Bence minimum artış budur. %25.Yanı 250.tl birden mi artirilmali
Zaten 5 yarim 8 12.30 arası calisacak1500 falan cok olur bence. 1100-1200 olabilir. Ogretmensiniz herhalde maasiniz bellidir
Aslında olması nedir bilmiyorum ama %25 zam bana çok geldi, yani hangi sektörde böyle zam oluyor bilmiyorum. 2003 yılından beri eğitim sektöründeyim bizde maksimum %10 çok zorlarsan ekstremum durumda %15 olur.Bence minimum artış budur. %25.
Aslında olması nedir bilmiyorum ama %25 zam bana çok geldi, yani hangi sektörde böyle zam oluyor bilmiyorum. 2003 yılından beri eğitim sektöründeyim bizde maksimum %10 çok zorlarsan ekstremum durumda %15 olur.
Evet dimi ben 1200 düşündüm yani 200tl artış normal.sanki1500 fazla olur.
1100'de az olur.
Oluru 1200 ama bana sorarsanız 1250-1300 yapın hem gönlü hoş olsun hemde çok ucuza geliyoruz kafasında olmasın. Para her zaman motivasyon sebebidir. Neticede bebeğinizi emanet ediyorsunuz.
Kadın eylülde ise başlamış ocak 2019 da 10 puan bu ay 6 puan zam aldık. Ayrıca ocak 2020 de bir 10 puan daha olacak gibi duruyor. Bende öğretmenim. Konu sahibi toplamda 26 puan zam almış olacak belirttiği dönemde. 25 puan normal.Aslında olması nedir bilmiyorum ama %25 zam bana çok geldi, yani hangi sektörde böyle zam oluyor bilmiyorum. 2003 yılından beri eğitim sektöründeyim bizde maksimum %10 çok zorlarsan ekstremum durumda %15 olur.
Eşim 100tl zam yapalim diyor ama ben utanırım bunu söylemeye ablaya
100 çok değil mi yaaa 5 lira falan yapın.zaten yarım gün çalışıyor. Siz tam gün çalışıyorsunuz galiba ..... üstüne başa başa yarım gün diyosunuz da merak ettim.Eşim 100tl zam yapalim diyor ama ben utanırım bunu söylemeye ablaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?