- 23 Şubat 2017
- 15
- 5
- 47
- Konu Sahibi Ozkerem2016
Merhaba. Yakında çalışmaya başlayacağım için 1 yaşındaki bebeğime bakıcı arıyorum. Ne kadar ucret ödemem gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz? Siz kaç saat için ne kadar ücret ödüyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yengenizin aldığı para az gelmedi bana nedense.çocuklarda okul cagindaymis zaten.cok bi bakicilik sayılmıyor. Ufak.tefek işler olabilir 900 lira hatri sayilacak bi paraTam bilgim yok ama yengem bakicilik yapiyor fiyati bana az geliyor +yemek ütü ssksiz çalisiyor saat 8 de baslayip 5gibi bitiyor görevi 900 falan a bakiyor 2çoçuk okul çağinda ayriyetten .Asgari ücret bile degil bence az bile eminim baska bakicilar daha fazla alir.Kreş daha iyi gibi 1yaşa göre kres varsa tabi.
Ütüsü yemeği buna dahil genel temizliğide ayrica bana az ama baskasina normal gelebilir.Yengenizin aldığı para az gelmedi bana nedense.çocuklarda okul cagindaymis zaten.cok bi bakicilik sayılmıyor. Ufak.tefek işler olabilir 900 lira hatri sayilacak bi para
Genel temizliği bilmiyorum.sadece ütü +yemek dediğiniz için bana fazla gelmedi.zaten küçük çocuklarda değil altını değiştirmiyor mama vermiyor uyutmuyor vs.aldığı paraninda bi karşılığı olmalı. Tabi bu fiyat kisiye ve yasam standartlarına göre degisirÜtüsü yemeği buna dahil genel temizliğide ayrica bana az ama baskasina normal gelebilir.
Genel olarak ayrintiya girmedim evet haklisiniz park a götürme + uyutma + okul çağinda ki olani servisten alip teslim etmesi bunlarin içinde yol parasi da dahil hani 250tl zaten yola gidiyor ev il disinda 2otobüs zorunlu yoksa normal şartlarda bencede gayet normal ama bu sartlarda daha fazla alacaklarina eminim.Bakiciya göre değisen durumlar bunlar sadece kimine az kimine olağandir. :)Genel temizliği bilmiyorum.sadece ütü +yemek dediğiniz için bana fazla gelmedi.zaten küçük çocuklarda değil altını değiştirmiyor mama vermiyor uyutmuyor vs.aldığı paraninda bi karşılığı olmalı. Tabi bu fiyat kisiye ve yasam standartlarına göre degisir
Tek bebekle mi ilgilenecek is artisi var mi ? istanbula göre normal caninizi emanet edeceksiniz sonuçta iyi arastirin içinize siniyorsa bayan deger o paraya gözünüz arkada kalmasin yeter ki...Şehire göre göre değişebileceğini düşünmemiştim. Ben İstanbul'da yaşıyorum herhalde en pahalı buradadır ortaokul mezunu bir bayanla görüştüm; iki kızını büyütmüş, ilk defa çalışacak ama çocuğumla iletişimi çok güzeldi. Bir saat kadar görüştük Kerem hemen alıştı, oyun oynadı vs. 1500 tl + sgk istedi. Saat olarak ben 8 den 4 buçuk veya 5e kadar dedim. Çok gibi geldi bana.
Teşekkürler cevabınız için. Bu ücret kaç saat için? +sgk mı? Eğitim durumu da değiştirir mi ücreti?İstanbul da 1.500- 1.700 TL arası. Küçük yerlerde daha uygundur.
Sgk ile 2000 tl gibi olacak ama. İçime sindi insan olarak ama eğitim durumunda dolayı fazla istediğini düşündüm. ..Tek bebekle mi ilgilenecek is artisi var mi ? istanbula göre normal caninizi emanet edeceksiniz sonuçta iyi arastirin içinize siniyorsa bayan deger o paraya gözünüz arkada kalmasin yeter ki...
Eğitimli kişilerde bu isin kurdu oldu o paraya bakmazlar bile.Sgk ile 2000 tl gibi olacak ama. İçime sindi insan olarak ama eğitim durumunda dolayı fazla istediğini düşündüm. ..
Pazarlık yapın mutlaka. 1200+ SGK olsa bari. SGK demek yarım günlük yaparsanız 400 tl demek. 1500 verirseniz +SGK 1900 tl ye gelecek size. Fazla bence. Nihayetinde ilk öğretim mezunu bir bayan. Çocuk gelişimi okuyan öğretmenler tam gün kreşlerde asgari ücret alıyorlar.Şehire göre göre değişebileceğini düşünmemiştim. Ben İstanbul'da yaşıyorum herhalde en pahalı buradadır ortaokul mezunu bir bayanla görüştüm; iki kızını büyütmüş, ilk defa çalışacak ama çocuğumla iletişimi çok güzeldi. Bir saat kadar görüştük Kerem hemen alıştı, oyun oynadı vs. 1500 tl + sgk istedi. Saat olarak ben 8 den 4 buçuk veya 5e kadar dedim. Çok gibi geldi bana.
Biz gecen yıl 1500 ve SGK verdik ancak cmtrasi dahil ve 08:00 18:00 idi
Sadece bebek bakacak birde ben çocuğumla ilgilenirken bebeğin ütülerini yaptı
Sizinki çok geldi bana ayrıca yemek yaptırmayın derim
Bazıları yemek yapacağım diye mutfakta tutuyor uyutuyor çocuğu
Mutfak en tehlikeli oda
Çocuk birşey tutabilir yada kadın ayağı takılır birşey döker çocuğun üzerine
Yarın Birgün rahatsız olduğunuz durum olunca ne yapayım siz yemek istediniz der
Çocuk her işten önemli
Benim bildiğim SGK yok. Yatılı bakıcı fiyatları böyle. Evde temizlik, yemek yapıyor, çocuğa bakıyor. Genelde yabancı bayanlar, özbek, azeri gibi.Teşekkürler cevabınız için. Bu ücret kaç saat için? +sgk mı? Eğitim durumu da değiştirir mi ücreti?
Haklısınız da o çocuk uyurken yapılacak bir kap yemek annenin çocuğa ayıracağı ekstra bir saati yaratıyor
Çocuk uyurken yapacak bir de mutfağa biz yemek yaparken de giriyor çocuk evin dizaynını ona göre yapmak gerekiyor
Oğlum okula gidiyor hala bıçaklar bebekken kaldırdığım gibi tezgah üstünde