- 7 Ocak 2017
- 971
- 29.984
- 438
- Konu Sahibi Fazla fazla
-
ayrica deodorantka roll on la yasarim şimdi ben bakimsiz mıyım?
olmaktan kastın deodorant hic kullanmayip surekli ter kokup
çok alakasız olacak ama naçizane tavsiyem karbonat sürebilirsiniz koltuk altınıza.tabi ki değil.
uzun süredir cilt makyajı yapmıyorum.
kirpiklerim de yağlarla gürleşti sadece kıvırıp azcık yağ sürüyorum.
dudağıma da renkli lip balmlardan kullanıyorum. bu kadar. düğün vs harici bu benim makyajım.
ama cilt bakımı spor beslenmem temizlik bunlara çok dikkat ediyorum. saçlarım pırıl pırıl olmalı mesela cildim de. tırnaklarım düzgündür her daim görünmese bile ben görüyorum renkli ojeler severim çok.
bu arada deodorantlar da çok sağlıklı değil. yani arkadaşınıza öyle demeniz sizin de hoş olmamış. içindeki aliminyum meme kanseriyle bağlantılı bulunmuş bazı çalışmalarda. mesela ben çok doğal bir roll on kullanıyordum üretimi durdu bi süredir kullanmıyorum ama sık duş alırım kokmam da allahtan. şimdi yeni bir doğal bileşim içeren roll on arayışındayım kendim yapacağım muhtemelen.
çok alakasız olacak ama naçizane tavsiyem karbonat sürebilirsiniz koltuk altınıza.
Bunu ben de yeni öğrendim gerçekten harika bişey ya. Deotak kullanıyordum uzun yıllardır zararlı diye bırakmıştım geçen bi arkadaş karbonat sür deyince denedimçok alakasız olacak ama naçizane tavsiyem karbonat sürebilirsiniz koltuk altınıza.
Sizde böyle bi izlenim olusturmussam ne güzel teşekkür ederim :) bir arkadaşım makyajsiz halinden nefret ettigini söylemişti çok şaşırmıştım.Ben güzel bir kadın falan değilim az biraz makyaj evet beni cok daha iyi gösterir ama her sabah kalkınca aynaya bakıp gene tatliyim yahu diyw öpücük atarım kendime e öbür türlü olsa dogal halimden rahatsız olsam bunu yapabilir miyim?hayır.Resmen bizi bizden uzaklastiriyorlar.Ben de makyaj yapan ince topuklu gezen bir bayanım. Rimelsiz kalemsiz dışarı çıkmam. Oje sürerim sürekli. Ama karşımdaki kadında dikkat ettiğim tek şey tırnakları ve bıyıklarıdır.
Anlattığınıza gore sizinle tanışmış olsaydım , çok doğal komplekssiz, kendini iyi yetiştirmiş ve özgüvenli bir bayan olduğunuzu düşünürdüm.
Son zamanlarda rimel ve ruj sürmekten vazgeçmeye çalışıyorum çünkü artik doğal halimden rahatsız olmaya Başladım.
Aşırı makyaj yapmam asla. Far sürmem fondöten hic ama hic kullanmadim. Aşırı makyajlı kadınlar zaten bakımlı değil kompleksli görünüyor.
Hic kafaniza takmayın. Özgüveniniz onu rahatsız etmiş sarsmak istemiş ve üzgünüm başarmış da
O tarz ozel durumlarda yaparim bende bi eyeliner rimel allık pek istemesemde hatta hiç unutmam eski swvgilimle bulusacaktik tabi çocuk ne ilk hoslanma ne flört doneminde hiç gormemis böyle beni. tek rimel allık var dik dik bakıyor ne oldu dedim tüm bu suslenmeler benim için mi deKonuyu okudum.
Tatlım genel olarak haklısın. Ben de lisede böyleydim. Tabi makyaj yaptığım zamanlarda olurdu ama şimdiki kadar çok değildi.
