Senin yerine koydum kendimi, huzurum mutluluğum, en önemlisi de kıymetlim evladım için ücretsiz izin alırdım... Bakıcı aslaaaaa düşünemiyorum bile...çocuğa bakmak çok zor, kendi kanından canından olmayan birine Allahım korusun ben emanet edemem... Komşum bakıcıya bırakıyor, evde çocuk saatlerce ağlıyor, kadın ağza alınmayacak küfürler ediyor, minnacık el kadar çocuğa... Sonra annesi gelince canımlar cicimler, bebek Bi yere giderken bile hep bakıcının kucağında, anne ortada süs gibi, bir gün uyardım, kadın bebeğe çok bağırıyor, çok ağlıyor diye, ben bakıcımdan memnunum dedi, dedim ki gizli kamera koy saat gibi yada aksesuar gibi kameralar var belli olmuyor, gerek yok dedi, 2 ay sonra babası geliyor eve çocuk ağlamaktan sesi kısılmış, kolunda morluklar var, soruyor kadına, kadın da düştü diyor, adam kıllanıyor, kamera koyuyor, izliyor ki kadın çocuğa her sinirlendiğinde tokat atıyor, kafasına vura vura uyutuyor... Adam katil olacaktı, davalık oldular...kadın sonra işten ayrıldı, bana geldi Bi gün ağlayarak çok pişman olduğunu, vicdanının Bi türlü rahat bırakmadığını söyledi...9 aylıktı yavrum, nasıl da içim acıyordu... Çok şükür kurtuldu o mikroptan... Bakıcı aslaaaaaa