şu bakıcıların bu kadar rahat olmasına çok sinir oluyorum, o kadar çok bakıcı problemi duydum ki bugune kadar... biz nasıl işimize sahip çıkıyorsak, izin alma konusunda nasıl hassas davranıyorsak onlarda öyle olmak zorunda... bakıcınız kendisi izin alarak sizin izin sürenizden de çalıyor... bu arada sütü içtikten 2-3 saat sonra rahatsızlanırdı yani normal şartlarda önceki gece hastaneye gitmesi gerekliydi diye düşünüyorum... başka bakabilecek kimse yok mu acaba... yada parası mı az geliyor...
peki çocuklarla arası iyi mi güzel ilgileniyor mu? çocuklar onu seviyor mu?
Evet kızım genç olmasından dolayı seviyor ama güzel ilgilenme konusuna gelince oğluma çorba yapmayı dahi bilmiyor hiçbir tecrübesi yok her şeyi ben ya sabah yapıyorum ya da akşamdan hazırlıyorum sadece yediriyor ve uyutuyor hepsi bu.
merhaba bende bir çocuk annesiyim bakıcınız için yorum yapmıcam zira yanlış anlamalara meyil vermeyeyim
ama 3 yaşında bir çocuk evde yetişkinle kalmak yerine kreşte daha aktif olur diye düşünüyorum nasıl olsa aynı parayı veriyoruz hiç değilse akranlarıyla bir arada olur
Çok haklısınız bunu ben de çok düşündüm fakat 8 yaşında ikinci sınıfa giden kızım ne olacak öğlene kadar onun hazırlanması ve okula gönderilmesi gerekiyor işte elimi kolumu kızım bağlıyor zaten tek çocuk olsa hiç bakıcılarla uğraşmayacağım.
bakıcı zor iş valla seni çok iyi anlıyorum benimde 3 yaşında bebeğim var ve bakıcımz 5aylıktan beri bakıyo bazen insan çocuğu için nelere katlanıyo ben çok sabırlı bir insan değilim ama çocuğum için nelere katlanıyorum ben dahi kendime hayret ediyorum,bakıcımız sadece bebeğimle ilgileniyor evde başka hiçbir iş yapmıyor hatta bebeğimin yediği yemeğn tabağnı kendi içtiği suyun bardağını dahi kaldırmaz,2 buçuk yıldır bakıyo,ilk sene ara tatilde gelmedi ben ona rağmen 15 günlük parasını kesmedim çevremdekiler ayy sakın kesme dediler bende onları dinledim sonra okullar açıldı ben öğrtmenm,iki haftaya bi işi çıkıyo zaten bebeğe 8den 3 e kadar bakıyo ben tabi sevk alıyorum rapor alıyorum onun gelmediği zamanlarda parasını yine kesmiyorum....yaz tatilinde 1 ay daha gel dedim tamam dedi sonra 1 hafta geldi 2.hafta bekledim gelmedi aramadıda ben aradım düğün var vs.. bahaneler sıraladı bende gelde maaşını vereyim dedim parasını kestim yani sadece 1 haftalık verdim,okullar açılınca surat astı yok benim bir tanıdığım varda o da bebeğine bakmamı istiyoda falan falan bende sen bilirsin o zaman ben başka birine bakmaya başlycam dedim tutuştu valla bazı şeyleri alttan alıyorum da hem milletin verdiği paranın 2 katını veriyorum hem baktığı saatler çok kısa hem iş istemiyorum daha da bana uyuzluk yapıyo sadece bebeğim sevdiği için katlanıyorum yoksa içten içe deli oluyorum ,şimdi 2buçuk yıl oldu işte arada gene uyuzluk yapar vay ben pek iyi bakıyomda vay herkes beni istiyoda :)) şimdi huyunu öğrendim ya hiçç dinlemiyorum cevapta vermiyorum seneyede baksın sonra ona güle güle....YANİ GÜZELİM İŞİNE NASIL GELİYOSA ÖYLE DAVRAN SENİ ZOR DURUMDA BIRAKIYOSA VE HEP BIRAKMAK ZORUNDA KALACAKSA KESİNLİKLE DEĞİŞTİRMELİİN BEBEĞİN SEVSE BİLE SONUÇTA SENDE ÇALIŞIYOSUN SORUMLULUK SAHİBİ BİRİNİ BUL,YADA AÇIK AÇIK KONUŞ PARASINI KES YANİ ANLASIN ...BAŞTA BÖYLE DAVRANIRSAN TAVİZ TAVİZİ DOĞURUR BEN EN BAŞTA YAPSAYDIM UYARSAYDIM 1 SENE SİNİR OLMAZDIM .KONUŞTUM TAVRIMI KOYDUM BİRDAHA YAPAMADI,şimdide ikinciyi düşün diyo ee nede olsa 1 sene sonra bebek bakmycağını okula başlycağnı biliyo bende kısmet deyip geçtim:)))Allah kolaylık versin merhametle vicdanlı kullarıyla muhattap etsin bizleri ve bebişlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?