- 16 Haziran 2011
- 15.353
- 65.827
- 798
- Konu Sahibi birdeliningunlugu
-
Evet hatta bu hafta 3,5 saat uyudu ancak seminerler sabah malesef o ara biri bakmalı
Evet kreş zor olacaktır haklısınız zaten burada seçenek değil o , malesef tarım bölgesi burası bakıcm ya salça yapıyordu ya fındıkta bırakın bir ayı üç gün önce bile gelemedi o değil başkasıyla anlaşsam o da gelmeyecek bakıcı deyince diplomalı uzman sanıyorsunzh ama ev kadını bunlar ve sadece okul dönemi geliyorlar öyle bi deneme süreci olamıyor olanı bul demeyin kimse çalışmıyor para versem de ailesine vs zaman ayırıyor hepsi ya da kış hazırlığı şimdi bulacağım kadın da direkt başlayacakBir yaştaki bebek için hiçbir kreş faydalı olamaz kendimizi kandirmayalim .uykudan uyandir giydir kuralları olan bir okula gönder..yeme saati uyku saati olan bir yer..bir yaşındaki bebekten bahsediyoruz...sosyalikten de anlamaz...ben 26 aylık yavrumu vermiştim de iki ayda geri aldım...en büyük pismanligimdir. Kreş bir yaşındaki bebek için eziyet. Mecbur veren annelerimiz oluyor birşey diyemem hayat şartları ortada ama bakıcıya gücü olan için kesinlikle bakıcı
Konu sahibi arkadaşım zaten pat diye birakamazsin durmaz ki..benim oglanda bir yaşına yaklaştı..bir ay önceden bakacak kimse gelip gidecek..sende öyle yapsaydın ya yarım maaş verseydin git gel yapsalardi alissalardi ..pat diye bırakılmaz ki ..bir ay uzatma durumun yok mu iznini
Seminer haftası sabah gideceğiz bir hafta normalde okul öğlenci sabah ben evde olacağımBakıcı 12 ile 16 saatleri arasında bakacaktı. Bu durumda sabahları bebeğe kim bakıyor olacaktı ?
Kötü olmuş direk başlaması...önemli olan diplomali olması değil zaten çocuklara sevgiyle yaklaşması..teyzem yıllarca çocuk baktı ilkokul mezunu kendisi ama öyle sever ki çocukları ..hepimize onun gibi birine baktirmayi nasip etsin ALLAH.Evet kreş zor olacaktır haklısınız zaten burada seçenek değil o , malesef tarım bölgesi burası bakıcm ya salça yapıyordu ya fındıkta bırakın bir ayı üç gün önce bile gelemedi o değil başkasıyla anlaşsam o da gelmeyecek bakıcı deyince diplomalı uzman sanıyorsunzh ama ev kadını bunlar ve sadece okul dönemi geliyorlar öyle bi deneme süreci olamıyor olanı bul demeyin kimse çalışmıyor para versem de ailesine vs zaman ayırıyor hepsi ya da kış hazırlığı şimdi bulacağım kadın da direkt başlayacak
Teşekkür ederim inşallah bulacağım içime sinen birini , demek istediğim profesyonel olarak bu işi yapan , çocuk açısından olaya bakan kişiler değil mahalle teyzesi yani gelip denen süreci falan uğraşmıyorlar yoksa benim de isteğim sadece iyi bakılması sevilmesiKötü olmuş direk başlaması...önemli olan diplomali olması değil zaten çocuklara sevgiyle yaklaşması..teyzem yıllarca çocuk baktı ilkokul mezunu kendisi ama öyle sever ki çocukları ..hepimize onun gibi birine baktirmayi nasip etsin ALLAH.
İnternetten armuttan vs bakın gene. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...
