Bahvanlar Diyar Paylam alan

selam millet herkese iyi hasatlar ben bi soru sormştum yahu 7.görev neydi diye cevap veren olmadı sanırım bakem bi geçmişe

slm hanımlar ya ben gorev yapmak ıstıorum nasıl yapcam??bılgılendırırsenız sewınırım

buda bahcem

slcn Oyuncusunun Bahçe sergisi

mesajla geliyor belli seviyelerde canım o zaman ilgili ürnü istenilen kadar yetiştirip yeşil vadide bi yerde ok işareti ile sana burda birinin ihtiyacı vavs gibi yazı çıkıyor üstüne gidince orayı tıklayıp görevi tamamla yazısını tıklarsan yetiştirdiğin ürün alınıp bedel yada puan sana veriliyor ve sonraki görevi bekliyorsun

Son düzenleme:
ya ben bide araştırmaya gittim süreler azalıyor diye 10.000 kl harcadım boş yere pek bi işe yaramıyormuş 5.000 gübre araştırması dedi verdim ama bi halt olmadı yada ben bilmiyom 5.000 de 2 ayrı ürün için ödedim ama süreler çok komik yani o parayı vermeye değmez tabi sonradan fazla para verip 2.seviyelere geçersen daha kısalır ama o parayada değmez bence yaa gitti 10.000 kl boş yereeee =((((

canım yedinci görev 5000 ıspanak ilk sayfada yazıyor tüm görevler...üzülme bende herkes hindistan cevizinden palmiye yetiştirirken ben gidip direk olarak palmiye almıştım o kadar paraya giden gitti artık napalım :teselli:

oyladım canım evet ya sistem çok sık köstebek yolluyor sinir oluyorum bende alsanaalsanasmile

bide keşke onun yerine bi kaç tane bahçe cücesi alsaydın onlar biraz daha etkili sanırım yani iki tanesi süreyi yarım saate yakın kısaltıyo

ya evet benim de niyetim vardı,ama lansor kabakların bile süresinin sadece yarım saatcik kısaldığını söyleyince vazgeçtim...mirmirmirmir
oyladım canım evet ya sistem çok sık köstebek yolluyor sinir oluyorum bende alsanaalsanasmile

sağol canım...
evet bu sistemin gönderdiği 2. köstebek...
nasıl olsa bir bahçeye 3 ten fazlası atılamıyormuş,bundan sonra ben de kaldırmıycam köstebekleri....
:umursamaz:

sağol canım sordum ama bugün gelsi görev şimdi baktım siteye geldim yazmak için.sende cevaplamışsın sağol teşekkürler

oyunu iyice öğrenene kadar biraz para kaybedecez sanırım =) sağlık olsun

bide keşke onun yerine bi kaç tane bahçe cücesi alsaydın onlar biraz daha etkili sanırım yani iki tanesi süreyi yarım saate yakın kısaltıyo

bahçe cücesi mi o nerden alınıyoki süs eşyalarındanmı bahsediyorsun kii nasıl süreyi azaltıyormuş bak onu bilmiyosum yaww:sm_confused:

benim acemiliğim işte keşke burdan sorup öle alsaydım süre azaltıyo yazısını gördüm ama düşünmedim hiç %1 yazıyomuş orda zatiiiiboshayallersmile

canım senin bahçe cücesi dediğin süs ürünü olan mı?
ben onların süreyi kısalttığını bilmiyordum...
CADIARZU
sadece her 100 puanda 1 müşteri daha artıyor diye biliyorum...

kızlar sizlere sorum olucaktı ben şimdi premiuma üye olsam 1 aylık raf alsam premium süresi dolunca 2.raftan yararlanabiliyomuyum yoksa onunda süresi doluyormu bilginiz varmı :uhm:

Bahçıvan kardeşler kolay gelsin
PAlmiyem yetişti dünya harikasına yolladım inş gitmiştir.

kızlar sizlere sorum olucaktı ben şimdi premiuma üye olsam 1 aylık raf alsam premium süresi dolunca 2.raftan yararlanabiliyomuyum yoksa onunda süresi doluyormu bilginiz varmı :uhm:

hayır,yararlanılmıyormuş....:1no2:

Bahçıvan kardeşler kolay gelsin
PAlmiyem yetişti dünya harikasına yolladım inş gitmiştir.

merhaba kokohantes....
sana da kolay gelsin...
kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…