Bakici ücreti hakkinda

Hangi memurun maaşı yüzde 25 artıyor.
Konu sahibi Temmuz’da sizin maaşınız ne kadar artacak, onu dikkate alarak yapın zammı.
Bence maksimum 1100-1150 olmalı
Işte öğleden sonra mdr yrd ile konuştum o dedi gökçe 4gun ders olack 3yarim 1 tam şeklinde diye ona gore de 1200 makul gibi geldi ama bakıcı ablam çok iyi bi insan onu mağdur etmek istemem

Bence sadece çocuk bakımı için gayet iyi. 1100 en fazla 1200 iyi. Zaten yarım gün.

1000 TL anlastiysaniz en az 1200-1250 filan olmalı. Aradaki fark enflasyonla eriyor zaten. 100 TL artış çok komik olur

Ben memurum bu ay olacak zam miktarim yuzde 6 bu yil yanilmiyorsam toplamda yuzde 10 hadi 12 olsun zam yapildi.
Yuzde 25 nerde zam yapiliyor ki hangi sektorde?
Ozel sektor cok daha kotu.

Mersinde arkadasim da ogretmen bebek 1 yasinda 600 tl veriyor.eylulde 750 yapacak .arkadasim 1 bucukta evde oluyor.Bazen isi varsa 2de geliyor.yemek temizlik yok tabi ki..
Ben mersinkiykm tatlim orada fiyatlar uygun mugla merkez daha farklı sanki ama dedim ya tek derdim bakicimiz mağdur olmasın

Memursunuz. Sizin maaşınız enflasyon oranında arttı. Siz de onu teklif edin bence.

Özel sektörde çoğu firma yüzde 20 den fazla zam yaptı. Enflasyon çok yüksek bu sene. Memurlara yapılan zamlar az sadece. 1200₺ iyi bence. Çünkü yarım gün. Tam gün çalışsaydı asgari ücret verirdiniz ancak yarım gün olduğu için asgari ücretin yarısı olarak da kalabilirdi aslında. Bence bir de bakıcınıza sorun.

Işte öğleden sonra mdr yrd ile konuştum o dedi gökçe 4gun ders olack 3yarim 1 tam şeklinde diye ona gore de 1200 makul gibi geldi ama bakıcı ablam çok iyi bi insan onu mağdur etmek istemem
Konudan bağımsız olarak soruyorum, şimdiden ders programlarınız belli mi😳
Nasıl çalışıyormuş sizin idare böyle maşallah

Yokkk yanlış anlaşılmasın genelde küçük bebeği ve dersi az olan annelere soruyorlar sağolsun mdr yrd ile bugün bakıcı konusunu konuşunca o ben sana bu şekilde ayarlarım sen de bakıcı ile ona gore konuş dedi

Herkese merhaba hanımlar.2yasindaki bebegimin bakıcısı nasip olursa seneye de bizimle çalışacak öğretmenim ve 5 yarim gün bakacak bu yolda bu şekilde baktı ve 5 yarim gün için ev işi yemek vs olmadan sadece bebegin yemesi içmesi ile ilgilenerek kendisinin isteği doğrultusunda 1000tl ile anlaşmıştık eylülde tekrar geldiğinde maaş artırımı ne kadar olmalı sizce makul olan nedir acaba önce kendisine sormak lazım mi ne kadar düşünüyosun diye

bence yarım gün ve sadece bebekse 150 tl arttırım uygun gibi. sonuçta memurun maaşı %6 artıyor siz %15 zam veryosunuz 150 tl ile. sadece 5 saat çalışacaksa asgari ücretin yarısı uygun sanki.

Bundan önceki okulumdaki müdür biz tatile çıkmadan hazırlardı programları. Okul başlayınca da pek değişiklik olmazdı. Ama adam resmen okulda yatıp kalkıyor her işi yapıyordu. Mümkün olsa bölünecek hepimiz yerine derse girecekti.

Bundan önceki okulumdaki müdür biz tatile çıkmadan hazırlardı programları. Okul başlayınca da pek değişiklik olmazdı. Ama adam resmen okulda yatıp kalkıyor her işi yapıyordu. Mümkün olsa bölünecek hepimiz yerine derse girecekti.
Sürpriz yapıp eş durumundan giden ya da idareci olarak atanan falan olursa... gerçi biz şanslıysak ilk bir ay her hafta progrram değişir. Sizin idare iyiymiş

Yokkk yanlış anlaşılmasın genelde küçük bebeği ve dersi az olan annelere soruyorlar sağolsun mdr yrd ile bugün bakıcı konusunu konuşunca o ben sana bu şekilde ayarlarım sen de bakıcı ile ona gore konuş dedi

Cok sanslısınız. bizde bos gun yok 15 saat dersin bile olsa 5 gune yayıyorlar. ayrica idare cocuk bahanesiyle gelmeyin herkesin cocugu var diyor.

dersim 7.30 da basliyor genelde ve ben oglumu krese yazdirdim. kres 7.30 da acmıyor. idareyle konustum ilk ders yazmayın dedim eylulde bakariz ama soz veremem diye cevap aldım.

Neyse masallah idarenize. Nazar değmesin.

Back
X