Bakabilirmisiniz Lütfen....

ARKADAŞLAR AĞDA DıYORSUNUZ YAA
BEN KAŞ ALDIRIRKEN BıLE BAYILIP GıDıYORUM AĞDADA CAN VERıRıM HERALDE...Evet ağda erken doğuma sebebp oluyor kasıyorsunuz ya kendinizi bebek doğum zamanı geldi diye fırlıyormuş:ecrin_bebek:

ben o bölgeyi hep jiletle aldım..bu saatten sonra ağda yapsam acısından erken doğum yaparım kesin..eşime söyleyemem,çok utanırım..o çok rahattır böyle şeylerde bense tam tersi..artık zor oluyo,6 aylık oldu..aynayı deneyeyim,o da olmazsa bilmiyorum ne yapacağımı..

ya biz bundan utanıyoruz,doğumu nasıl yapacaksak arkadaşım doğum yaparken 8 tane stajer girmiş izlemek için bide öyle bişey olsa doğum masasının altına girerim heraldeeyvahedigeldismile

bende erken doguma neden olacagini sanmiyorum.yaa insallah bizlerde alisabiliriz kuafore ...jinekologa gitmek bile bir ölum geliyor...kendimi cok kasiyorum ama biran once bu duruma alissam iyi olacak...

:roflol::roflol:komik olurdu valla..

peki bişey soracam ay utandım şimdi... yeni çıkmaya başladıgındamı gidiyosunuz yani biraz zaman geçincemi ,kısa olsa alınamaz öbür türlü olsa bu seferde kadına ayıp...

Çok kısayken gidersen ağdaya gelmesi zor oluyor.Biraz uzayıp ele gelir hale gelince gitmek gerek.Ben bir keresinde çok kısa iken gittiğimde zorlanmıştı ve canım daha çok yanmıştı ağdaya gelmiyordu aynı yere yapıştırdıkçada canım daha çok yanıyordu.Biraz daha uzatda gel kısayken gelme dedi.Ne çok uzun ne çok kısa.Her ikiside acıyı artıran bir durum çünkü...

benim eşimde rahat olsa yaptırırdım valla ama çok hassastır midesi bulanır valla adam benden soğurkafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3

ay o şekildede nasıl gidilirki,teşekkür ederim cvp için biraz özel bi soruydu çünkü...a.s.

peki bişey soracam ay utandım şimdi... yeni çıkmaya başladıgındamı gidiyosunuz yani biraz zaman geçincemi ,kısa olsa alınamaz öbür türlü olsa bu seferde kadına ayıp...

sor tabiki canım. yok uzamaya başladığında gidiyorum tam bir ayı dolduruyorum ben. kısa alınmaz zaten daha çok canın yanar. kuaförde uzasın öle gel diyor bana.

ben esıme desem yapar ama ben ıstemem...igrenc geliyor bana ama yinede buyuk konusmaktan korkarim..cok mecbur kalirsam belki...

sor tabiki canım. yok uzamaya başladığında gidiyorum tam bir ayı dolduruyorum ben. kısa alınmaz zaten daha çok canın yanar. kuaförde uzasın öle gel diyor bana.
ayyy...herşey kadınların başında ya,kocadan utan kuaförden utan doktordan utan.....

arkadaslar cok kafama takılan bı konuyu dıle getırmıssınız.ben daha 5 haftalık hamileyim.ama ben bacaklarıma bile agda yapınca 2gun morarıyo.kasıklarımın tamamına agda yapamıorum.cok hassas cok kanıyo.uste agda alt kısma jılet kullanıorum.ama ben de cok takıntılıyım sureklı tek tek cıkanlarıda topladıgım ıcın hepsı farklı sımdıden dusunuyorum napıcam dıye acaba kuaforde tamamına agda yaptırınca daha mı az tahrıs olur ve az acır tecrubelıler benı aydınlatırsa sevınırım

kızlar gerçekten önemli bi problem..ben de düşük riski vardı doktoruma sordum sir yapabilir miyim diye..kesinlikle acı veren şeylerden kaçınmamı doğuma kadar jiletle idare etmemi söyledi. yani eğer riskli bi gebelik sözkonusu ise ağda yaptırmamak daha mantıklı.
doktordan utanmak konusuna gelince ben çok katılmıyorum. dr kim bilir ne doğumlara girmiştir. sonuçta özel bi durumumuz var. hiçbir doktorun kızacağını veye yadırgayacağını sanmıyorum. tabi temiz olmak en güzeli ama...

bende çok utanıyorum yaaa,dün eşimede dedim gidip ağda yaptıracam diye adamın gözleri yerinden fırlayacaktıı.:1shok:nasıl yani,utanmayacakmısın diyor bana.:kedi:eee napiim dedim,mecburum.ben sana yardımcı olurum dedi.yok anam sen elleme ben kuaföre gidecem.(koçişten daha utanırım)şaka yapıyon bacağına mı yaptırıcan diyor bana halaa.hayııırrr dedim malum yere yaptıracam.adam ınanamıyor yaaa.kaydirigubbakcemilebu hafta sonu gidecem bidaha oraya gitmesem mi,başka bi yere gideyim.gittiğim yerlerin beni unutması açısındankafamçokkarıştı.aaayy saçmaladım gene.aman be utanmıyorum,bende olan onda da var:dilcikar:.işi bu,bundan para kazanıyor.cumartesi gideyim,gelişmeleri yazarımeyvahedigeldismile.:1hug::roflol:

Son düzenleme:
seda ben 21 kilo aldımda öküzlüğe terfi edince bacaklar birleşti zerrin özer gibi oldum :)
benimde almam lazım allah korusun acil bişi olsa yandık agda olsa acil bişide olsa agdalı olursan oh ne güzel tek tük ama jilette hepsi direniyor gibi dimdik çıkıyor diken kimin :)

:roflol::roflol:sen çok yaşa emi,güldürdün beni...senin ikinci çocugunmuş heralde ilkinde nasıl yaptınki...

ay jilet deme onu çok çok mecbur kalırsam ancak,anam bide bacaklarmı birleşecek...okadar kilo almamam lazım:1no2: zaten 2 kilo aldığıma rağmen aynada kendimi top gibi görüyorum...eşim şimdiden sana iğne batırsak patlarmısın diyo:mymeka:

kızlar deneyenlerden tecrubelerını beklıorum dogum kadar cok dusunuyorum yanı...

peki ben ne yapacağım arkadaşlar?hamilelik öncesi 3 seans lazere gittim.hamile olduğumu öğrenince ara vermek zorunda kaldım.doğum sonrası devam edicem ve oradan beni kesinlikle bu süreçte ağda kullanmamam konusunda uyardılar.yoksa başa döneriz dediler?ben 8. ayımdayım aynaylada zor oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…