• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakım=makyaj mı?

Ya bu dediginiz asamalari bilmiyorum cunku pedikur yaptirmiyorum. Banyoda avondan aldigim topuk tasi torpusunu falan kullaniyorum, gece yatmadan da ayak kremi suruyorum. Cok sukur bir sıkıntı da yasamadim HIJYEN ile ilgili. Zaten benim takildigim konu da hijyen icin sart kosmanizdi. Yoksa bakiminizin bir parcasi yapmanizi gereksiz gormek bana dusmez zaten :)

Babasi ayak kokan uyeyi hedef gostermeyin bence, ben hangi konu oldugunu hemen anladim mesela. Şık bir tutum değil.

Neyse herkesin pedikurune kimse karisamaz diyip kaciyorum :)

Ben yillardir bu siteyi okurum o kadar cok babamin ayagi kokuyor konusu okudum ki inanin belli bir kisiden bahsetmiyorum. Hangi konuyu anladiniz kim bilir ama biri ustune alinirsa affola. Kimseyi hedef gosterme niyetim yoktu.

Ayrica siz pedikuru zaten kendiniz yapiyormussunuz zaten ilk mesajimda hadi biri evde yapiyordur ikisi yapiyordur herkes mi evde yapiyor demistim :)

Sirt cantasiyla da gayet feminen gorunebilirsin makyajsiz da. Insanin ic dunyasinin cok etkisi var bence bunda. Bakimli olmak kesinlikle makyaj degil. Arada bir kulanilan makyaj dengeli kulanildiginda guzel. Her gun kullanilmasi saglikli degil kimyasal neticede. Gida etiketini bile okumayan bir toplumuz makyaj malzemelerinin icinde tonla zararli madde var ama kimse okumuyor cunku soz konusu kadin olunca guzellik bir saglik ikinci planda. Bazi seylerin etkisi zamanla ortaya cikiyor gidalarda oldugu gibi. Dogal organik urunler de var ama ucuk fiyatlara. Bu arada erkeklerin cogunun makyaja bakis acisi kadinlarinkinden farkli. Kendi adima konusayim bir bayanin makyajli hali makyajsiz halinden cok farkli ise o yuz benim icin sanatsal bir eserdir ama kesinlikle bakim veya guzellik olcutu degildir. Arkadasin halt etmis ama senin tepkini biraz agir buldum ben tabi yine de kisisel tercihin baska yasanmisiklar da olabilir aranizda.

Benim bir arkadasim teke gibi kokuyordu ama kiz kendiliginden cok zengindi zaten ve kaymak tabakadan arkadas ama fönü bozulmasin diye gunlerce banyo yapmiyordu. Hic aklim almiyordu bu isi.
ama şu da var üniversite de teni teke gibi kokan haftada bir yıkanan bir kız vardı yurtta ıyy derdik buna sevgilisi nasıl dayanacak.Ama kız çok çok zengin biriyle evlendi ya hala da teke gibiymiş görüşen arkadaşların söylediği kadarıyla.allah kokan kız şansı versin ha ha

ben bakımı tek geçerim makyaj da neymiş ! yaşlanınca acısı fena çıkıyor kızlar iyi bit temizlik ve doğal yollar bir de yüz yogası yaparsanız keyfinden yenmez takip etitğim bir blog var güzel yazıyor kız özellikel temizleyicileri falan anlatıyor aşağıda linkini bırakıyorum bir bakın isterseniz loreal'in ürününü okuduktan sonra aldım çok da memnun kaldım yanş tavsiye ederim

http://bazibaskaseylers.kadinlarkulubu.com/2017/07/suprizlerle-dolu-bir-temizleyici-loreal.html
lorealin detoks jeli ve maskesi harika deneyin derim.indirime denk getirirseniz gratiste falan fiyatıda harika

Ben bakimin makyaj oldugunu dusunmuyorum. Hatta bazi kadinlar makyajsiz daha guzeller. Bir tanidigim makyaksiz sokaga cikanam kendimi ciplak gibi hissediyorum demisti. Oysa makyajsiz hali cok cok daha guzel ve makyajla cok yapay duruyor.

