tabiki açıklayayım tatlım; yeşil vadide fidanlığa gidiyorsunuz ve orada hem hindistan cevizi hem palmiye satılıyor. hindistan cevizi satın alıp bahçenize ekerseniz 40 saat gibi bir sürede yetişip palmiye oluyor ve siz onu loncanıza bağışlıyorsunuz.tabiki puanı size kalıyor.derseniz ki bende para bol hırs yaptık lonca olarak ilk biz bitireceğiz dünya harikasını fidanlığa gidip direkt palmiye satın alıp loncaya da bağışlayabiliyorsunuz.hindistan cevizini araştıran cücede sadece hindistan cevizinin buyüme süresini belirli bir oranda kısaltır o kadar. bende kabak için almıştım.kabaklarım 48 saatte değil 47.30 saatte yetişiyoırlar artıkohaoldumsmile
arkadaslar iyi geceler
ya benim rafta yer kalmadi daha nasil ikinci rafi satin aliyoruz aradim bulamadim ben
siz nasil cozdunuz bu olayi
evet ikiside aynı şey ister pazardan ister gerçek parayla canım.sulama cücesini 30 coins satın alıp premium üye olduktan sonra şehirdeki arastırma merkezinden alabilirsin
arkadaslar iyi geceler
ya benim rafta yer kalmadi daha nasil ikinci rafi satin aliyoruz aradim bulamadim ben
siz nasil cozdunuz bu olayi
rafta nasıl yer kalmıyor, ben rafı dolduramıyorum yaa, genelde hep belli ürünleri ekiyorum, 1 günde yetişecek ürünler, raftaki o ürünlerin hepsini ekebiliyor musun? ben mesela para etmeyenelri rafta bulundurmuyorum, hepsini satıp geçiyorum, müşteri isterse d ehayır deyip geçiyorum, ben mi yanlış yapıyorum:kedi:
[
bu premium üye nasıl olunuyor peki?? premium yerine giriyorum ama orada kredi kartına benzer şeyler çıkıyor, foruma girdim, videolu görüntüsü var coins alımının, ama çok karmaşık yaa, çıkamadım içinden, premium üye olmak ta bu kadar karmaşık mı?bilmiyorumkismile
rafta nasıl yer kalmıyor, ben rafı dolduramıyorum yaa, genelde hep belli ürünleri ekiyorum, 1 günde yetişecek ürünler, raftaki o ürünlerin hepsini ekebiliyor musun? ben mesela para etmeyenelri rafta bulundurmuyorum, hepsini satıp geçiyorum, müşteri isterse d ehayır deyip geçiyorum, ben mi yanlış yapıyorum:kedi:
hem bu soruma cevap bekliyorum kızlarboshayallersmile hem de bahçemi sergiliyorum bakın bakalım beğenecek miisniz
aybuke07 Oyuncusunun Bahçe sergisi
herkese bol hasatlar....kazançlar.....ekinnazım seni burda görmek çok güzel canım....
babilbahçeleri bahçen çok güzel...çok beğendim...nickinde 10 numara...
tualina bahçen oylanmıyor canım...ayarlarını bir düzelt istersen...
berkan2003 Oyuncusunun Bahçe sergisi
kızlar ürünleri kendinize sözleşmeyle göndersenize....
öyle sat,al zor olur...
Hoş,gelen müşteriler de sözleşmede duran ürünlerden istiyor sık sık ama masrafsız en azından...
a.sa.s
10 puan...
kredi kartıyla nasıl alınır onu bilmiyorum açıkçası...
ama eğer oyunda pazardan alırsanız o coin satılan yerde yukarıda coin değiştir yazıyor oradan bu iş hallediliyor...
slm hanımlar ya ben gorev yapmak ıstıorum nasıl yapcam??bılgılendırırsenız sewınırım
buda bahcem
slcn Oyuncusunun Bahçe sergisi