Bakıcıyı geri çağırayım mı?

WOLFROG

Ekşiden aynı tadı alamıyorum
Pro Üye
24 Haziran 2011
23.308
48.409
798
Merhaba arkadaşlar. Çalışıyorum ve evden çalıştığım için 2 yaşındaki oğluma da ben bakıyorum. 2 buçuk ay önce de üniversite sınavına girmek için ders çalışmaya başladım.

Planıma göre işler zaten yoğun değildi, olursa da anneme bırakırdım. Olmadı bakıcı tutarım dedim.

Aksilik gibi işler yoğunlaştı. Annem bazen bakıyordu onun da sürekli sağlık sorunları var bakamıyor. Ben de bakıcı bulayım dedim.

Uzuuun bir süre bakıcı bulamadım. En son biri geldi hadi başlayalım dedik. Yarım gün ve haftasonu iki gün tatil. Daha önce de çocuk bakmış.

Ramazanın ilk günü başladı ve ilk günü geç geldi. İkinci günü de geç geldi. (10 dk ve 20 dk) Neyse sorun etmiyim dedim. Üçüncü gün bekle bekle yok. Aradım açmadı. Eşinin telefonundan ulaştım hastayım dedi, tamam dedim. Zaten cuma günüydü araya haftasonu girdi. Pazartesi günü aramıyım bakalım ne yapacak dedim. Hiç gelmedi. Perşembe gününe kadar ses yok. Perşembe günü geldi. Kendim hasta oldum çocuk hasta oldu yatırdık gittim geldim bir sürü laf kalabalığı. Dedim arayabilirdin, çağrı yapabilirdin, ödemeli arayabilirdin, eşinden arayabilirdin, birinden rica edebilirdin, hepsini geçtim evim yol üstünde iki dk uğrayıp durumu anlatabilirdin. Özür dilerim vs. dedi. Ben devam edemeyeceğim, sonra gel, geldiğin günlerin parasını vereyim dedim tamam dedi gitti.

Annem haftaiçi oğlumu daha sık almaya başlamıştı ki dün ayağını incitmiş. Artık ders çalışamıyorum. Az bir zaman kaldı tekrar yapamıyorum. O kadar emek verdim hepsi boşa gidecek diye de çok üzülüyorum.

Eşim bakıcıyı yeniden çağır dedi. En azından sınava kadar şans ver iyi kötü idare et dedi.

Sizce ne yapayım? Çağırsam mı bakıcıyı?

Okurken bakıcıya sinir oldum. Ben olsam sert davranmıştım çok yumuşak davranmışsınız siz. Sakın çağırmayın dünya üzerinde başka bakıcı mı yok?
İnsan hasta olsa bile haber etmeli. Sorumsuz.

hayır tabi ki... gelemeyeceğini haber veremeyecek kadar sorumsuz bir insana çocuk emanet edilemez. işine sadık değil ki... neden başka bakıcı bakmıyorsunuz?

Bakıcı neden kırgın oluyormuş 2 gun gelmiş sonra sırra kadem basmış
Bu konuda tabiki hakli.
Lakin mantıken çağrılmaması gerekir.
He çağırır ise ben bakıcı olsam gelmem.
Ya aynı gün uzlasilma yoluna varılacakti, yada tamamen ipler kopar.
Bakıcı piyon değil yenisini bulamadım tekrar gel.
Zaten randıman vermez
SEVGİLER

Asla aramayın çok sorumsuz biriymiş .Ben kendimde bakıcıyım haber vermesen böyle şeyler olmaz ,ne olursa olsun arayıp haber verebilirdi .kendi veremeyecek durumdaysa eşine veya çevresinde birine verdirte bilirdi .Böyle bir sorumsuzluk olamaz birde çocuk emanet edilecek sakın denemeyin .Baska bir bakıcı bakın.eşe dosta,kapıcıya ,komşuya ne bilim çevrede sık gittiğiniz yerlere haber verin .Bazı marketlerde kasaların yanında reklam panoları oluyor oraya ilan koyun, burada bakıcı kısmına ilan koyun ,1,2 iş sitesine ilan koyun ,

Kesinlikle çağırmam. Yaptığı işe saygısı yok ki kadının böyle insanlara çocuk emanet edilmez , başka bir bakıcı bakabilirsiniz

Nasıl olsa siz çağırdınız diye iyice rahat olur daha çok sıkıntı yaşarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…