Bahvanlar Diyar Paylam alan

fisfisfisanladım canım zaten kare bi kutu çıkıyo sanırım plmiyenin o sığıyor ama ekemiyorum bir türlü

hay allah,o ekilmiyor canım onu direkt loncada dünya harikasına göner başka birşey yapılmıyor o...
hindistan cevizi ekiliyor canım...

bende zaten onun için almıştım loncada herkes palmiye göndersin diye kara aldık ayy sağol canım :kedi:

çok güldüm yaa:) maviüzümbaronu olduk hala bilmediğimiz bi sürü şey var yaa kaydirigubbakcemile3

s.a arkadaşlar şu görev dediğiniz olay nasıl oluyor? Nerden bakılıyor?

a.s canım görev sana mesajla geliyo mesela cüceler için 1800 tane havuç isteniyo gibi..onları yetiştirip yeşil vadiye çıkıyosun orda okların üzerine geldiğinde görevi tamamla diye bi uyarı çıkıyo zaten

iyi geceler kızlar bende hind.cevizi aldım yarın sabahtan ekicem palmiye olunca göndericem dünya harikasına

bide param bolmuş gibi direk gidip palmiye aldım yaaaa off delircem hindistancevizi neyime yetmiyo acabaa :mymeka:

bende zaten onun için almıştım loncada herkes palmiye göndersin diye kara aldık ayy sağol canım :kedi:

oyyyy kuşum kıyamam ben sana gittin palmiye mi aldın???? keşke önce bir sorsaydın bu hind.cevizi nedir niye burda duruyor falan diye.bir dahakine herşeyi çok daha iyi açıklamaya özen göstereceğim sözolumunekankayizsmile

:kedi: evet ablacım ya ne bileyim hiç de sormadım gerçekten haklısın neyse olan oldu artık loncamıza feda olsunn kaydirigubbakcemile5

şu palmiye- hindistan cevizi olayını bir açıklayabilir misiniz?

deneme yanılma sırasında hindistan cevizini araştıran cüce aldım ama ortalıkta hindistan cevizi yok :sinifsinif: ilerde işe yarar mı acaba?

arkadaslar iyi geceler
ya benim rafta yer kalmadi daha nasil ikinci rafi satin aliyoruz aradim bulamadim ben
siz nasil cozdunuz bu olayi

arkadaslar iyi geceler
ya benim rafta yer kalmadi daha nasil ikinci rafi satin aliyoruz aradim bulamadim ben
siz nasil cozdunuz bu olayi

ya pazarda satacaksınız, ya da sözleşme ile kendinize veya bir arkadaşınıza yollayacaksınız. raf almaya hiç gerek yok.

tabiki açıklayayım tatlım; yeşil vadide fidanlığa gidiyorsunuz ve orada hem hindistan cevizi hem palmiye satılıyor. hindistan cevizi satın alıp bahçenize ekerseniz 40 saat gibi bir sürede yetişip palmiye oluyor ve siz onu loncanıza bağışlıyorsunuz.tabiki puanı size kalıyor.derseniz ki bende para bol hırs yaptık lonca olarak ilk biz bitireceğiz dünya harikasını fidanlığa gidip direkt palmiye satın alıp loncaya da bağışlayabiliyorsunuz.hindistan cevizini araştıran cücede sadece hindistan cevizinin buyüme süresini belirli bir oranda kısaltır o kadar. bende kabak için almıştım.kabaklarım 48 saatte değil 47.30 saatte yetişiyoırlar artıkohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…