- 7 Temmuz 2009
- 316
- 190
- 44
-
- Konu Sahibi blackgirl37
Kim ister bebeğini başka birine emanet etmeyi ama çalışıyorum. Annem bakıyordu ancak saglik sorunları var ve acilen bulmam lazım. Elimden gelse yanımdan ayirmiycam ama maalesef.nasil bukadar rahat emanet edebiliyosunuz bebeginizi tanimadiniz kisilerehos ben tanidiklarimada emanet edemiyorum da
ıbrahımlı antebın nerdeyse bır ucu karatas da dıger ucuIbrahimli civarinda var da karataş yakın mı oraya ? Görümcemin eski bakıcısı boştaymış şu sıralar. ( sağlık sebebiyle işi bırakmıştı.)
Bakıcı ve kreş bölümü var burada da .Teşekkürler ben daha önce burda birkaç kez böyle yazılar görmüştüm belki bulabilirim diye düşünmüştüm. sanırım en mantıklısi referanslı bakıcılar ama daha önce hep annem bakmisti. Nasıl referanslı bakıcı bulabilirim acaba?
google da gazıantep bakıcı bulma dıye yazdıgınızda sıteler cıkıyor bakıcı ılanlarının ıcerdıgı sıteler
ajans sıtelerı
Çok teşekkürler bi bakayım umarım en hayırlısını bulurum.google da gazıantep bakıcı bulma dıye yazdıgınızda sıteler cıkıyor bakıcı ılanlarının ıcerdıgı sıteler
ajans sıtelerı
onerım bu yonde olur ...
bakıcıbulma ısımlı sıteler var hep
onerım bu yonde olur ...
bakıcıbulma ısımlı sıteler var hep
maddi olarak asiri ihtiyac halindeysen calis tabi ama idare ederik.dersen cocuna kendin bak canim ya allah iyilerlr.karsilastursinKim ister bebeğini başka birine emanet etmeyi ama çalışıyorum. Annem bakıyordu ancak saglik sorunları var ve acilen bulmam lazım. Elimden gelse yanımdan ayirmiycam ama maalesef.
evet uzak maalesefıbrahımlı antebın nerdeyse bır ucu karatas da dıger ucu
Amin. Hepimizi karşısına iyi insanlar çıkarsın özellikle de evlatlarımızınmaddi olarak asiri ihtiyac halindeysen calis tabi ama idare ederik.dersen cocuna kendin bak canim ya allah iyilerlr.karsilastursin
ıbrahımlı antebın nerdeyse bır ucu karatas da dıger ucu