Bahvanlar Diyar Paylam alan

selamlar daha ürünlerim olmamış yaaa birde arkadaşlar benim bu oylama hakkında yazdıklarım kadınlar klubunde olmadı burayı henüz dün gördüm ve geldim başka bir serverde başka bir loncaydı zaten yazmıştım buda bahçem

usimal oyuncusunun bahçe sergisi

günaydın kızlar...

http://s3.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=10068018

10 ar puan...

http://s2.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=9956696

yukarıda orak var,ona tıkla kalkıyor...
Ama yerleştirdikten 24 saat sonra kalkıyor...

gitti puanlarr fazla kimsede link koymamış henüz

selamlar millet locadaki herkesi ylaım şimdi de burada sıra.
herkesler nasıl hasatlar verimlimii =)

ya şu para nezaman birikecekte 90.000 olacak bide arkadaşlar ikinci nahçeyi alınca müşteri aynımı kalıyor yoksa iki katınamı çıkıyor =(

ah ah 2 ay olacak hafta sonu oyuna başlayalı biriktirdiğim para 2. bahçe parasının yarısı...:nazar:
2. bahçenin müşterileri ayrı oluyormuş yani 8 tane olur toplamda,ama lansora bir sormak lazım...

bu arada hepinize günaydın gececi bahçivanlar sizi:))

caneylo Oyuncusunun Bahçe sergisi

selamlar daha ürünlerim olmamış yaaa birde arkadaşlar benim bu oylama hakkında yazdıklarım kadınlar klubunde olmadı burayı henüz dün gördüm ve geldim başka bir serverde başka bir loncaydı zaten yazmıştım buda bahçem

usimal Oyuncusunun Bahçe sergisi

günaydın kızlaropuyorumnanaktan
buradakilere 10ar puan verdim sonra da loncaya bakıcam da şu palmiye olayını anlatıverseniz bana bi? bilmiyorumkismile
ben de gönderirdim :kedi:
nesterin Oyuncusunun Bahçe sergisi

günaydın kızlaropuyorumnanaktan
buradakilere 10ar puan verdim sonra da loncaya bakıcam da şu palmiye olayını anlatıverseniz bana bi? bilmiyorumkismile
ben de gönderirdim :kedi:
nesterin Oyuncusunun Bahçe sergisi

günaydın canım...
10 puan bahçene...
maviüzüm baronu olduktan sonra çiftliğin yanında fidanlık açılıyor oradan hindistan cevizi alıp ekiyorsun(4 alan kaplıyor)36 saat sonra palmiyen oluyor,loncada dünya harikasında ürünleri gönder yazan yere tıklyıp palmiyelerini gönderiyorsun...

günaydın canım...
10 puan bahçene...
maviüzüm baronu olduktan sonra çiftliğin yanında fidanlık açılıyor oradan hindistan cevizi alıp ekiyorsun(4 alan kaplıyor)36 saat sonra palmiyen oluyor,loncada dünya harikasında ürünleri gönder yazan yere tıklyıp palmiyelerini gönderiyorsun...

anladım canım teşekkür ederim opuyorumnanaktan
ben henüz köstebek avcısıyım.. :gitme:
o seviyeye gelince yaparım ben de :hulya:
teşekkürler kaydirigubbakcemile5

anladım canım teşekkür ederim opuyorumnanaktan
ben henüz köstebek avcısıyım.. :gitme:
o seviyeye gelince yaparım ben de :hulya:
teşekkürler kaydirigubbakcemile5

önemli değil canım...
kolay gelsin...
opuyorumnanaktan

kızlar bişey sorucam bu oyunda mesaj gelmesini engelleyebiliyo muyuz?
saçmasapan mesajlarla karşılaşmak istemiyorum da...

ah ah 2 ay olacak hafta sonu oyuna başlayalı biriktirdiğim para 2. bahçe parasının yarısı...:nazar:
2. bahçenin müşterileri ayrı oluyormuş yani 8 tane olur toplamda,ama lansora bir sormak lazım...

sen yıne paranınn yarısını bırıktırebılmıssın ben benım30 000 00 param daha.havuz falan aldım ben 2.bahce daha yoktu gundemde ozmanlar bılseydım almazdımtoplamda 96 000000 kazanmişim şimdıye kadr.

sen yıne paranınn yarısını bırıktırebılmıssın ben benım30 000 00 param daha.havuz falan aldım ben 2.bahce daha yoktu gundemde ozmanlar bılseydım almazdımtoplamda 96 000000 kazanmişim şimdıye kadr.
ben sırf 2. bahçeyi düşünüp süs ürünü almıyorum,yoksa bahçe cücesiyle dolduracağım bahçemi,bayılıyorum onlara,ama şimdilik erteliyorum...:nazar:

kız lar bu taşları yoketmek mecburimi

hayır mecburi değil,ama her kaldırdığın taşın yerine ürün ekersin,daha çok ürün yetiştirebilirsin böylece...
azıcık bir pazar komisyonu bırak kenarda,taşlarını öyle kaldır,ben hep öyle yapardım,hem pazara ürün koyarken de zorda kalmamış olursun...
yerimseniben

kızlar server 3 de ahududu ve yabanmersini lazım bana elinde olan varmı pazaramı gideyim

X