- 7 Temmuz 2009
- 316
- 190
- 44
-
- Konu Sahibi blackgirl37
Sadece salon değil evin her tarafına koydurucam kamera,gorustum bir birkaç yerle bakalım.Ben o sitelere dahi güvenemiyorum.
Bakıcı alacaksanız mutlaka salonunuza kamera koyun derim en azından içiniz rahat olur neler duyuyoruz
Çalışmak zorunda olan insan ne yapacak başka evdemi otursunlarnasil bukadar rahat emanet edebiliyosunuz bebeginizi tanimadiniz kisilerehos ben tanidiklarimada emanet edemiyorum da
karatas unıversıte bolgesıAnladım canm ben çok bilmemde gerçi bikaç gölet birkaç da avm işte :) real çok uzak ibrahimliye o taraftamı acaba karataş
Mrblar gorumcenizun bakicisina talibimIbrahimli civarinda var da karataş yakın mı oraya ? Görümcemin eski bakıcısı boştaymış şu sıralar. ( sağlık sebebiyle işi bırakmıştı.)
Mrblar gorumcenizun bakicisina talibim
E sorsaniz gorumceniz ne is yapiyodu nie ayrildi bana ozelden ulasabilir misinizkiValla simdi ne durumda bilmiyorum :)
E sorsaniz gorumceniz ne is yapiyodu nie ayrildi bana ozelden ulasabilir misinizki
Bende hemsireyim acaba nasil ulasabilirim bakiciya gorumcenizden numarasinu alabilir misiniz hangi hastanede belki taniyorumdur gorumceniziGörümcem doktor.
Bakıcı bayan ayaklarindan ameliyat olduğu için ayrıldı. En son iyileşmiş iş arıyordu ama şimdi ne durumda bilmiyorum hiç.
Rahatsiz ediyum ama ne yatiniz sorabildiniz miBende hemsireyim acaba nasil ulasabilirim bakiciya gorumcenizden numarasinu alabilir misiniz hangi hastanede belki taniyorumdur gorumcenizi