- 19 Mart 2024
- 81
- 110
- 25
- Konu Sahibi birkadinbirannebirevlat
Nasil bi avukata denk geldim bilmiyorum ki ucuz diye tuttuk. Yine de Rabbim yardim etti de hakim boşadı.
Avukat başta 500 bin tazminat yazmıştı ama eski ese gore cok uçuk bi rakam zaten tonla borcu var hayatta ödemez odememek için bosanmaya da yanaşmaz. Dedim ki 50 bin maddi 50 bin manevi bari yazın onu da yazmamış.
Küfür dolu mesajlarıni avukata attım dilekceye eklesin diye. Mahkeme anında tanıklar dinlenirken küfür ederdi dediklerinde hakim dilekçede yok dinleyemem dedi şok oldum.
Avukat da evlilik birliginin temelden sarsilmasiyla dava actik dinleyin dedi hakim kabul etmedi dilekceye yazmaniz gerekiyordu dedi.
Her neyse 3 bin kizima nafaka bağlandı.
Bugun avukattan durusma zabtini istedim baba hangi gunler alacak diye.
Baktim ki yazin 1 ay kalmalar somestrda 1 hafta, hafta sonu cumartesiden pazar aksama kadar ve daha nice yatili gorme sureleri aşağıya görüntü yükledim bakabilirsiniz.
Biz ayrılalı 1 seneyi gecti 7 yaşındaki kizim babasina gitse akşam çökse ağlıyor anneme gitmek istiyorum diye. Babasi da getiriyor . Hiç yatılı kalmadi kızım.
Babasi karari bahane edip kızımı yatılı kalması için zorlarsa diye korkuyorum. Hem bütün haftaiçi okul zamani bende kalıp hafta sonu kızımla vakit geçireceğim zamani neden o sorumsuz babasi geçirsin.
Avukata dedim gorusmeler cok fazla bana sorulmasi gerekmiyor muydu diye yarin arayin goruselim demis.
Başarılı bir sonuca ulaşmanız sevindirici! Ancak, çocuğunuzun refahı ve mutluluğu için endişeleriniz gayet doğal. Avukatınızla iletişim kurarak, çocuğunuzun ihtiyaçlarını ve duygusal refahını korumak için ne gibi adımlar atabileceğinizi görüşebilirsiniz. Siz çocuğunuzun en iyi şekilde korunmasını sağlamak için çaba gösterirken, güvenilir bir avukat desteği almanız önemlidir. Geçmiş olsun, umarım en doğru kararları alırsınız.