bahçem;
fi Oyuncusunun Bahçe sergisi
bazı bahçelerde bisikletin yerinde kırmızı bir araba oluyor, bunun hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?
herkese iyi akşamlar bol hasatlar...bol paralar....
bu da benim bahçem...loncadakileri oyladım...burda da gördüğüm herkesi oyladım kzılar...10 puan....
berkan2003 Oyuncusunun Bahçe sergisi
günaydın kızlar....
raf alabilmek için premium üye olmanız gerekiyor,her ay 30 coin gerekiyor premium üyelik için...
yardımcı olabilmişimdir umarım...
bahçemin bu sabahki hali,biraz düzensiz...:kedi:
http://s2.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=9921968
selam millet hepinize güzel hasatlar 7.görev neydi ya arkadaşlar bari hazırlıklı olayım geçen sefer fazla vaktim yoktu da
BABİLBAHÇELERİ Oyuncusunun Bahçe sergisi
hem bu soruma cevap bekliyorum kızlarboshayallersmile hem de bahçemi sergiliyorum bakın bakalım beğenecek miisniz
aybuke07 Oyuncusunun Bahçe sergisi
slm hanımlar ya ben gorev yapmak ıstıorum nasıl yapcam??bılgılendırırsenız sewınırım
buda bahcem
slcn Oyuncusunun Bahçe sergisi
NILBERA Oyuncusunun Bahçe sergisi
hayırlı akşamlar canlarım ben 3. görevide yerine getirdim bakalım daha neler olacak
baranımm Oyuncusunun Bahçe sergisi buda benim bahçem görevden sıra gelmiyo ekip biçmeyee ohaoldumsmile
ceko08 Oyuncusunun Bahçe sergisi
kızlar buda benim bahçemm henüz yeni taşları temizleyemedim
çok para istiyorr
bahçeni oyladım canım bildiğim kadarıyla kırmızı araba için premium üye olman gerekiyor galiba,
papatyam sen hangi serverdesinn?
tmm ikideymişssin ya her serverde görevler için ayrı ödüller mi veriliyor şaşırdımm
bahçem;
fi Oyuncusunun Bahçe sergisi
bazı bahçelerde bisikletin yerinde kırmızı bir araba oluyor, bunun hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?
ceko08 Oyuncusunun Bahçe sergisi
kızlar buda benim bahçemm henüz yeni taşları temizleyemedim
çok para istiyorr
slm hanımlar herkeşe bol kazanclar:) bereketlı topraklar:)
buda benm bahcem
slcn Oyuncusunun Bahçe sergisi