evet kendimizi bu fikre alıştırmak gerekiyo galiba,doğumda kaç kişi görecek bundan kaçış yok...rica ederim canım.. ama bide şöyle düşünün sonuçta onların işi bu ve sizin durumunuz mecburiyet..
evet kendimizi bu fikre alıştırmak gerekiyo galiba,doğumda kaç kişi görecek bundan kaçış yok...
canım ben şuan ankaradayım antalyadan buraya evlenerek geldim,daha öncede hiç gitmediğim için bi fikrim yok...güvenirliğinden geçtim utangaçlığı atabilirsem bu konuda bana yetecek ama mecbur kaldıgımda yapacak bişey yok sanırım...bende antalyadayım canım.bende hiç gitmedim 7. aydayız artık yapamıyorum epilasyonla da sürekli kıl dönmesi problemi yaşıyorum.artık zaman geçtikçe ağda yaptırmaktan başka çare yok gibi gözüküyor daha önce yaptırmadığım için cesaret edemiyorum.dahası antalya da böyle temiz güvenilir nereye gidebileceğimi de bilmyorum.bir yer keşfedersen benimle de paylaşır msın lütfen.
valla ağda pamık gibi yapıyodukaydirigubbakcemile3 ama ne yapacam edecem kendim yapmaya çalışam aynayı koyacam aşagıya görünür heralde bide ben şimdilik fazla kilo almadım 4 aylıkken tartıldıgımda 2 kg aklmışım inşallah sonu kadar böyle az az alırımda bide bacaklarım birleşmezbilmiyorumkismilebende 3 gün arayla kendimi temizledim için suanda küçük kızarıklıklar mevcut ha erkek gibi olduk ya ne güzel agda yapıyoduk hamilelikten önce pamık kimin oluyordu :)
rezillik
herhalde seda bacaklarım birleşti alamıyorum aman
valla ne güzel ama hayatta oturamam öyle kadının karşısına ayyy düşünmesi bile kötü,yatak odasında kocamdan bile utanırken düşünemiyorum yaniohaoldumsmile
aynen yakaydirigubbakcemile3valla beni anlatmışsın sanki...yok ya epilasyon zor oluyo artık daha çok acıtıyo ağda en iyisi cart diye çekiyosun kurtuluyosun delikafadulden aman doktorun karşısına öyle çıkmaktansa bırak öyle çıkmayı ben yeni çıkıyo halini yani nokta şeklinde belli olur halini bile göstermek istemem valla,bunu yaşamaktansa çok mecbur kalırsam otururum kuaförün karşısına napım:sinifsinif:ben deöyle eşime bile yorgan altı bakma bakma diye bağırıken...bende açamam..ama epilasyon aletinin bikini bölgesi başlığı var ya o da ağda gibi yapıyor ben hep onla yaparım
ikinci doğumdada öyle yaptım ...evet ben doğumda bir kadına doktor bağırmıştı hemşireye kızmıştı bu ne yaa temizleyince şunuu diyeee..bazi başlıklarda umursamaz doktor falan yazmışlarda hiç de öyle değil doktor niye umursamasın ki o insan dğil mi???
evet kendimiz yapamazsak kapatacaz gözlerimizi artık oturcaz kuaföre bidaha gitmem nerde görecek beni sanki..kaydirigubbakcemile3gerçi görse nolacaksa...kaydirigubbakcemile3buyuk konusmayimda ben esimden bu konuda yardim isteyemem..kuafore de hic aldrmadim daha.utaniyoru yaaa:kedi: daha kendim alabiliyorum ama ilerleyen zamanlarda mecbur kuafore gidip aldircam....gercekten kadin olmak coooooooooooook zorrr
evet kendimiz yapamazsak kapatacaz gözlerimizi artık oturcaz kuaföre bidaha gitmem nerde görecek beni sanki..kaydirigubbakcemile3gerçi görse nolacaksa...kaydirigubbakcemile3
kendin yapabiliyomusun peki şuanda,valla bende öyle acil durumlar için falan çantamda hep kullanılmamış jilet bulunduruyorum neyin nerde bulacağı bellimi olur,ben azcık bişey olsa bile çıkamam doktorun karşısına o şekilde...Son aylar ağda daha çok acı versede yinede tercihim oluyor.Bu zamandan sonra mecbur kalmadıkça jilete dönmeyi düşünmüyorum.Ancak Allah korusun birden doğum olurda yetişemezsem o zaman jilet kullanmak zorunda kalabilirim.Önümüzdeki ay nasipse doğum öncesi son ağdamı yaptırıp temiz ve rahatça beklemek düşüncesindeyim... Tabii ben bu planları yapıyorum ama nasibimizde ne var bilmiyoruz.Hakkımızda hayırlısı olsun...
aynen,yüzümede domuz gribinden korunmak için maske takıyolar ya ondan takayım barikaydirigubbakcemile3a.s bende beni tanimayan bir kuafore gidip aldirmak istiyorum.. simdiden dusundukce stres oluyorum kizlar yaa...eyvahedigeldismile
kendin yapabiliyomusun peki şuanda,valla bende öyle acil durumlar için falan çantamda hep kullanılmamış jilet bulunduruyorum neyin nerde bulacağı bellimi olur,ben azcık bişey olsa bile çıkamam doktorun karşısına o şekilde...
hmm anladım..Yok canım ben pek kendim alamıyorum.Yıllardır gittiğim bir güzellik uzmanı var o alıyor sağolsun...
aynen,yüzümede domuz gribinden korunmak için maske takıyolar ya ondan takayım barikaydirigubbakcemile3
peki bişey soracam ay utandım şimdi... yeni çıkmaya başladıgındamı gidiyosunuz yani biraz zaman geçincemi ,kısa olsa alınamaz öbür türlü olsa bu seferde kadına ayıp...selam arkadaşlar bir kere ağdanın erken doğuma neden olduğu düşüncesine katılmıyorum. kaç tane arkadaşım son aylarına kadar ağda yaptı ve hiçbirşey olmadı. bende hamileliğimin başından beri ağdacıya gidiyorum ve çok memnununm, sadece 10 dakikada bitiyor ve gayette temiz oluyor içim rahat ediyor, kısmetse doğuma yakında gidip temiz bir şekilde doğum yapmak istiyorum. bu işi yapanlardan da çekinmeyin inanın çok rahatlar, bende ilk zamanlar yok açamam yapamam edemem diyordum ama şimdi iyiki başlamışım diyorum. hem gözle görülür bir azalma oluyor ağda sayesinde. hem de temizliği rahatlığı çabası. üstelik 1 ay kadarda kullanıyorum. jilet falan yapmayın çünkü daha çok sertleştirip çoğaltıyor. yani kısaca benden tavsiye mutlaka ağda. kolay doğumlar diliyorum..