapmayan kadınların makyaj yapan kadınların hepsini "boya küpü, on kilo fondötenli" olarak beyninde canlandırması ve tanımlaması.
Evvela 23 yaşındayım uni ogrencisi olmakla beraber feminen olmak demek kolda bi canta ile bagdastirilamaz.Kaldı ki alaycı bi ifade ile bu cumleleri bi cok insanin içinde kullanmak kimsenin haddine değil.Sırf daha işlevli diye sırt çanta kullaniyorum diye de feminenlikten uzak değilim.Tamda tepki gösterdiğim şey bu ışte.Kaç yaşındasın bilmiyorum .ama kadın biraz feminen olmalı .sırt çantası ne ya?okula mı gidiyorsun?alırsın güzel bir kol çantası takarsın koluna çok mu zor.
Sen anlattığına göre temiz bir kızsın ama kadınsı değilsin .biraz kadınsı ol demiş kız bunda bu kadar tepki gösterecek ne var ?ayrıca kız kokuyorsa görüşme yani arkadas olmak zorunda mısın?
Anladigim kadari ile arkadasiniz sizin giyim tarzinizi elestirmis. Yani bakimla giyim tarzini karistirmis..siz bakimli ama spor giyinen birisiniz sanriim.nasil rahatsaniz oyle davranin.Evvela 23 yaşındayım uni ogrencisi olmakla beraber feminen olmak demek kolda bi canta ile bagdastirilamaz.Kaldı ki alaycı bi ifade ile bu cumleleri bi cok insanin içinde kullanmak kimsenin haddine değil.Sırf daha işlevli diye sırt çanta kullaniyorum diye de feminenlikten uzak değilim.Tamda tepki gösterdiğim şey bu ışte.
Sırt çantasıyla feminen olamazsın üzgünüm arkadasın haklı.nşye tepki veriyorsun ki yani bu benim fikrim.Evvela 23 yaşındayım uni ogrencisi olmakla beraber feminen olmak demek kolda bi canta ile bagdastirilamaz.Kaldı ki alaycı bi ifade ile bu cumleleri bi cok insanin içinde kullanmak kimsenin haddine değil.Sırf daha işlevli diye sırt çanta kullaniyorum diye de feminenlikten uzak değilim.Tamda tepki gösterdiğim şey bu ışte.
Missha real complete bb creamKızlar konu açılmışken bana BB krem önerir misiniz çok beyaz hafif çilli soluk tenim..
Screenshot aldım bile teşekkürler bakayımMissha real complete bb cream
Perfect cover olanı grileşebiliyor yüzde (her yüzde olmuyor gerçi) ama real complete nefis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?