Genel olarak sırt çantası, spor takılmayı severim. Baş şart temiz olmak koşuluyla.
Bunun dışında bir bayan olarak makyajı bilmeyi, her zaman olmasa da boya küpübe dönmeyecek şekilde ufak dokunuşlarla ara sıra yapmanı da tavsiye ederim. Neden?
Ara sıra makyaj yapmak şaşırtıcı olabilir daha dikkat çekici
Bunun dışında bir iş yemeği, iş görüşmesi, balo, düğün, ziyafet, esinle, sevgilinle geçireceğin vakitler için daha hoş ve özentili bir görünüm sağlar.
Makyaj bakım değildir ama bazı durumlarda bence bakım+makyaj gereklidir.
Devamlı her alanda yapmana gerek yok. Ben de genelde yapsam da her gün yapmıyorum. Ben genel olarak makyajı seviyorum çevremdekiler de bana çok makyaj yaptırdığı için hobi benim için.
Kadınlığın olmazsa olmazı tabi ki değil ama bazı durumlar için tuzu biberi.abartıya kaçmamak şartıyla.
Şu lanet ter kokusu yüzünden yazın toplu taşıma ve yazın kendisinden nwfret ediyorum yaSürekli deodoranttan bahsetmişsinde koltuk altını temizlemeyip o ter kokusunun üstüne deodorant banyosu yapan insanlar canlandı gözümde
Ter + Deodorant = poh kokusu hakkaten
Sen temiz ol yeter, bakım demek odur bana göre..Illa tırnak törpüleyip cilalamanda gerekmiyor..
Nasil rahatsan öyle davran
Spora giderken bile fondoten süren oda arkadaşım bi ay sonra tatil zaten deyip odayı temizledi ve ben kriz geçirmiştim mantığa bak. gece rahat uyumak için ic camasirini cikarip tozlu yere atıp sonra kalkip tekrar giymesini unutmadi bu gözlerO degilde karsınızdakine gereken cevabi vermeniz benim bile icimi rahatlatti.
Cunku genelde burada herkes arkadasim bunu dedi bisey diyemedim,cok sinir oldum ama cevap veremedim diye dert yaniyor.Halbuki tek cozum suratina soyleyip rahatlamak,o acidan tebrikler.
Temiz olmadiktan sonra temiz kokmadiktan sonra o makyajin süsün püsün bir onemi kalmiyor.Hatta kiz yurdunda kalarak edindigim izlenimlere gore daginik,pis,odasini bile toplamayan,banyoyu kirli birakan insanlarin suratindan makyaj eksik olmazdi.Bu bakim mi simdi?Bana gore hayir
Sağlık konusunda haklısınız ancak mevzu burda kişisel temizligi hic bir şekilde bakmaması hele o koku önce bi onlensin sonra kendisi karar verir zarar saglik iliskisine :) karbonati oneririm bu aradatabi ki değil.
uzun süredir cilt makyajı yapmıyorum.
kirpiklerim de yağlarla gürleşti sadece kıvırıp azcık yağ sürüyorum.
dudağıma da renkli lip balmlardan kullanıyorum. bu kadar. düğün vs harici bu benim makyajım.
ama cilt bakımı spor beslenmem temizlik bunlara çok dikkat ediyorum. saçlarım pırıl pırıl olmalı mesela cildim de. tırnaklarım düzgündür her daim görünmese bile ben görüyorum renkli ojeler severim çok.
bu arada deodorantlar da çok sağlıklı değil. yani arkadaşınıza öyle demeniz sizin de hoş olmamış. içindeki aliminyum meme kanseriyle bağlantılı bulunmuş bazı çalışmalarda. mesela ben çok doğal bir roll on kullanıyordum üretimi durdu bi süredir kullanmıyorum ama sık duş alırım kokmam da allahtan. şimdi yeni bir doğal bileşim içeren roll on arayışındayım kendim yapacağım muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?