Bahvanlar Diyar Paylam alan

bana da aynısını yaptı...
ama bir hafta arayla...
ben kaldırmıyorum,3 tane köstebek atılabiliyormuş bahçeye 3.yü de atsalar tam olsa...
:umursamaz:

fi Oyuncusunun Bahçe sergisi

kns Oyuncusunun Bahçe sergisi

NESTERİN,
bildiğim kadarıyla yok...
ben öyle mesajları yollayanları hemen engelliyorum. o isimle mesaj gelmez en azından...
daha önce oylamamış olduklarıma verdim kizlar 10 puaaannnnnn

Eline sağlık...İyi olmuş...Oyun oynuyoruz,eğleniyoruz,büyük şehirlerde uzak kaldığımız doğaya sanalda olsa yakınlaşmaya çalışıyoruz.Millet küfür kafir dalıyor.Hak etmiş bence.
İçimizden biri değildir canım.Sanmıyorum.Yani inşallah öyle değildir;çünkü insanların hırslarının nasıl dışa vuracağı hiç belli olmuyor....

tsk ederim canımm

günaydın kızlar...

10 ar puan...

yukarıda orak var,ona tıkla kalkıyor...
ama yerleştirdikten 24 saat sonra kalkıyor...

canım aynı bu bahçe gibi ilk başta otlu taşlı ama müşteriler yeni 4 tane geliyor hem havuçtan başlamıyon ürünlerin aynı hangini istersen dikk
kızlar bişey sorucam bu oyunda mesaj gelmesini engelleyebiliyo muyuz?
saçmasapan mesajlarla karşılaşmak istemiyorum da...

evet canım msj okuduktan sonra altta cevapla sil göndereni engelle var orayı tıkla

ohh iyi yapmışsınn başkann palmiyeyle birlikte loncada köstebekte biriktirelim böyle densizlere gönderirizzz

sevgili lansorcugum tesekkur edrım.arkadaşlr lansor server 3tekı lonca başkanlıgı görevını bana devretti:)
dün yazdıgım öneri vardıya onu tekrardan gundeme getırmk istiyorum.belli bı sure belirliycez ve bu sure içinde loncaya ençok bagış yapan arkadaşa yarışamaya katılan arkadaşlr uyeyın istedıgı bı urunden belli bı mıktar yollayacak .amac loncada kazanacak bizlerde .şimdilik on bılgı olarak yazıyorum bunu.katılmk için bana msj atmanız yeterli.palmıyeleri ister tekerteker yollayın istersenız sure sonunda.
sure bıtene kadr en çok palmıye yollayn uye saklı tutulacak.sadece en yuksek palmıye sayısını bıldırecegım.birbirmize tetiklemek acısından.konu ile ilğili daha başka onerisiolan varsa bıldırsın
herkese şimdiden kolay gelsın

teşekkür ederim bende herkesi oyluyorum

usimal Oyuncusunun Bahçe sergisi

tatlim ben artik takmiyorum bile.. amaaan verirse versinler kirik puan..da ben sey diye düsünüyorum..aramizdan biri degilde hani mesela pazaryerinde ürünlrimiziz satiyoruz ya..ordada cikiyor bahce sergilerimiz..yani birileri gelisi güzel oyluyorda olabilir..ben öyle umut ediyorum en azindan..biz birbirimize 10 puani basiyoruz her defasinda..inaniyorum ben buna

blackeyes Oyuncusunun Bahçe sergisi
Bahçemin son hali kızlar az kaldı bende palmiye yollucam

günaydın kızlaropuyorumnanaktan
buradakilere 10ar puan verdim sonra da loncaya bakıcam da şu palmiye olayını anlatıverseniz bana bi? bilmiyorumkismile
ben de gönderirdim :kedi:
nesterin Oyuncusunun Bahçe sergisi

http://s1.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=6270718
buda benim bahçem

selam kızlarr bahçelerinizi oyladım 10 puann

hepinize 10 puan kizlar

aynı serverde 2bahcenız varsa ve 2bahceden sadece 1 ınde görevyapıyosanız urunu diğer bahcenıze yollatabılırsınz.bıde benım önerim 2bahcesı olan arkadaşların palmıye sayıları bırolsun yanı 2bahcenın toplamı olsun

konuylailğilipazartesiye kadr yorumlarınızı beklıyorum arkadaşlar.
bana buradan ulaşamazsanız oyundn ulaşın.oyunda daha çok onlıne yim

10ar puan...
server4teki bahçenizi epey temizlemişsiniz...
alkisalkisalkis

yavas yavas biseye benziyo iste ablasi..ellerinden öper :ecrin_bebek:

köstebeklerimi ellemicem ama..kalsinlar öyle.. nede olsa sistem aklina esince yine yolluyor eksik olmasin..tecrübe etmis olduk
:sinifsinif:

temizlemeyin bence de...
ben benimkileri kaldırdım,aradan 2 hafta geçti biri köstebek göndermiş onu da kaldırdım,2 hafta arayla sistem köstebek gönderdi,onlar paşa paşa oturuyorlar bahçemde şimdi...
şimdiki aklım olsa o ilk iki köstebeğimi kaldırımıydım,evet tecrübe etmiş olduk...

cerez cim ne dıyosun yeni uygulama için

bana her sekil uyar..umarim bende uyabilirim..her yetisen bir palmiyemden sonra bir tane daha yetistirmeye karar vermistim zaten..aynen öyle devam..

loncaya en azindan girip bi selam vermeye calisiyorum ama takip edemiyorum malesef

bana her sekil uyar..umarim bende uyabilirim..her yetisen bir palmiyemden sonra bir tane daha yetistirmeye karar vermistim zaten..aynen öyle devam..

loncaya en azindan girip bi selam vermeye calisiyorum ama takip edemiyorum malesef

bide arkadaşlar ben server 3le ilğileniyorum yani bu onerım server 3 için gecerli.ama uyulursa dıger serverlerdede degerlendırılebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…