- 23 Aralık 2020
- 328
- 104
- 23
- Konu Sahibi birdeliningunlugu
-
Selam kızlar daha önce iki bakıcıdan hangisini seçeyim diye bir soru açıp baya bi linçlenmiştim, sonuç olarak bir bakıcıyla anlaştım ama bana son dk golü attı resmen , kadınla anlaştığımız gün işe başlamadan iki üç gün önceden gelirsiniz çocuk alışır dedim pek gönüllü gibi durmasa da tamam demişti yakın zamanda aradım fındığa gittim gelemem diyor ! Üç gün olmasa da bi gün gelin o zaman işten önce dedim peki dedi güya yarın gelecekti şimdi de aradı kolumu kırdım bir ay çalışamam diyor yani ben onu yarı yolda bırakmamak için yaşlı olmasına rağmen tamam demiştim ama resmen bin pişman oldum ya ahlaklı davrandığım için insanlar iyi niyeti falan haketmiyor buna bi kes daha emin oldum okula kalmış bi gün ben yarın kimi bulacağım , kolu gerçekten kırıldıysa da şanssızlığın bu kadarıaceleyle sağa sola haber saldım ama seçme şansım da yok kim çıkarsa kabul edeceğim ve daha 1 yaşında bu çocuk canım çok sıkkın
Sanmam kadın 55 yaşında babaanne ne kkSizin bakıcılar da kk ya üyeymiş demek ; konunuzu okuyunca gözleri açılmış.
Gerçekten üzücü ,şimdilik emanet edebileceğiniz güvenilir yakın akraba yokmu ?Çocuk emanet etmek te candan can vermek gibi ya inşallah hallolur çabucak..Selam kızlar daha önce iki bakıcıdan hangisini seçeyim diye bir soru açıp baya bi linçlenmiştim, sonuç olarak bir bakıcıyla anlaştım ama bana son dk golü attı resmen , kadınla anlaştığımız gün işe başlamadan iki üç gün önceden gelirsiniz çocuk alışır dedim pek gönüllü gibi durmasa da tamam demişti yakın zamanda aradım fındığa gittim gelemem diyor ! Üç gün olmasa da bi gün gelin o zaman işten önce dedim peki dedi güya yarın gelecekti şimdi de aradı kolumu kırdım bir ay çalışamam diyor yani ben onu yarı yolda bırakmamak için yaşlı olmasına rağmen tamam demiştim ama resmen bin pişman oldum ya ahlaklı davrandığım için insanlar iyi niyeti falan haketmiyor buna bi kes daha emin oldum okula kalmış bi gün ben yarın kimi bulacağım , kolu gerçekten kırıldıysa da şanssızlığın bu kadarıaceleyle sağa sola haber saldım ama seçme şansım da yok kim çıkarsa kabul edeceğim ve daha 1 yaşında bu çocuk canım çok sıkkın
Yaşlı derken diğeriyle farkını belirtmek için diyorum aslıdna o küçüktü diye , valla şimdi böle derler o zaman da ilk onla anlaştınız onu yarıyolda bırakmayın diyorlardıGönlü kırılmasın diye yaşlı bakıcı tutmanız olmamış hele 1 yaş bebeğe olmaz zaten.Tam hareketli zamanları.
Malesef iş bulmuş o da çok üzgünüm onu almadığımaGenç olanı çağırın.
Gerçekten öyle ya ben ilkeli davranmak için böyle bi seçim yaptım ama son dk sürekli mazeretler üretildi ortada bebekle kalakaldımBenim bu konuda gözlemledigim: Böyle konularda hep kati olmak lazim. Yok su zavalli, bu zor durumda diye cevremde ise alinanlar hep is veren kazik atti.
Tuhafsınız gerçekten ortada bebeğimle mağdur olan benim nasıl beni suçlu buldunuz gene hayret en azından bi geçmiş olsun diyebilirsiniz umarım kimse size bunu yaşatmazHem insanları iş tanımı dışında çalıştırmak istiyorsunuz hem de hala buradaki insanlara sallıyorsunuz. İlginç bir çarsınız djdjsjs
evet bulmuş o da iş teşekkür ederim inşallahGenç olanla iletişime geçtiniz mi? Çok üzüldüm umarım bir çözüm bulunur.
Tuhafsınız gerçekten ortada bebeğimle mağdur olan benim nasıl beni suçlu buldunuz gene hayret en azından bi geçmiş olsun diyebilirsiniz umarım kimse size bunu yaşatmaz
Malesef küçük bi ilçedeyim 3 yaştan önce kreş yokÇocuğunuz 1 yaşında. Kreşe vermenizi öneririm. Hem evinize ekstra kamera kurmanıza gerek kalmaz hem de çocuğunuzun kişisel gelişimine de olumlu bir katkı sağlanmış olur.
Yok genç olan daha çok içime sindi ama diğeriyle de önceden anlaştım demiştim , yok bu sadece çocuk bakacaktı ekstra iş vs genç olan yapacaktı zaten onu seçmedimBüyük ihtimalle genç olanla anlatacağım demiştiniz,neden yaşlı olanla anlaştınız ki?Bir de yaşlı olanla anlaşırken,çocuk uyurken yemek ve temizlik gibi işler istediniz mi?Eğer istediyseniz,büyük ihtimalle bu yüzden gelmek istemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?