- 27 Ağustos 2022
- 4.291
- 7.348
- Konu Sahibi soruyorumoyleysevarim
4 saati en az 600 lira olmalı. Aşağısını kabul etme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısınız da 555tl için 8 saat çalıştığımı hatırladım bı an jdjsjdjdjdj kendime üzüldüm4 saate 400lira çooook az olur. 400 lira icin 4 saat cocuk mu eglendirilir.
Başlığı görünce aklıma ilk özel ders geldi. Benim yerim Susam Sokağı sanırım.Aynen benim de aklıma kötü kötü şeyler geldi
Teşekkür ederim öyle yapıcam4 saati en az 600 lira olmalı. Aşağısını kabul etme
Ben de o mantıkla yorumlamıştım 600 ediyor. Teşekkür ederimAsgari ucret / 30 idi eskiden bu islerin ucretleri. Simdi nasil bilmiyorum.
işverenler neden böyle :'). Ben de 10 saati 600e garsonluk yapıyordum. Hem yorucu hem maaşı az olduğu için çıktımHaklısınız da 555tl için 8 saat çalıştığımı hatırladım bı an jdjsjdjdjdj kendime üzüldüm
Hskdjdkdjfkfjf özel ders de veriyorum 400 liraya ama bu konu o konu değilBaşlığı görünce aklıma ilk özel ders geldi. Benim yerim Susam Sokağı sanırım.
Benim de temizlik geldi sevmediğim için herhaldeBaşlığı görünce aklıma ilk özel ders geldi. Benim yerim Susam Sokağı sanırım.
Bence insanlar olmuş canavar... Nasıl olsa kimse sesini de çıkarmıyor elinde azıcık imkanı olan tüm gücünü kendinden güçsüzü ezmek için kullanıyo. Beni en çok üzen öğretmenlik yaparken de asgari almak ve ozeldeki hemşirelerin de asgari almasi sanki devlet dışındaki her yer asgari kazanıyor gibiişverenler neden böyle :'). Ben de 10 saati 600e garsonluk yapıyordum. Hem yorucu hem maaşı az olduğu için çıktım
Maalesef. O kadar haklısınız kiBence insanlar olmuş canavar... Nasıl olsa kimse sesini de çıkarmıyor elinde azıcık imkanı olan tüm gücünü kendinden güçsüzü ezmek için kullanıyo. Beni en çok üzen öğretmenlik yaparken de asgari almak ve ozeldeki hemşirelerin de asgari almasi sanki devlet dışındaki her yer asgari kazanıyor gibi
İçinizdeki çocuk hep yaşasınBaşlığı görünce aklıma ilk özel ders geldi. Benim yerim Susam Sokağı sanırım.