Ben size genç olanı almanızı önermiştim. Zaten o konu çok farklı yerlere gitti sonradan. Bakıcılar sendikası oldu resmen . Sizde de şöyle büyük bir hata var ki Sadece 2-3 gün önceden bakıcı çağırılmaz ki bunu da sorsaydınız konunuzda keşke , herkes 1-2 hafta önceden başlatmanızı söylerdi . Bebeği bi anda bi yabancıya bırakmak pek sağlıklı değil . (2-3 günde buna yetmezdi ) Ben işe başlamadan 1 ay önce ayarladım ki bebeğim tamamen alışsın diye . Hem Bu ve benzeri olaylar içinde başka birini bulmay zamanınız olurdu . Daha sonrası için aklınızda bulunsun. Umarım iyi birini bulursunuz, durumunuz çok zor ciddenSelam kızlar daha önce iki bakıcıdan hangisini seçeyim diye bir soru açıp baya bi linçlenmiştim, bu bayan iş yapmayıp sadece çocukla ilgilenecek olandı herkes de bu kadını canhıraş savunmuştu o sorumda , sonuç olarak bu bakıcıyla anlaştım ama bana son dk golü attı resmen , kadınla anlaştığımız gün işe başlamadan iki üç gün önceden gelirsiniz çocuk alışır dedim pek gönüllü gibi durmasa da tamam demişti yakın zamanda aradım fındığa gittim gelemem diyor ! Üç gün olmasa da bi gün gelin o zaman işten önce dedim peki dedi güya yarın gelecekti şimdi de aradı kolumu kırdım bir ay çalışamam diyor yani ben onu yarı yolda bırakmamak için yaşlı olmasına rağmen tamam demiştim ama resmen bin pişman oldum ya ahlaklı davrandığım için insanlar iyi niyeti falan haketmiyor buna bi kes daha emin oldum okula kalmış bi gün ben yarın kimi bulacağım , kolu gerçekten kırıldıysa da şanssızlığın bu kadarıaceleyle sağa sola haber saldım ama seçme şansım da yok kim çıkarsa kabul edeceğim ve daha 1 yaşında bu çocuk canım çok sıkkın
Ya açıkçası arkadaşlarım da böyle iki gün önceden aldılar bakıcıyı ben bu kadını üç gün önden gel diye aradım kadın şaşırdı e daha önce nasıl yaptınız dedim uzun süredir bakıyor diye direkt işe başladım önden gitmedim dedi çevremde de bir ay önceden falan hiç duymadım dediğim gibi tarım bölgesi istesem de 10 bin versem de kadınlar gelmiyor işlerini bırakıp , umarım içime siner yarın bi görüşmem var teşekkür ederimBen size genç olanı almanızı önermiştim. Zaten o konu çok farklı yerlere gitti sonradan. Bakıcılar sendikası oldu resmen . Sizde de şöyle büyük bir hata var ki Sadece 2-3 gün önceden bakıcı çağırılmaz ki bunu da sorsaydınız konunuzda keşke , herkes 1-2 hafta önceden başlatmanızı söylerdi . Bebeği bi anda bi yabancıya bırakmak pek sağlıklı değil . (2-3 günde buna yetmezdi ) Ben işe başlamadan 1 ay önce ayarladım ki bebeğim tamamen alışsın diye . Hem Bu ve benzeri olaylar içinde başka birini bulmay zamanınız olurdu . Daha sonrası için aklınızda bulunsun. Umarım iyi birini bulursunuz, durumunuz çok zor cidden..
Kotü biri mi ? Ahhaahja gercekten birazda cuvaldizi kendinize batirin .onceki konunuzu okumasak melek sanicaz siziBi ihtimal de karşıma kötü biri çıkmış olabilir mi sizce ? Hırsızın hiç mi suçu yok? Neyse lütfen uzatmayalım zaten oldukça stresliyim
Kadınla ilgili ne yazdım ki saçmaloyorsunuz iki kadın da iyi görünüyor yazdım siz bence tekrar okuyunKadın hissetmiş öncesinde buraya yazdıklarınızi..
Odesmis oldunuz bence.
