- 23 Mayıs 2020
- 967
- 1.689
- 63
- Konu Sahibi birdeliningunlugu
-
Ben alışma olmadan başlattım. Okulun açıldığı gün başladı sorun yasamadim. Birde benim okulum tam gün eğitim veriyor sabah 8 çıkıp akşam 5 te geliyordumKızlar deneme süreci olmadan başlanmaz mı peki rapor alamazsam mecburen bırakacağım kadına bu hafta
Yahu kadına neden kan emmici vampir muammelesi yapiyorsunuz?Onu sonra okudum da kadına da bunu söylediyseniz, hani varsayımlar üstünden hesap yaptırmadıysanız evet işi yokuşa süren o olmuş. Hayırlısı
Hay ağzınıza sağlık yaYahu kadına neden kan emmici vampir muammelesi yapiyorsunuz?
Kim ücretsiz çalışmayı teklif eder veya kim bunu kabul eder. Nekadar gereksiz yerlere çekiliyor konu.
Başlanır ama başına tanıdığınız birini koymanız gerekir.Kızlar deneme süreci olmadan başlanmaz mı peki rapor alamazsam mecburen bırakacağım kadına bu hafta
İlk açılan konunun etkisinde sanırım, oladabilir yani belki konuşulmadı bu konu karşı taraf emin olamadı, ana mesajda da belirtilmeyince akıllara geliyor yaniYahu kadına neden kan emmici vampir muammelesi yapiyorsunuz?
Kim ücretsiz çalışmayı teklif eder veya kim bunu kabul eder. Nekadar gereksiz yerlere çekiliyor konu.
Karşı taraf emin olamadıysa sorar, çözerİlk açılan konunun etkisinde sanırım, oladabilir yani belki konuşulmadı bu konu karşı taraf emin olamadı, ana mesajda da belirtilmeyince akıllara geliyor yani
Neden merak edeyim yahu, gayet üslubunca dedim konu sahibi bu kadar içselleştirmedi cevabımı bi sakinKarşı taraf emin olamadıysa sorar, çözer
Ücretim deneme süresinde başlayacakmı diye öğrenir öyle bir iklemde kalsa
Ben sade çocuk bakarım, iş yapmam diyen birisi gayet ücretini konuşmayı akıl eder
Kimse bedava çalışacak kadar enayi değil merak etmeyin
Yani yaZın burda bile değildik kimse de işten 2 ay önce bakıcı bulup çalıştırmıyor ya el insaf parasını geçtim yaz günü kadınlar salça konserve derdinde herkese metropolde yaşayıp buna profesyonel iş gözüyle bakmıyor sanırım sizler hiç köylük yerlerin ortamını bilmiyorsunuz kadın eşim evdeyken eve bile gelmezdi 2 ay boyunca bana sürekli paradan vurup durmayın , genç olan da iş bulmuş onun adına sevindim elbet bir yol bulacağımZaten genc olani almaniz mantikliydi. Bundan bir cacik olmayacagi belliydi. Ins icinize Sinen birini bulursunuz ama keşke yazin bu isi kesinlestirseydiniz. 2 ay maaş vermemek için simdi zorda kaldiniz
Ahahah meslek tanımında fındık salça bahanesiyle işi ekmek de var mıDiğer soruda kimse size onunla anlaştınız onunla devam edin demedi.
Sizin niyetiniz aynı paraya birini daha fazla çalıştırmaktı. Meslek tanımında bile olmayan bi işi yapmadı diye kanınız ilkine ısınmamıştı, ilk görüştüğünüz kadına bahaneler üretmiştiniz. Tüm sayfaları okudum o soruda insanlar bi an önce haber verin dediler. İlla o kadını tutun diyeni ben okumadım.
Üzüldüm adınıza. Umarım bulursunuz yeni birini.
