Bakabilirmisiniz Lütfen....

seda06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
995
7
41
herkese mrb...ben 4 buçuk aylık hamileyim ve en çok merak ettiğim şey doğum zamanında vücut temizliğinizi nasıl yaptınız(vücut temizliğinizden kastımı anlamışsınızdır sanırım),ben şuanda bile zorlanıyorum göbeğim biraz fazla büyüdü,valla doğumdan çok onu düşünüyorum kuaför demeyin asla gidemem..tecrübeli annelerden cevap bekliyorum...:kedi:a.s.

Aynı problem bende de var, işin kötüsü 4. aylarda yine bir şekilde görünüyor ama ben 7 oldum, göbeğimi geç, ağda erken doğuma sebep verebilir yapma dedi doktor.
Krem kullanmak yasak.
Jilet hiç kullanmadım.
Acaba bu makinelerin traş başlıklı olanında mı alsam?

Göbekten dolayı görünmüyor sorunu için ayna kullanabilirsiniz, eldivenle alabilirsiniz bir kısmını.

aynı sorun bende var bende 7 aylık oldum göbekten hiç göremiyorum mecburen eşimden yardım istiyorum zaten başkasından isteyemem

aynı sorun bende var bende 7 aylık oldum göbekten hiç göremiyorum mecburen eşimden yardım istiyorum zaten başkasından isteyemem
ay benimde aklımdan eşim geçiyo ama yok mümkün değil,adam soğıyuverir benden falankaydirigubbakcemile3 hem utanırım ama doktorun karşısınada az bişey kalmış bile olsa çıkmak istemem... arkadaşım anlatıyoda kadının biri hiç temizlemeden gitmiş doktor hasta bakıcıya kızmış temizleyin şunu diye Allah korusun yarabbim... her an hazırlıklı olmak istiyorum bellimi olur bebişin ne zaman geleceği...

ağda erken doğumamı sebep oluyomuşakannehiren güvendiğim oydu jilet hayatta kullanamam epilasyon aletide eskiye oranla daha çok acıtıyo offf offff...

ağdayı duymadım erken doğuma neden olduğunu arkadaşım koförde yaptırdı her ay sğdayla sorun olmadı bilmiyorum ama yine de bende eşimin eski traj makinesi var onunla alıyorum şuan 5,5 aylık zor görüyorum yarısını eldivenle alıyorum normalde ağdayla alırdım daha hiç almadım ağdayla doktoruma sorayım bayan doktorum konturole gittiğimde.

bende şimdi netten araştırdım bi sakıncası olmadıgı fakat cilt daha hassas oldugu için reaksiyon verebileceğini söylüyo bunu önlemek içinde krem yada pudra kullanılabilir diyo en iyisi agda galiba ya,jilet gibi şeyler dahada çogaltıyo ve kalınlaştırıyo çünkü....

hayır cnm yok öle bişi,ağda erken doğuma falan sebeb olmaz.bu benim 2.hamileliğim ikisinde de ağda dan şaşmadım.ilki 40.haftayı doldurmuştu ki doktor sezeryanla aldı,yoksa geleceği yoktu.bunda da ilk aylardan beri ağda yapıyorum.ama artık koca bi göbüş göremiyorum ve çok zorlanıyorum.bu hafta sonu güzellik merkezine gidip aldıracam.en uyuz olduğum şey ,başka birine ağda yaptırmak.ama mecburum buna.öle almadanda dolaşamam,hele jilet asla olmaz.tek seçenek kalıyor oda güzellik merkezi.

offff... bendemi gitsemki ya hiç gitmedim çok utanırım ben...çok mu zor ya sonraki aylarda almak ayna konulsa aşagıya doğru biraz görünmüyomu..ben şimdi epilasyon aletiyle alıyorum ama oda tahriş etti ağdaya geçecem onuda aynayla almayı düşünüyorum...

cnm ayna koysan alsan görmek için aynayada eğiliyorsun,yarım yamalak oluyor.
sonraki aylara kadar balta girmemiş orman olur kıısss.kafamçokkarıştıöylede daha utanırım,ayda bir kez yapıyorum ben ama dediğim gibi bu ay kendim yapamayacağım.mafoldumbeneşimede diyemem zaten yaptıramam.artık o ağdayı kafasına,gözüne bulaştırır.:sm_cool:en temizi güzellik merkezi 15 dak.bitiyor zaten.kuaföre gidemem ama orda erkekler oluyor ya:mymeka:.o yüzden güzellik merkezini tercih ediyorum.:1hug:

34.haftanın ıcındeyım hal agda ıle temızlenıyorum. 10 senedır gıttıgım tanıdıgım bı kuaforum war ordan baska yerde yaptırmadım hıc yaptırmam da zaten. temızlıgıne guvenıyorum zaten senelerdır aynı kadın alıyo sımdı benı ıncıtmeden mumkun oldugunca canımı yakmadan yawas yawas halledıyoruz. agdadan vazgecemem kendı adıma hem temız hem uzun sure gıdıyor hemde tuylerı azaltıyor.

kaydirigubbakcemile3 bende zaten her ay yapıyorum ayol beklermiyim okadar.. ay millet hep kuaföremi gidiyo bu kadar insan nasıl yapıyo acaba mutlaka vardır bi çözümü....

valla ne güzel ama hayatta oturamam öyle kadının karşısına ayyy düşünmesi bile kötü,yatak odasında kocamdan bile utanırken düşünemiyorum yaniohaoldumsmile

Offf ben vaya bittim mafoldum
Dr ilk haftalarda ağda yapmamamı söyledi bende jler yaptım
yaptım ve çoğaldı 32 haftalığım hatta 33.içindeyim 21 kilo aldım bırak görmüyorum zaten ama iç bacaklarım kilodan bitisti için bacaklarımı ayırıp bı türlü tam anlamında kendimi temizliyemiyorum bu hafta yapicamida eşimden yardım isticem valla bana ayıp geliyo ama yapcaksin bisey yok

yormayın kendinizi ya gidin ağdacılara kızların işi bu 2 dkda hallediveriyolar aynısından onlardada var ilgilenmiyolar bile ilk insan sıkılyo ama alışıyo sonra boşverin ya rahatınıza bakın mis gibi 5dkda

valla çok zor geliyo kuaföre gitmek ama çok mecbur kalırsam yapacak bişey yok galiba...

ay kilodan bide bacaklarmı birleşiyoakannehir

mrb bayanlar hepinize hayırlı doğumlar inşşallah bir avazda çıkarırsınız:):) annem hep böyle der.. merak ettim daldım topiçe ben bekarım gerçi ama:) yinede belki fikir olur söyleyim dedim.. kuaföre gitmeye çekinenler için.. arkadaşım söyledi oda hamileyken gitmek zorunda kalmış ama çok utanmış sıkılmışkuaförüde çamaşırını çıkartmadan hallederiz demiş.. tabi normalden daha uzun sürmüş.. çamaşırın bi orasını bi burasını az az açıp yapmışlar çünküü..:kedi:

Son düzenleme:
hmm iyi fikirmiş canım teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…