Bahvanlar Diyar Paylam alan

server3e bumuyani.
havuç lazım arkadaşlr geri donusumlu olark istiyorum görevı bıtırınce gerı yollucam size gönderebilecek oln varmı

kızlar 30 dan sonra görev yokmu varsa ne acaba bilen varsa yazsınnn birde bahçeye ekilen süs ürünleri kaldırılabiliyormu staılabiliyormu

kızlarrrrrr az önce server 1 de 2. bahçemi aldımmm:sm_cool:
ayyyy çok eğlenceliydi bir anda 90.000,00kl yi verip 2. bahçeyi almakkaydirigubbakcemile2

hadi güle güle ek bis baskanim..darisi bizlerin basina

tarafimdan oylanmistir..

pfff...2400 sogan yetistirmem lazim..daha 1000 tanem anca var..
2. palmiyemide yolladim loncamiza..3. yolda insallah
:hulya:

arkadaşlr 30dan sonrakı görevler ıcın nasıl yapıcaz ne yapıcam netten bulamadım ben diger görevlerı.şimdi en yuksek puan kımde.lansor sende galıba canım.30dan sonrakı görevler ilk sana gelcekya puanın yukjsekya.
sen görev gelir gelmez buraya yazsanda bızde ona göre hazırlansak olurmu.sen kaçıncı görevı yaptın enson ben azönce 20.görevı bıtırdım

selam kızlar ben şimdi bezelye sayıcısı oldum parama kırmızı turp salatalıkmı alayım yoksa bahçemdek otlarımı yokedeyimmCADIARZU

merhaba kızlar...
sabah sarımsak görevimi tamamladım...
kaydirigubbakcemile2
ahşap topum rafımda duruyor...şu verilen nadir hediyeleri de olmasa görevler yerine getirilmez ya...kaydirigubbakcemile3
4 palmiyem de yetişiyor,yarın yollarım...boshayallersmile

masumum,crocusu bahçelerinizi oyladım,10 ar puan...
cerez seninki yine akşama kaldı...
asibuz ben de bahçeni oylayamadım...

blackeyes Oyuncusunun Bahçe sergisi
Bahçemin son hali arkadaşlar nihayet ıspanak görevinden kurtuldum.

server1
bahçe ismim estergon80
seviye: gülcentilmeni
LiderLonca

: http://s1.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=6205696

kızlarrrrrr az önce server 1 de 2. bahçemi aldımmm:sm_cool:
ayyyy çok eğlenceliydi bir anda 90.000,00kl yi verip 2. bahçeyi almakkaydirigubbakcemile2

10 puanlar gitmiştir locada oylandı hadi hayırlı hasatlar

lansor bahçen hayırlı olsun darısı başımıza

aaa çok şaşırdım ya bahçıvanlar diyarına bayılıyorum benzemuszemus burda bi topic olduğunu bilmiyodum herkese iyi oyunlarkaydirigubbakcemile2hihoyyyt

Ya arkadaşlar ben önceden yaptıgım gıbı yapıyorum bahcenın lınkını buraya kopyalıyorum ama hata verıyor sınır oldumyaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…