Bakıcı mı yatılı kv mi?

Kameralı bakıcı derim. Hele yarım günde çok kolay.
Kv.nizle aranız çok iyiyse, yalnız yaşamaktan bunaldıysa, gerçekten idare edeceğinizi düşünüyorsanız, sonradan bunalmayacaksanız ( git diyemeyeceksiniz ) ancak o zaman kv. derim.
Yazdınız mı bilmiyorum , anneniz var mı ? Bakma şansı ?
..

Keşke benimkide öyle olsa imrendim.bi sans versem pişman olurmuyum.ısrarcılığı var birde bildiğini okur.sanki köylüsünün yada akrabasının kızıymısım gibi evime karışır.

Ağzından yel alsın tövbe de.abartılı konusmussun.imtihan dünyası hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.ama kırmak kırılmak olmasın istiyoruz.

Annenin gelme şansı yok maalesef teklif bile edemiyorum.biraz anne biraz KV olsa onada razıyım annemle rahat konusurum alınmaz bilir huyumu.nefes almış olurum.beni nazlar

Bebek bakımı çok ciddi konu.masum bebekler kayıt ediyor çevresinde olan her şeyi.hor görmüyorum kimseyi ama saygı olsa bir derece kabul edilebilir.benim söylediklerini uygulansa sen bilmezsin demese.hem de eğitimci kültürlü insanlara bunlar söylenince hic olmuyor.yok sayıyorlar nerdeyse anneliğimizi.çok hevesli oluyor bazıları.

Yatılı mı??

kesinlikle bakıcı.eşinde ne güzel kararı sana bırakmış.illa annem baksın diye diretmiyor.ben işe gitmem ama yinede çocuğumu kv ye bırakmam.aslaaaaaaaaaaaaaaaaaa.güvendiğin bir bakıcı bul.ya da abartmanında çocuğuna bakabilecek güvendiğin biri varsa belli bir ücret karşılığı komşuna baktırt.çocuğu bırakması alması kolay olur.hemde tanımadığın birini evine sokmamış olursun

Haklısın ama apartmanda yeniyiz kimseyi tanımıyorum.araştırsam bulurum tanışırız ama tam güven olusurmu bilemem.bir arkadaş var 1yıldır tanıyorum sempatik görgülü daha önce bakmamıs ama çok seviyor bebekleri bende onu severim teklif edersem ona edicem.bir oğlu var 7yaşlarında okula gider oda.profosyenelmi bilmem ama özenir en azından.evime almayacağım eşim işi gereği bazen evde.kv olursa onu denetler en azından.görür hatalarını uyarır.eşimde iyi bakar. yere düsen emziği yıkamadan vermez ama ağlayan bebeği nasıl susturacağını bilmez sabredemez.

Yaw he heeee...ne yaran varda gocunuyosun bu kadar kardesim ?
Anlayısın mı kıt ?
Hiçbir yaram yok emin ol asla ole birsey diilim merak etme yarın kaynana ol gelinin de senin yerine bakıcı istesin olurmu yada bakıcı ol senide asagalasinlar ben sıradan tepki verdim okadar ikiside diilim oldumu hehe

Kafamda birşeyler oluştu yazan herkese teşekkürler.ilk 4 ay 1 dönem yani bebek bir yaşına gelene kadar babane sonra bakıcı düşünüyorum evdeki hesap uyarsa...çünkü bebek daha küçük biraz daha büyümüş olur.Her sey bebegim icin.bende napim sabrederim.sonrasında iyi bir bakıcı.kv teklif ederken de böyle demeyi düşünüyorum
Baştan dersem 4 ayın sonunda bakıcı tutacağımı sıkıntı olmaz herhalde.keşke benim annemle birlikte bakabilselerdi.cekinirdi belki.bakalım hayırlısı olsun inş.belki de iyi olur

bulunduğum yerde 3 yasından itibaren alıyorlar.bende 1 yşına kadar kaynna düşünüyorum.öff ..daha çok var bakalım.belki yarım dönem Ben bakarım izne ayrılıp.sonrada bakıcı.Kv yaşamak istemiyorum uzun süre

kreş için çok küçük değil mi 7 aylık
Halam kuzenimi 4 aylıkken çalıştığı merkez bankasının kreşlerine bırakıyormuş. Yani bazı kreşler kabul ediyorlar. Bazı iş yerlerinin de kendine ait kreşleri oluyor. Bezini mamasını bırakıyorsun bakıcı anneler ilgileniyor. Ne bileyim kreşte teke tek olunmadığı için daha çok güveniyorum. Bakıcının çocuğa evde nasıl davranacağını bilemeyiz.

ben oğlumu 7,5 aylıkken güvenilir bakıcı bulamadığım daha doğrusu bulacak vakti bulamadığım için kreşe vermiştim 3 ay kadar ve çok da memnun kaldım kreşteki bakıcısı en az benim kadar iyi baktı oğluma Allah razı olsun ama kreşte kalabalık ortama girdikleri için (ki bizim kreşte 0-1 yaş arası 10 çocuk ancak vardı) çok hasta oluyorlar o nedenle ev ortamı daha iyi

Evet kurumları bende güvenilir bulurum.ama bulunduğum yerde kreş. yok.bakıcınında iyisi iyi olur.ins iyi birisi denk gelir yoksa eşiminndilinden kurtulamam.süt iznimde var.zaten yarım gün çalışacağım.kv konusunda çok kararsızım keşke anlaşacağıma emin olsam ondan da ziyade bebek konusunda yapılmasını isteyip istemediklerimi rahatça söyleyebilsem oda dikkate alsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…