Hayır kadına biz 1 Eylül den itibaren alışma için başlarız dedim bi kaç gün önce diye de belirttim kadın okullar ne zaman açılıyor ki falan dedi orda bu deneme işine pek sıcak bakmadığını anlamıştım aslıdna ama yok da demedi neyse ben kadını aradım geçen gün abla konuşmuştukya hani diye fındıktayım ben gelemem sana da demiştim fındık işini dedi oysa bunu asla demedi zar zor pazara ikna ettim işte dün aradı kolum kırık muhabbeti açıkçası inanasım gelmiyor en Kısa sürede gerçeğini öğreneceğim işin sizce de bu kadar tesadüf fazla değil mi , melek sanmak zorunda değilsiniz ama beni iğneleyip durmayın lütfen canım sıkıldı ve konuyu açtım yine bi şekilde kadını mağdur çıkardınız pesBen bu konuda sunu anlamadim ;
kadina bikaç gün erken gel demissiniz .çok sacma en basinda is baslangic tarihin su ben varken baslaticam cocuk sana alissin deseydiniz okey .ama belliki boyle konusmamissiniz emrivaki sekilde erken gel cocuk sana alissin demissiniz.boyle olmaz bunu basta konusup net tarih soyleyecektiniz
2.si kadın kolunu kirmis kirik kolla gercekten cocugunuza bakabilecegini dusunuyo musunuz ?
beni yariyolda birakti havasindasiniz da.
Kadin kirik kolla nasil bakacak cocuga ?
Ben olsam sansa bak tam bakıcı baslayacakti kolunu kirdi olmadi tüh derdim .siz saglik sorunu olan insana beni yariyolda birakti muamelesi yapiyorsunuz .gercekten biraz vicdan .
Ablacım biz mi saçmalıyoruz ?Kadınla ilgili ne yazdım ki saçmaloyorsunuz iki kadın da iyi görünüyor yazdım siz bence tekrar okuyun
Sadece olmadı tüh demezdiniz emin olun işe kalmış bir gün stres panik öfke falan da hissederdiniz çocuğunuz var mı ya da bakıcı deneyiminiz merak ettim uzaktan ahkam kesmesi genelde kolay olıyor da , kimse ermiş değil bu durumu bile sabırla karşılayacak kadar illa ki sinir oluyorsunBen bu konuda sunu anlamadim ;
kadina bikaç gün erken gel demissiniz .çok sacma en basinda is baslangic tarihin su ben varken baslaticam cocuk sana alissin deseydiniz okey .ama belliki boyle konusmamissiniz emrivaki sekilde erken gel cocuk sana alissin demissiniz.boyle olmaz bunu basta konusup net tarih soyleyecektiniz
2.si kadın kolunu kirmis kirik kolla gercekten cocugunuza bakabilecegini dusunuyo musunuz ?
beni yariyolda birakti havasindasiniz da.
Kadin kirik kolla nasil bakacak cocuga ?
Ben olsam sansa bak tam bakıcı baslayacakti kolunu kirdi olmadi tüh derdim .siz saglik sorunu olan insana beni yariyolda birakti muamelesi yapiyorsunuz .gercekten biraz vicdan .
Dediğim gibi kolunu kırdığından şüpheliyim öğreneceğim bunu zaten her halükarda yoluma başkası ile devam edeceğim de gerçekten merak ediyorum , kadının genel olarak deneme sürecine de soğuk bakması falan bana isteksiz havası vermişti ikisi birleşince inanasım gelmedi umarım yanılırımAblacım biz mi saçmalıyoruz ?
Kolunu kirmis bir kadını beni yol yolda birakti demek suretiyle sucluyorsun ?
Sizin çocuğunuzun ki can da elinki patlıcan mi ?
Bu simarikca bir tutum değil mi ?
Peki,tamam biz saçmalıyoruz.
Bakicinin bacağı bile kopsa gelmeliydi,size karşı mahcup olmamaliydi..
İlk konunuzda ki yazma tarziniz okadar antipatiktiki kimse size burda kolay kolay hak vermez 1 - 2 uye disinda .Dediğim gibi kolunu kırdığından şüpheliyim öğreneceğim bunu zaten her halükarda yoluma başkası ile devam edeceğim de gerçekten merak ediyorum , kadının genel olarak deneme sürecine de soğuk bakması falan bana isteksiz havası vermişti ikisi birleşince inanasım gelmedi umarım yanılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?