Yok gayet içselleştirdim ısrarla açıklamaya da çalışıyorum ama sizin işinize geliyor bunu sündürmek , oldukça alakasız bi detayı neden belirteyim herkes bilir ki işe gelen kişiye ücreti ödenir babamın kızı mı hayrına gelecekti sanıyorsunuz ya da o kadar mağdur ve utangaç ki ücreti sormaya çekindi hangi dünyada yaşıyoruzNeden merak edeyim yahu, gayet üslubunca dedim konu sahibi bu kadar içselleştirmedi cevabımı bi sakin
Konuyu açtığınız andan itibaren o kadar hızlı yorumlar geliyor ki bazen açıklamaları okuyamıyoruz. Siz anlamak mı istemiyorsunuz diyince, a görmedim o msjınızı, dedim. Diğer msj da ilk konunun etkisiyle böyle bır çıkarımda bulundu herkes sanırım dedim. Herksin anonim olduğu bir ortamda, tanımadığım birinin derdinde haklı haksız davası güdecek kadar boş biri değilim çünkü (kimse yapmasın bemce sinir yapr bünyedeYok gayet içselleştirdim ısrarla açıklamaya da çalışıyorum ama sizin işinize geliyor bunu sündürmek , oldukça alakasız bi detayı neden belirteyim herkes bilir ki işe gelen kişiye ücreti ödenir babamın kızı mı hayrına gelecekti sanıyorsunuz ya da o kadar mağdur ve utangaç ki ücreti sormaya çekindi hangi dünyada yaşıyoruz
Yo hayır her mesajı kendi içinde değerlendirip yorumluyorum diğerlerine de cevapları veririm ama burada anlaşılmayan nokta şu bakıcılar dilsiz saf mağdur insanlar değil sen ben gibi hakkını arayan kafasına yatmayınca çalışmayan kişiler varsayımınız şuydu kadın ücretsiz mi geleceğim sandı da vazgeçti , bunu düşünmeniz bile bakıcının pasif ve çekingen olduğuna dayanıyor sanırım oysa ben açık açık her şeyi konuştum burda çok eleştirilen iş beklentimi de en başından sordum ki bir ay sonra abla bi çorba yapsan deyip emrivaki olmaması için bu da bir çeşit dürüstlüktür ama herkes bunu kan emicilik gördü ki zaten bu kadın sadece çocukla ilgilenecekti , ama bu hafta kadın bana kaba tabirle yamuk yaptı belki daha çok veren bi yer buldu belki de çalışmaktan vazgeçti ama benim düştüğüm durum onun umrunda Bile değil ama hala kadını mağdur çıkaracak varsayımlar destekleniyor ne diyebilirim ki umarım kimse böyle son anda ortada kalmaz , makul ve geri adım atan insanlara gayet hasretiz bence lütfen bu tavrınızı hep koruyun , iyi dilekleriniz için teşekkrğlerKonuyu açtığınız andan itibaren o kadar hızlı yorumlar geliyor ki bazen açıklamaları okuyamıyoruz. Siz anlamak mı istemiyorsunuz diyince, a görmedim o msjınızı, dedim. Diğer msj da ilk konunun etkisiyle böyle bır çıkarımda bulundu herkes sanırım dedim. Herksin anonim olduğu bir ortamda, tanımadığım birinin derdinde haklı haksız davası güdecek kadar boş biri değilim çünkü (kimse yapmasın bemce sinir yapr bünyede)
Ama tabi toplum olarak makul, geri adım atmasını bilen, diretmeyen insanlara alışık olmadığımızdan gelip diğer msjlrın sinirini benden çıkarmanızı da anlıyorum. Tekrar, daha önce de yaptığım gibi, iyi dileklerde bulunarak bitiriyorum msjlaşmayı, umarım iyi biri bulursunuz
Aslında oldukça nettim ne konuda beni net bulmadınız öğrenebilir miyim cidden merak ettim , kadınla son görüşmemde 1 Eylül itibariyle başlarız ücreti de tam veririm dedim sizce yeterince net değil mi ?Durumunuza cok uzuldum ve sizi hakli buldum.Sadece tek hataniz bir kac gun onceden baslatmaniz,ben on gun once baslattim,bakicinin alisma surecinde ucretini de tam verecegim,eminim sizde verecektiniz onda sorun yok.Ama net olmaliydiniz.Olan olmus artik,insallah icinize sinen duzgun birini bulursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?