Bakıcı krizi

Yaşlı derken diğeriyle farkını belirtmek için diyorum aslıdna o küçüktü diye , valla şimdi böle derler o zaman da ilk onla anlaştınız onu yarıyolda bırakmayın diyorlardı

Diğer konularınızdaki yorumlara yeniden bakmanızı öneririm.

36 yaşındaki , 2 çocuklu bakıcıyı seçecekseniz ; 55 yaşındaki ilk görüştüğünüz kadına geç olmadan haber vermeniz önerilmişti.

Bir başka öneri ise , işe başlatmadan önce 2 bakıcı adayıyla da ; 1 er hafta deneme süresi yapmanız ve hangisinden memnun kalırsanız , onu tercih etmeniz yönündeydi.

Muhtemelen piyasa şartları altındaki ücret nedeniyle ; mevcut iş teklifinizi yeniden gözden geçirmişlerdir.

Tuhafsınız gerçekten ortada bebeğimle mağdur olan benim nasıl beni suçlu buldunuz gene hayret en azından bi geçmiş olsun diyebilirsiniz umarım kimse size bunu yaşatmaz
Geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda bebeğinize kendi evladı gibi bakacak birini bulursunuz.

Pazartesi işe başlayacağım dediğinize göre öğretmensiniz. Seminer haftası bebişi de götürün. Eminim mağduriyetinizi idare ve diğer öğretmen arkadaşlar da anlar. Böylece 1 hafta daha vakit kazanmış olursunuz.

Birkac gun yanınızda goturun, hemen bir günde nasil guvenip birakacaksiniz. Velilerinize de sorun, belki is arayan vardir.

Diğer sorum 30 küsür sayfa, bir sürü öneri var haliyle bu dediklerinize ek ilk anlaştığınızı mağdur etmeyin önerisi de çoktu ve herkes genç olan ekstra iş de yapacak dedim diye sadece çocuğa bakacak birini seçmemi önermişlerdi tabi ki sonuç olarak bu benim kararım ama görüldüğü gibi sadece çocuğa bakacak olan da deneme sürecine bile külfet gibi baktı oysa ondan tek beklentim iyi bir bakıcı olmasıydı, ısrarla ve defaatla söyledim piyasa konusuna değinmek hoşunuza gidiyor anlıyorum ama herkesin 5 verdiği yerde ben de 5 verdim misal yani ucuza kaçmadım neden ısrarla anlaşılmıyor bilemiyorum gene konuyu buraya getirip neyi amaçlıyorsunuz kadına da özellikle sordum içinize sinmiyorsa söyleyin dedim kendisi 3 Güne ve fiyata memnun olduğunu belirtti

Hemen acil başlıklı bir ilan açın.. Bir yandan da en yakın kreş neredeyse durumun aciliyetinden bahsedin müdürü yardımcı olabilir belki size..
Çünkü bu durumlarda bir katılık yok küçük yerde de olsanız.. Hangisinden dönüt alırsanız ona göre yol çizersiniz..

Son düzenleme:
Memursanız bu kadar alelacele bakıcı bulmak yerine 1 ya da 2 dönem ücretsiz izin kullanın bence. Deneme süresi, alıştırma süreci, gözlemleme vs hiçbiri mümkün değil çünkü.
Bir yıldır ücretsiz izin kullandım maddiyat gereği artık çalışmam gerekiyor yoksa ben de isterdim o şekilde

T
Teşekkürler bunu araştıracağım hemen

Eski konunuzu yazanlardandim, benim gönlüm diğer adaydan yanaydı:)
Üzüldüm gercekten konuya. Nasıl olacak tanımadan etmeden hemen bırakacaksınız ki? Siz izin alamazsiniz ama eşiniz birkaç gün çocukla ya da çocuk+bakiciyla dursa daha iyi olmaz mı?
Ya da uzak şehir muzak şehir bir haftalığına annelerden birini, kardeşlerden birini cagirsaniz. Acil durum sayılır.
Her şeyde vardır bir hayır. İnsallah gönlünüze göre briiyle karşılaşmak için vesiledir

Seminer haftasında yanınızda götürseniz

Piyasa fiyatına dair gerçekçi bir araştırma yapmamış olabileceğinizi düşünüyorum.

Bakıcıların da aslında tam günleri giderken ; yarım gün parası alacaklarını anlamış olduklarını umuyorum.

Doğru ücreti ödeyerek , doğru çalışanla denk gelirsiniz umarım.

Bi ihtimal de karşıma kötü biri çıkmış olabilir mi sizce ? Hırsızın hiç mi suçu yok? Neyse lütfen uzatmayalım zaten oldukça stresliyim

Çocuğunuz 1 yaşında. Kreşe vermenizi öneririm. Hem evinize ekstra kamera kurmanıza gerek kalmaz hem de çocuğunuzun kişisel gelişimine de olumlu bir katkı sağlanmış olur.
Bir yaştaki bebek için hiçbir kreş faydalı olamaz kendimizi kandirmayalim .uykudan uyandir giydir kuralları olan bir okula gönder..yeme saati uyku saati olan bir yer..bir yaşındaki bebekten bahsediyoruz...sosyalikten de anlamaz...ben 26 aylık yavrumu vermiştim de iki ayda geri aldım...en büyük pismanligimdir. Kreş bir yaşındaki bebek için eziyet. Mecbur veren annelerimiz oluyor birşey diyemem hayat şartları ortada ama bakıcıya gücü olan için kesinlikle bakıcı
Konu sahibi arkadaşım zaten pat diye birakamazsin durmaz ki..benim oglanda bir yaşına yaklaştı..bir ay önceden bakacak kimse gelip gidecek..sende öyle yapsaydın ya yarım maaş verseydin git gel yapsalardi alissalardi ..pat diye bırakılmaz ki ..bir ay uzatma durumun yok mu iznini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…