- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.206
- 548
- Konu Sahibi zodyak2411
-
İki parça bir şey. Yani benim koşullarımı görüyor. Sabah 07:00' de bırakıyorum çocuğumu. Aşırı yoğun bir tempoda çalışıyorum. Kendi evinde kendi ortamında çocuk bakıyor. Allah aşkına iki parça çamaşırı makinaya atsa eline mi yapışacak? Zaten bir kez söyledim baktım yıkamıyor ben yıkıyorum. İnsan samimiyet, içtenlik arıyor sadece.Çamaşırı hiç olmazsa elinde yıkaması ne demek
Buarada komşulara neden gıdemıyor sosyallesmesı acısından fena olmazdı mesela, parka fılanda mı cıkaramıyor mesela?
Böyle düşünürseniz bana haksızlık etmiş olursunuz. Asla değil. Ben sadece durumu aktardım size. Yani ben esirgemiyorum ablalık yapsa bana biraz yardımcı olsa ne olur demek istediğim.Buraya kadar yapılan yorumlara verdiginiz cevaplar bana, "o kadar para veriyoruz her işi yapsın" diye düşüncede olan patronları anımsattı niye ise.
Evet çamaşır suyu mevzusu sıkıntılı. Hatta en başta çocuğu kendi evinde bakmasıni kabul etmemeniz gerekirdi.
Bir parça çamaşırı yıkamak zorunda değil, acaba sizin de onun canını sıkan başka tavirlarınız mi var? Bazen insanın yapacağı şey varsa da yapmaz ya hani, o hesap mi?
Atıyorum zaten. Ve ilk görüşmemizde söyledim kardeşim. Sonradan yan çizdi. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?ayh iki parça ise siz atın o niye atıyor.
ilk görüşmede dediniz mi çocuk, çocuğun çamaşırı ve yemek size ait maaş da onun için piyasanın iki katı diye?
O kadar veremem canım. O dediğin benim maaşımın yarısı. Olsa dükkan senin yani.Yüksek bi mebla değil ki bu,benim suan yaşadığım şehirde 800 e bakılıyor. Bende sandım ki 25000 falan.bence cok abartiyorsuniz
Hiç sorma ya. Anlamadım inan. Ne demişim Allah aşkına? Ne kadar ilginç insanlar var ya! Birisi yukarıda yalan söylediğimi ima etti. İnanamıyorum.Bugünki şamar oğlanınız bu konu sahibi mi hanımlar, hep bir ağızdan yüklenmişsiniz? Beklentisi elbette ki ortalamanın üstünde olacak çünkü verdiği ücret ortalamanın üstünde.
Z zodyak2411 siz de ücreti düşürün madem.
Çok kırıcı oluyorsunuz. Bakın ben son iki aya kadar her sabah 06:00' da kalkıp çocuğumun yemeklerini yaptım götürdüm. Bir gün önceden bile yapmadım taze taze yesin diye. Yapacağı ne biliyor musunuz? Benim götürdüğüm kıymadan bir miktar kavuracak. Haşladığı pirincin içine katıp yoğurt ekleyecek. Bunu yapmayacaksa ne için para alıyor bu kadın? Haksızlık ediyorsunuz.Buarada yemegı goturmemeye dırenmenızde cok hos
ya işinize gelmiyorsa yol verin gitsin daha titzi birine bakın hemen.Üç kuruş değil canım. Buradaki piyasa fiyatının iki katını alıyor. İki parça çamaşırı makinaya atsa neyi eksilecek ki? Bir yudum yavru yani.
kötü para değil tek cocuk için.artı tabiki makineye atabilir ne var bunda yemekte yapabilir cocuga.1000 veriyoruz canım.
Siz en başta yapıcağı işler konusunda anlaşıp sonradan sorumluluklarını yerine getirmiyorsa o sıkıntı.Böyle düşünürseniz bana haksızlık etmiş olursunuz. Asla değil. Ben sadece durumu aktardım size. Yani ben esirgemiyorum ablalık yapsa bana biraz yardımcı olsa ne olur demek istediğim.
10 sayfadır dümdüz gittiler wallahi. Çok şaşkınım şu anda.kötü para değil tek cocuk için.artı tabiki makineye atabilir ne var bunda yemekte yapabilir cocuga.
Hiç sorma ya. Anlamadım inan. Ne demişim Allah aşkına? Ne kadar ilginç insanlar var ya! Birisi yukarıda yalan söylediğimi ima etti. İnanamıyorum.
Atıyorum zaten. Ve ilk görüşmemizde söyledim kardeşim. Sonradan yan çizdi. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?