Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:roflol::roflol:sen çok yaşa emi,güldürdün beni...senin ikinci çocugunmuş heralde ilkinde nasıl yaptınki...
ilkinde 6 aya kadar güç bela yaptım.sonraları çok zor olmaya başladı,gelişi güzel jileet yaptım.ama çok pişman oldum.son ay geldi jiletle milete uğraşamam dedim loğosayken. hemen çıkıyor yaa.gittim bi güzellik merkezine,(ilk kez gittmiştim,bu gidişimle 2.oldu zaten)jilet kılları sertleştrdiğinden inanılmaz zor oldu o ağdam,çok canım yandı.:gitme:normal doğum yapsam bu kadar cnm yanmazdı inan.kadın demez mi napiimm fırça gibi olmuşş.:mymeka:neyseki o günden beri hiç jilet vurmadım hep ağda yaptım.jilete tövbe.zaten 3.ağda yapışımda artık acımıyordu.:smiley-cool:
eveeettt büyük gün bügündü şincik geldim.kaydirigubbakcemile3
eyvahedigeldismileçok utandım önce,neyseki ağda yapan kadın konuşkan,sürekli konuştu falan,utangaçlığım yatıştı biraz.çok affedersiniz poponuzun şeyine kadar görüyor,oraya kadar ağda yapıyor.bilmiyorumkismile15 dak sürdü,cillop gibin oldu valla.:jeyyar:artık ayda bir giderim oraya.yer değişmeme gerek yok,bu kadını tutum.olumunekankayizsmileankara etimesgut,eryaman civarı oturan varsa orayı şiddetle tavsiye ederim.kuaför değil sadece bayanlar çalışıyor.ağda,ve kaş dışında hiç bişi yapılmıyor.kaşlarımıda çok güzel aldı bu arada.bayanssulusmile
geçmiş olsun ya en korktugum şey o işte aniden gelişmesi bişeylerin ay büyük konuşmıyımda Allah korusun ya başkasının yapması bile kötü oanda..Dün aksam sancilandim
Allahım temiz değilim dusa girdim senmisin dusa giren bı ttu sancı Allahım oldum hemen çıktım doktoru aradım dedim sancilandim 33.haftayim da erken medicla parka gidin dedi , remiz değilim doum olursa dedim duşunu alınmış dedim al dedi ama çok kötüydüm ebeye soyledim doğurmadım buarada dedi dogurcak bile olsan banyomuz var orada hemen ben yaparım bid da girme öyle sanciliyken dusa dedi rahatladım
hihoyyythihoyyythihoyyytay inanmıyorum ben etimesgutta oturuyorum neresinde gittiğin yer açık adres alabilirmiyim ve kadın gençmi ve ücret ne kadar ve kimse oluyomu yanınızda ve çok utandınmı:kedi:çokmu soru sordum ne:icecream:
hmm tmm canım çok teşekkür ederim dediğin gibiyse iyiymiş oraya gidim bari peki ne kadardır almıyodun kısaykenmi gidim ayıp olurmu diğer türlücnm ben de etimesgutta oturuyorum.
eryaman 4.etap bildirici var oranın iş merkezinde 2.katta.
kadın genç cnm,konuşkan bi bayan utangaçlığını yatıştırıyor.küçük bi odaya alıyor seni kapısı kapalı,kimse giremez.kadın tek başına ağda yapıyor.sedyeye yatarken utandım ama kadın dediğim gibi utangaçlığını yatıştırıyor.etimesgutta hiç güvenebileceğim ve bukadar temiz bir yer yok.daha öncede oraya kaş aldırmaya gidiyordum.güzeliik merkezi bi kuaförle yan yana birlikte çalışıyorlar o kuaförle ama kapıları ayrı.kuaförle hiç alakası yok yani.bi kapalı bayan birde bu ağda yapan bayan var.kapalı bayan orta işlerine bakıyor sanırım.cnm uzak demezsen kesinlikle git derim çok memnun kalacaksın.
hmm tmm canım çok teşekkür ederim dediğin gibiyse iyiymiş oraya gidim bari peki ne kadardır almıyodun kısaykenmi gidim ayıp olurmu diğer türlü
hmm ücretde bişey değilmiş tmm canım çok teşekkürler oraya giderim yakın bize..yok kııss kısaltma sakın hiç ayıp değil onun işi bu.ben 2 aydır almıyordum baya vardı yanii:kedi:haa bu arada 15 tl ücreti.