Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim annem öz kendi annem baktı 2 yıl bin pişman oldum sonrasında bir yıl görüşmedik o denli yani eğer imkanınız varsa bakıcı ben eve kamera döşettim sesli olanından bakıcıyada bunu söyledim bile bile geldi bakıyor benimki yatılı Türkmen bak çocuk 5 yaşına geldi anaokuluna gidiyor yarım gün evimin tüm işini yapıyor bende ohhh mis gibi yaşıyorum maddi imkanınız doğrultusunda bakıcı derim ama kamera şart 2000 tlye kamera işini hallediyorlar cepten Can'ım sıkıldıkça bakarım hep son 4 aydır bozulmuş çaktırmıyorum ama üşeniyorum yaptırmaya içim çok rahat çünkü hiç bir yanlışını görmedim çocuğum adeta aşık bakıcısına bu arada son dip not kesinlikle genç bakıcı 30 U geçmezse daha iyi yaşlıların kafası kaldırmıyorçok denedim benimki şuan 25 yaşında