Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz bakmayin olumsuz yorum yapanlara , sizin durumunuz farkliGercekten şaşkınlıkla okuyorum yaa.. kim dedi sigortasız çalıştığını. Bir de yapilan genellemeler ne kadar dogru acaba?
Sorduguma soracağıma pisman ettiniz beni
Ben ücretini vermeyecek olsam buraya bunu yazmam zaten. Ilk bakici tecrubemiz, tecrubeli birilerine danışmak istedim.
Ihtiyacı yok işte yok! niye taniyormuş gibi ısrarla var diyorsunuz.Aile dostumuzdur kendisi... Eşinin dırdırından kaçmak için kendi rica etti benden, ben bakayim hem evden biraz kurtulurum dedi. Güvenilir biri oldugu için de gözüm kapalı tamam dedim.
Kötülemeye, insanları karalamaya o kadar hazırsınız ki...
Ek dersime kadar laf etmişler. Nerden biliyorsun ek dersimin olduğunu? Bakicimiz az saat calismak istiyor diye 15 saat dışında ders isteyemedim.
Naifçe yorum yapan herkese teşekkürler...
okullarımıza gelen yazıları paylaşalım ister misinBu ay ek dersimiz kesildi bundan sonra kesilmeyecek mi benim niye haberim yokherşeyi bilen tim yine atıp tutmuş
Bakıcı işi gerçekten zor, Allah yardımcınız olsun, burada öğretmene karışmayı çok severler, öğretmenim dediğiniz anda yaz tatillerinize, maaşınıza saydırmayı tik haline getirmiş insanlar var ve bazılarına göre de bakıcı her zaman haklıdır modunda insanlar da var. Bakıcım az çalışmak istiyor diye az ders aldım demişsiniz,az ek ders aldığınızı kimse görmez burada. Bir çocuk daha yapmama nedenlerimden biri bakıcı nazı niyazı çekmemek için... Siz iyisi bu konuyu kapatın, içinizden ne geliyorsa onu yapın. Hayır yani kaç yıl oku emek ver, sonra gelsinler oturdukları yerden ek dersine varıncaya kadar laf saysınlar... Ohh hayat ne güzel...QUOTE="elasen, post: 63243542, member: 724891"]
Gercekten şaşkınlıkla okuyorum yaa.. kim dedi sigortasız çalıştığını. Bir de yapilan genellemeler ne kadar dogru acaba?
Sorduguma soracağıma pisman ettiniz beni
Ben ücretini vermeyecek olsam buraya bunu yazmam zaten. Ilk bakici tecrubemiz, tecrubeli birilerine danışmak istedim.
Ihtiyacı yok işte yok! niye taniyormuş gibi ısrarla var diyorsunuz.Aile dostumuzdur kendisi... Eşinin dırdırından kaçmak için kendi rica etti benden, ben bakayim hem evden biraz kurtulurum dedi. Güvenilir biri oldugu için de gözüm kapalı tamam dedim.
Kötülemeye, insanları karalamaya o kadar hazırsınız ki...
Ek dersime kadar laf etmişler. Nerden biliyorsun ek dersimin olduğunu? Bakicimiz az saat calismak istiyor diye 15 saat dışında ders isteyemedim.
Naifçe yorum yapan herkese teşekkürler...
Bence de tamamını vermeyin sonuçta emek harcamayacak bu dönemde sizin için ama yine de bir miktar ödenmeli. Sonuçta şu dönemde herkes mecburiyetten evde kalıyor ve eğer siz paranızı alıyorsanız sizin için çalışanları da gözetmelisiniz. 500 lira vermeniz hem onun için iyi olur hem sizin için hem de aranızdaki güven zedelenmez. Keşke herkes böyle vicdanlı davranıp danışsa ne yapsa etik olacağını. Bir çok kişi, çalışmıyor neden para vereyim mantığında.Bana da bu mantıklı geliyor.
Kıskanıyorlar Baska acıklaması yok. Git doktoru kıskan mühendisi kıskan niye öğretmeni kıskanırsın. Bir ekşi sözlükte bir de burda öğretmen düşmanlığı hat safhadaBakıcı işi gerçekten zor, Allah yardımcınız olsun, burada öğretmene karışmayı çok severler, öğretmenim dediğiniz anda yaz tatillerinize, maaşınıza saydırmayı tik haline getirmiş insanlar var ve bazılarına göre de bakıcı her zaman haklıdır modunda insanlar da var. Bakıcım az çalışmak istiyor diye az ders aldım demişsiniz,az ek ders aldığınızı kimse görmez burada. Bir çocuk daha yapmama nedenlerimden biri bakıcı nazı niyazı çekmemek için... Siz iyisi bu konuyu kapatın, içinizden ne geliyorsa onu yapın. Hayır yani kaç yıl oku emek ver, sonra gelsinler oturdukları yerden ek dersine varıncaya kadar laf saysınlar... Ohh hayat ne güzel...
Kesinlikle kıskanıyorlar, buraya bir doktor konu açsaydı ama senin döner sermayen var nöbet ücretin var diyemezlerdi.. Çok şey derim de susuyorum...
