- 18 Temmuz 2024
- 708
- 661
- 35
- Konu Sahibi bilgeannem
Yemeklerini ben yapacağım, başkasının el lezzetine güvenemem zaten. Her gün kalkıp yapmak mantıklı imiş, ben de öyle yapayım.Ben sizi çok iyi anlıyorum. Bizim ablamizin da daha önce hiç küçük bebek bakma tecrübesi yoktu. Uzaktan bir tanıdığimiz olması tercih sebebi olmuştu. Maalesef bir miktar kendi bildikleri bakma şeklini uygulayacaklar. Direkt sizin istediginiz gibi olmayacak. Yeme sürecinde tabii ki sizin kadar ugrasmayacak. O konuda tavsiyem ben sabahları işe gitmeden önce kızımın sevdiği yemekleri yapıyorum 2 saat erken kalkıp. Hem taze hem sıcak oluyor. Siz de öyle yapabilirsiniz en azından yeme konusunda aklınız kalmaz. Şarkı konusunda zamanla öğrendi kırmızı balığı bizim abla :)) biraz da işin içine girince öğrenecek. Sadece beni şu düşündürdü abla eğer gerçekten çok üşengeç ise bu çocuk ayaklandigi zaman nasıl olacak? Her yere atlayıp zıplıyor merak ediyorlar çünkü.
Biz evi en tehlikesiz hâle dönüştürmeye çalışacağız eşimle, ortalıkta devrilecek eşya vb kalmayacak halde bırakmak istiyoruz, kadını degil de çocuğu düşünüyoruz.
Kadın hiçbir işi yok bebek bakımından başka, gün boyu peşinde olmak zorunda, kameralar kayıt alıyor zaten düşse, bakmasa işinden olacağını bilir.
Fakat kadında hoşuma gitmeyen şey şu, fazla uykulu, sürekli esniyor, bebek yarım saat uyusa o bebekten önce uykuya dalıp uyuyor. Uyusun, dert değil ama bu bebek yarın birgün çocuk olacak, bakıcıyı uyutup tehlikeli bir şey yapsa yaşam anlık bir şey ne evi guvenebiliyorum kadına kafamda bu soru işaretiyle ne de bebeği.
Sizin bakıcıniz bu kadar uyuyor mu, bana bu hali de tuhaf geldi.