kv uğraşamazsın o 10 ay olur ömür boyu yapma etme bakıcı bul kreşe ver y ada çalışma uzun süre büyüsün okullansın ole çalış kv evin içinde herşeye muhalefetttır ne kadr ıyı olsa da özelın tabıkı olmaz yk ya yapmaMerhaba.kısmetse bebeğim 7 aylık olunca işe başlayacağım.yarım gün.fakat günlerdir karar veremedim ben bakıcımı yoksa il dışından kv mi gelip baksın.ücretsiz izinde düşük bir ihtimal.yarım gün güvendiğim biri olsun gözüm arkada kalmasın istiyorum.kv yalnız yaşıyor gelmeyede hevesi var sanırım.fakat bu doğru bir karar olur mu emin değilim.kendisi çok ısrarcı birisi bildiğini okur üstüne birde alingan.seker hastası üzüntüye gelemediğini söyler hep.10 ay belki de daha fazla kreş yaşına gelene kadar bizle kalacak.anlasacagımıza hic emin değilim.ben bakıcı düşünüyorum bu sebeplerden.eşimde bakıcı annem gibi bakmaz ama yinede sen bilirsin diyor.ama annesine de birşey diyemem uyaramam.uyarsamda yapmaz kırılır.birde hic özelim kalmayacak.ne yapabilirim tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
Aman arkadaşım sakın bulaşma, gelince hadi işimiz bitti sen git diyemeyeceğine göre en güzeli bakıcı.Merhaba.kısmetse bebeğim 7 aylık olunca işe başlayacağım.yarım gün.fakat günlerdir karar veremedim ben bakıcımı yoksa il dışından kv mi gelip baksın.ücretsiz izinde düşük bir ihtimal.yarım gün güvendiğim biri olsun gözüm arkada kalmasın istiyorum.kv yalnız yaşıyor gelmeyede hevesi var sanırım.fakat bu doğru bir karar olur mu emin değilim.kendisi çok ısrarcı birisi bildiğini okur üstüne birde alingan.tansiyon hastası üzüntüye gelemediğini söyler hep.1 sene belki de daha fazla kreş yaşına gelene kadar bizle kalacak.anlasacagımıza hic emin değilim.ben bakıcı düşünüyorum bu sebeplerden.eşimde bakıcı annem gibi bakmaz ama yinede sen bilirsin diyor.ama annesine de birşey diyemem uyaramam.uyarsamda yapmaz kırılır.birde hic özelim kalmayacak.ne yapabilirim tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
merak ettim bekar mısınız? :)bakıcıya verecegınız parayla annesıne yakınlarınızdan bır kıra tutsanız
Evimiz dururken bu şehirde anneciğimi ayrı eve mi cıkarıcammerak ettim bekar mısınız? :)
evli hiçbir erkek çocuğu ve de kv bunu yapmaz
en az %99 u :)
aynen elm ciğim :)Evimiz dururken bu şehirde anneciğimi ayrı eve mi cıkarıcam
der
Merhaba.kısmetse bebeğim 7 aylık olunca işe başlayacağım.yarım gün.fakat günlerdir karar veremedim ben bakıcımı yoksa il dışından kv mi gelip baksın.ücretsiz izinde düşük bir ihtimal.yarım gün güvendiğim biri olsun gözüm arkada kalmasın istiyorum.kv yalnız yaşıyor gelmeyede hevesi var sanırım.fakat bu doğru bir karar olur mu emin değilim.kendisi çok ısrarcı birisi bildiğini okur üstüne birde alingan.tansiyon hastası üzüntüye gelemediğini söyler hep.1 sene belki de daha fazla kreş yaşına gelene kadar bizle kalacak.anlasacagımıza hic emin değilim.ben bakıcı düşünüyorum bu sebeplerden.eşimde bakıcı annem gibi bakmaz ama yinede sen bilirsin diyor.ama annesine de birşey diyemem uyaramam.uyarsamda yapmaz kırılır.birde hic özelim kalmayacak.ne yapabilirim tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.