Lisedeyim ve dediğiniz gibi rahat bir meslek olduğunu düşünmüyorum, bir sınıfta en az yaşları 14 ya da 18 arasında olan gençlerle ya da ergenlerle beraberiz diyim siz anlayın. Normal işveren işçi örneğini veriyor herkes ama hangi işçi işverenine iş yerini şu saatlerde aç, ben çok çalışmayı sevmem diyebiliyor. Konu sahibinin bakıcısı ben çok çalışmak istemiyorum az ders al demişte o yüzden soruyorum. Ha bu arada ne kadar ücret verir vermez beni ilgilendirmez,ister tam versin ister hiç vermesin, ben bir de bu açıdan bakılmasına ve konu sahibinin ama senin ek dersin kesilmiyor gibi yorumlar yapılmasını eleştiriyorum. Konu sahibi zaten bakıcısının hatırı için ek ders almamış, şimdi neyin hesabında bu insanlar..Meslektaşız. Kıskanmıyorumdur diye düşünüyorum. Kimsenin de öğretmenleri kıskandığını sanmıyorum. Ha belki rahat iş diye kıskanıyorlardır, ki rahat. Biz maaşımızı tıkır tıkır alıyorsak elinde olmayan sebeplerle gelemeyen bakıcıya da aynı şekilde ödemeliyiz diyorum. Aksinin işçilerini işten çıkaran ya da zoraki ücretsiz izine ayıran işverenden vicdani olarak farkı olmadığını düşünüyorum.
Lisedeyim ve dediğiniz gibi rahat bir meslek olduğunu düşünmüyorum, bir sınıfta en az yaşları 14 ya da 18 arasında olan gençlerle ya da ergenlerle beraberiz diyim siz anlayın. Normal işveren işçi örneğini veriyor herkes ama hangi işçi işverenine iş yerini şu saatlerde aç, ben çok çalışmayı sevmem diyebiliyor. Konu sahibinin bakıcısı ben çok çalışmak istemiyorum az ders al demişte o yüzden soruyorum. Ha bu arada ne kadar ücret verir vermez beni ilgilendirmez,ister tam versin ister hiç vermesin, ben bir de bu açıdan bakılmasına ve konu sahibinin ama senin ek dersin kesilmiyor gibi yorumlar yapılmasını eleştiriyorum. Konu sahibi zaten bakıcısının hatırı için ek ders almamış, şimdi neyin hesabında bu insanlar..
Paylaş bende resmi yazıyı paylaşayımokullarımıza gelen yazıları paylaşalım ister misin
Ayrıca aynı konudan biri daha açmıştı. Haftada 4 gün geldiğine göre siz de öğretmensiniz. O konuya yazmamıştım ama sizler maaşınızı tam alıyorken çalışana vermemeyi düşünmeniz acımasızlık olur. Çünkü o kişi sizi bekleyecek başka işe de gitmeyecek. Ha tamamını vermeyi kimse istemez tabiki siz de kolay kazanmıyorsunuz. Ama bence normalde 900 ise bir 600 vermeniz gerekir. Karşıdakinin de bir gideri vardır gelirine göre.
‘Rahat iş’ diye mi acaba sürekli veliler arayıp hocam sıkıldık bunaldık diyebiliyorlar. Ya da rahat iş diye mi insanlar (ev hanımları özellikle) bir an önce okul başlasın diye umuyorlar. Rahat iş diye mi defalarca şahsım gecenin bir vakti 10-11 gibi hocam çocuk ağlıyor başa çıkamıyorum diye aranıyorum :) kaldı ki bu 1-2-3 kez falan olmadı. Sizin işiniz rahat olabilir benimki değil kardeşim. Sevmezsem de asla katlanamam. İnsanlar 2 çocuğunun gürültüsüne katlanamayıp, idare edemezken biz onlarca çocukla saatlerce aynı sınıfta düzeni sağlayıp hem akademik hem de hayata dair bilgiler öğretiyoruz. Boşuna Mustafa Kemal Atatürk “Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer unsurlarıdır.” dememiştir. Ancak umursamaz, işini iyi yapmayan biriyseniz öğretmenlik rahat meslek diyebilirsiniz aksi halde öğretmenlik hakkıyla yapılınca asla ama asla rahat bir meslek değildir. İyi günler.O kısım konu sahibinin tasarrufu. Hayır ben ek ders alacağım, şu şartlarda çalışacaksan gel çalış diyebilirdi en baştan. Ki konu sahibine göre bakıcının katları yatları falan var. Burada alışkınız biz kendini haklı çıkarmaya çalışanlara.
Ben de sekizinci sınıflarla çalışıyorum, çok farkımız yok yani. Onlar da ergen ve yine dediğimin arkasındayım öğretmenlik şartları rahat bir iş. Niye inkar ediyoruz bunu anlamıyorum.
Neyse polemiğe girmiyorum. Sadece kıskandıkları için yazmadıklarını anlayın diye cevap yazdım.
‘Rahat iş’ diye mi acaba sürekli veliler arayıp hocam sıkıldık bunaldık diyebiliyorlar. Ya da rahat iş diye mi insanlar (ev hanımları özellikle) bir an önce okul başlasın diye umuyorlar. Rahat iş diye mi defalarca şahsım gecenin bir vakti 10-11 gibi hocam çocuk ağlıyor başa çıkamıyorum diye aranıyorum :) kaldı ki bu 1-2-3 kez falan olmadı. Sizin işiniz rahat olabilir benimki değil kardeşim. Sevmezsem de asla katlanamam. İnsanlar 2 çocuğunun gürültüsüne katlanamayıp, idare edemezken biz onlarca çocukla saatlerce aynı sınıfta düzeni sağlayıp hem akademik hem de hayata dair bilgiler öğretiyoruz. Boşuna Mustafa Kemal Atatürk “Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer unsurlarıdır.” dememiştir. Ancak umursamaz, işini iyi yapmayan biriyseniz öğretmenlik rahat meslek diyebilirsiniz aksi halde öğretmenlik hakkıyla yapılınca asla ama asla rahat bir meslek değildir. İyi günler.