Bahvanlar Diyar Paylam alan

tabiki açıklayayım tatlım; yeşil vadide fidanlığa gidiyorsunuz ve orada hem hindistan cevizi hem palmiye satılıyor. hindistan cevizi satın alıp bahçenize ekerseniz 40 saat gibi bir sürede yetişip palmiye oluyor ve siz onu loncanıza bağışlıyorsunuz.tabiki puanı size kalıyor.derseniz ki bende para bol hırs yaptık lonca olarak ilk biz bitireceğiz dünya harikasını fidanlığa gidip direkt palmiye satın alıp loncaya da bağışlayabiliyorsunuz.hindistan cevizini araştıran cücede sadece hindistan cevizinin buyüme süresini belirli bir oranda kısaltır o kadar. bende kabak için almıştım.kabaklarım 48 saatte değil 47.30 saatte yetişiyoırlar artıkohaoldumsmile

teşekkürler, gidip hindistan cevizi satın aldım. ürünleri biçince ekerim artık. 2 gün sonra benden palmiyeleriniz ancak gelir boshayallersmile

arkadaslar iyi geceler
ya benim rafta yer kalmadi daha nasil ikinci rafi satin aliyoruz aradim bulamadim ben
siz nasil cozdunuz bu olayi

benikide ful bir sonraki seviyede sıkışıcam bende dn hindistan cevizi almıştım sabah hasatı kaldıramadım önce depo yer yok dedi sonra farkettim hemen hindistan cevizini ekip hasatı öle yer açılınca kaldırabildim ama aklımdaki fikir şimdilik havuç ve marulu ekarte edip müşteriye lazım olunca alıp vermek onlar ucuz nasılsa ama sonra nasıl olucak onu bilemem bi takla atmak lazım yada premium olup 1 ay kullanmak gerek sonrası nasıl olcak artık bende kafa yoruyom ha birede premium olmak için birsürü para harcamakta zor geliyor yani

[
evet ikiside aynı şey ister pazardan ister gerçek parayla canım.sulama cücesini 30 coins satın alıp premium üye olduktan sonra şehirdeki arastırma merkezinden alabilirsin

bu premium üye nasıl olunuyor peki?? premium yerine giriyorum ama orada kredi kartına benzer şeyler çıkıyor, foruma girdim, videolu görüntüsü var coins alımının, ama çok karmaşık yaa, çıkamadım içinden, premium üye olmak ta bu kadar karmaşık mı?bilmiyorumkismile

arkadaslar iyi geceler
ya benim rafta yer kalmadi daha nasil ikinci rafi satin aliyoruz aradim bulamadim ben
siz nasil cozdunuz bu olayi

rafta nasıl yer kalmıyor, ben rafı dolduramıyorum yaa, genelde hep belli ürünleri ekiyorum, 1 günde yetişecek ürünler, raftaki o ürünlerin hepsini ekebiliyor musun? ben mesela para etmeyenelri rafta bulundurmuyorum, hepsini satıp geçiyorum, müşteri isterse d ehayır deyip geçiyorum, ben mi yanlış yapıyorum:kedi:

rafta nasıl yer kalmıyor, ben rafı dolduramıyorum yaa, genelde hep belli ürünleri ekiyorum, 1 günde yetişecek ürünler, raftaki o ürünlerin hepsini ekebiliyor musun? ben mesela para etmeyenelri rafta bulundurmuyorum, hepsini satıp geçiyorum, müşteri isterse d ehayır deyip geçiyorum, ben mi yanlış yapıyorum:kedi:

tüm ürünlerden elinden geldiğince yetiştirip deponda yani rafında bekletiyorsun müşteri gelip isteyince hop hazırdan satıyorsun fazla yetiştirdiğinide lazım olunca satıp para kazanıyorsun yada elinde olmayan ürün yerine fazla ürününü satıp o parayla başka ürün alabilirsin mesela ben öle yapıyom =)

herkese bol hasatlar....kazançlar.....ekinnazım seni burda görmek çok güzel canım....

babilbahçeleri bahçen çok güzel...çok beğendim...nickinde 10 numara...

tualina bahçen oylanmıyor canım...ayarlarını bir düzelt istersen...

berkan2003 Oyuncusunun Bahçe sergisi

[

bu premium üye nasıl olunuyor peki?? premium yerine giriyorum ama orada kredi kartına benzer şeyler çıkıyor, foruma girdim, videolu görüntüsü var coins alımının, ama çok karmaşık yaa, çıkamadım içinden, premium üye olmak ta bu kadar karmaşık mı?bilmiyorumkismile

hem bu soruma cevap bekliyorum kızlarboshayallersmile hem de bahçemi sergiliyorum bakın bakalım beğenecek miisniz
aybuke07 Oyuncusunun Bahçe sergisi

kızlar ürünleri kendinize sözleşmeyle göndersenize....
öyle sat,al zor olur...
hoş,gelen müşteriler de sözleşmede duran ürünlerden istiyor sık sık ama masrafsız en azından...
a.sa.s

hem bu soruma cevap bekliyorum kızlarboshayallersmile hem de bahçemi sergiliyorum bakın bakalım beğenecek miisniz
aybuke07 Oyuncusunun Bahçe sergisi

10 puan...

kredi kartıyla nasıl alınır onu bilmiyorum açıkçası...
ama eğer oyunda pazardan alırsanız o coin satılan yerde yukarıda coin değiştir yazıyor oradan bu iş hallediliyor...

kızlar ürünleri kendinize sözleşmeyle göndersenize....
öyle sat,al zor olur...
Hoş,gelen müşteriler de sözleşmede duran ürünlerden istiyor sık sık ama masrafsız en azından...
a.sa.s

aaa ben bunu bilmiyordum kendi kendimize gönderilebiliyormuyuş ne güzel orda durur sağol =)

10 puan...

kredi kartıyla nasıl alınır onu bilmiyorum açıkçası...
ama eğer oyunda pazardan alırsanız o coin satılan yerde yukarıda coin değiştir yazıyor oradan bu iş hallediliyor...

pazardan çok pahalıya geliyor ama kartla yada havale usulü 2,5 tl ye 10 coin alıyon kaydirigubbakcemile3
ya şu premium olayı 1 aydan fazla olsa iyide 1 ay çok kısa 1 ay içinde sadece raf alabiliyon araba vss önemli değil bence de sulama cücesi gerekli ama oda sanırım 1 ay geçerli değilmi devamlı olsa iyi olurdu oyunda böyle bir eksiklik var en azından şu kadar coine satın al vss olabilirdi bence

Son düzenleme:
X