Ben makyaj yapmayi sevmem ve hep sırt cantası kullanirim bu yüzdrnde arkadaşlarim bana takılır "Askerimiz geliyor"diye ki bu gune kadarda hiç bozulmadım benden hoslananda böyle hoslandi karakterim bu çıtı pıtı değilim .neyse bugün arkadaslarimla kozmetik mağazasına girdik güya beğendiği bir makyaji alacaktı bi arkadasimiz ama 2 saat çıkamadı.Bende sevmem hani beklemeyi hade ama dedikce "aman ne olcak belki sende hwvslenirsin iki makyaj yapar bakımlı olursun" dedi neyse dedim sustum en sonda sanada alalım seni kız yapacaz dedi ama bòyle alayli. Ay benim gözüm döndü orda.dedim "Senin bakimdan kız olmaktan kastın deodorant hic kullanmayip surekli ter kokup ruju suratinin yarisina yaymaksa evet ben degilim itirazin mi var" dedim cıktım gittim. ki bu arkadaş hakikatten deodoranttan bir haber ama suratı boya küpü bir insan ki genelde birakin sarılmaya aşırı hassas burnum yüzünden yanina dahi oturmam ama ortak arkadas grubu sagolsun bir araya geliriz.Neyse ben bu kızın olduğu ortama bi daha oturmamda aklimada takıldı bakım demek makyaj mı demek?
Ben 18 yasimdan beri yüzüme düzenli nemlendirici kullanır ayda 1 muhakkak dogal maske yaparım.Agdam falan zerre gecikmez çünkü sevmem bol bol nemlwnirim ki bu tüm vücut ve saclar içinde geçerli.Tirnagim renkli oje surmesem bile muhakkak cilası törpüsü vardır ve ayrica deodorantka roll on la yasarim şimdi ben bakimsiz mıyım?
Bu millette ki bakım=renkli kozmetik anlayisini ben zerre anlamıyorum ya.Kadınlığın feminenliğin fıtratinda illa topuklu giymek mi vardır pembe çok sevmeyimce kol çantası kullanmak istemeyince kadınlıktan uzak mı duruyoruz yahu?ayy ben cok gıcık oldum.
Makyaj bakım değilr bence. Şahsen rujmuş maskaraymış uğraşamam. Kişiden kişye değişir elbette kimi kendini makyajlı sever kimide doğal olarak kimseyi yadırgamamm ama kendini doğal sevenede laf atılmamalı. Çünkü makyaj yapmayana kadın değilsin denemez.

Maşallah bütün kk doğal güzelmiş :KK70:

sanki imalı bi yorum gibi geldi :D valla işin özü cildim sivilceleşmese harbi makyaj yapardım daaaaaaaaaaaa... hem cildim malesef çok narin, beyaz tenliyim bide düşünki sivilce pörtlüyo resmen hemde eş durumundan da yapamıyorum ben :D geçenlerde video izledim, kadın bi makyaj yaptı yuh dedim. yüzüne kaç kat boya sürdü, resmen midem bulandı.

yani o kadar makyaaja ne gerek var. hani kendini olduğu haliyle beğenmeyip yok sivilcemi kapatıyım yok lekelerimi kapatıyım derken filli boya reklam kıvamına geliyolar.

ama şuda bi gerçeek ki makyaj yapınca insana özgüven geliyo.

yinede kendim için diyim MAŞALLAHIM VAR HARBİDEN MAKYAJA HİÇ İHTİYACIM YOK, EVET BEN O DOGAL GÜZELLERENİM :D

sanki imalı bi yorum gibi geldi :KK70: valla işin özü cildim sivilceleşmese harbi makyaj yapardım daaaaaaaaaaaa... hem cildim malesef çok narin, beyaz tenliyim bide düşünki sivilce pörtlüyo resmen hemde eş durumundan da yapamıyorum ben :KK70: geçenlerde video izledim, kadın bi makyaj yaptı yuh dedim. yüzüne kaç kat boya sürdü, resmen midem bulandı.

yani o kadar makyaaja ne gerek var. hani kendini olduğu haliyle beğenmeyip yok sivilcemi kapatıyım yok lekelerimi kapatıyım derken filli boya reklam kıvamına geliyolar.

ama şuda bi gerçeek ki makyaj yapınca insana özgüven geliyo.

yinede kendim için diyim MAŞALLAHIM VAR HARBİDEN MAKYAJA HİÇ İHTİYACIM YOK, EVET BEN O DOGAL GÜZELLERENİM :KK70:
Maşallah maşallah.

Benim bahsettiğim de o katman gibi makyajlardan değil zaten. Ama hafif renklendirilmiş bir yüz hoşuma gidiyor benim. Sizin durumunuz farklı tabi.

Niye hayret ediyon bacim? Yapmakkadar yapmamakta normal..
Canım makyaj bakım demek değil yine söylüyorum herseyden önce kişisel temizlik gelir ama makyaj kadının güzelliklerini ortaya çıkarır tabi doğru yapılırsa o badana suratlardan bahsetmiyorum
Şayet güzel makyajlı güzel giyimli bi kadına ayy ne hoş ne bakımlı derim yani kadını kadınsı yapıyor

Canım makyaj bakım demek değil yine söylüyorum herseyden önce kişisel temizlik gelir ama makyaj kadının güzelliklerini ortaya çıkarır tabi doğru yapılırsa o badana suratlardan bahsetmiyorum
Şayet güzel makyajlı güzel giyimli bi kadına ayy ne hoş ne bakımlı derim yani kadını kadınsı yapıyor
Dogru diyosun hayret ediyom yapmayanlara deyince yorum yaptim zaten. Bencede her gun makyajli olursan silince ruh surat oluyosun.. isterse sadebi eyeliner olsun farketmiyo..ama bin yilda yaparsan herkes sok oluyo..

asıl bakım sizin yaptığınız emin olun ayrıcat tavrınızda gayet özgüvenli olduğunuzu gösteriyor rahatsınız sonuçta.
kimisinde de doğru düzgün temizlik anlayışı yoktur suratlarını maymuna cevirirler bunada guya bakım derler alakası yok makyajın bile bi dozu vardır bence abartınca bişeye benzemiyor :)

Back
X