- 3 Mart 2023
- 354
- 588
- 29
-
- Konu Sahibi birkadinbirannebirevlat
eski eşinize sorry*yoo standart. boşanan çiftlerin %90’ı aynı bu şekilde görüşürler çocukla. bence avukatlık bir durum yok. evladınızın babasıdır her ne kadar siz karı koca olmayı beceremeseniz de. ben olsam istediği zaman görmesine izin verirdim.. çocuğun artık babasına da alışması gerekiyor. bu süreçte bence eşinize destek olun. evladınıza en büyük iyiliği yapmış olursunuz.
Bilmedigim için soruyorum zaten. Sarhos ve gece hayati olan biri endişem bu yuzden .Görüşmeler 7 yaşındaki çocuk için normal. Zaten bunlar klasik olarak verilen görüşme günleri. Size neyi soracaklardı?
Dilekçeye küfürleri eklememesi hata evet ama hakim de takdiren dinleyebilirdi. Tazminat konusuna gelirsek isterse 1 milyon yazsın ne fark eder ki? Sonuçta hakim 50 bin verecekse 50 bin verir. Fazla istemenin size bir zararı yok ki.
Parasını verdiniz diye - - he bir de ucuz diye tutmuşsunuz gerçi-- her istediğiniz kararı çıkarttıramıyor avukat. Sonuçta hakim değil ya hani.
Kumar ve alkol var. Gercekten hakime helal olsun diyorum ben deAdam uyuşturucu kumar vs gibi hayat yaşamıyorsa
Çocuk istismarında bulunmuyorsa
O zaman baba kız ilişkisine karışamazsınız.
Hakime helal olsun.
Kumar ve alkol var. Gercekten hakime helal olsun diyorum ben de
Evliyken her gün ama her gün içiyordu gece hayati vardi. Suan daha da arttığını herkes söylüyor. Kizima hic bi zaman siddet uygulamadıBağımlı mı ? Alkol aldığında etrafa zarar veriyor mu, tehdit oluşturuyor mu kızınız için?
Evliyken her gün ama her gün içiyordu gece hayati vardi. Suan daha da arttığını herkes söylüyor. Kizima hic bi zaman siddet uygulamadı
O zaman yazili yolla “cocugu yatili aldigin aksamlar icki icmemelisin cunku cocugu ihmal edebilirsin” diyin. Buna uymazsa tekrar dava acip yatili kalmayi kaldirtip sadece gunduzlu kalma sarti ekleyin. Tabi bunun icin ciddi alkol bagimlisi oldugunu kanitlamaniz lazim. Her aksam 1-2 bira icen adama bisey yapmazlar.Evliyken her gün ama her gün içiyordu gece hayati vardi. Suan daha da arttığını herkes söylüyor. Kizima hic bi zaman siddet uygulamadı
Anladim haklısınız. Son yillarda asiri icmeye basladi zaten. Benim korkum bu durumu kötüye kullanmasi. Belkide hic yatili almiycak bilmiyorum.İçmek başka , bağımlı olmak başka. Gece hayatı olması da babalığa engel değil. Bu adamı her gün ama her gün içiyorken siz kızınıza baba yapmışsınız. Aralarındaki baba kız ilişkisine kızınıza karşı fiziksel veya psikolojik bir zarar vermediği sürece müdahalede bulunamazsınız.
Sir raporu nedirSİR raporu alınmadı mı dosyada? Çocuk babada yatılı kalamaz dediniz mi en başta avukata, ona göre yön verirdi davaya. 7 yaş için klasik şahsi münasebet tesisi budur. Başka durumlar varsa o bildirilir mahkemeye, belli süreleri vardır sonradan olmaz. SİR raporu alınmıştır orda ne yazarsa o olurçocuğun yüksek menfaati önemlidir, anne baba talebi önemli değildir. Ama %90 bu şekilde çıkar kararlar
1 '2 bira degil 10 12 bira bazen ustune viski ictigi zamanlar kendinde olmuyordu.O zaman yazili yolla “cocugu yatili aldigin aksamlar icki icmemelisin cunku cocugu ihmal edebilirsin” diyin. Buna uymazsa tekrar dava acip yatili kalmayi kaldirtip sadece gunduzlu kalma sarti ekleyin. Tabi bunun icin ciddi alkol bagimlisi oldugunu kanitlamaniz lazim. Her aksam 1-2 bira icen adama bisey yapmazlar.
Haftasonu avmlerin vazgecilmezi once sinema sonra burger kingKızınız varken içmez zaten o kadar ki zaten bence yatılı alıpta kendine yük etmez klasik burger king babası olur biter gider
Haftasonu avmlerin vazgecilmezi once sinema sonra burger king