- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 46
katıldım son dakikalar, haberin yoksa katıl diye şeettim.
niye beğenmesinler canım ya, herkes kendince bişeyler alcak.
gerçi başlarda ben de istemiyodum, oraya masraf yapcağıma kendime hediye alırım diyodum ama sonradan fikir değiştirdim. heyecan oldu.
Zaten alacağım tek hediye de burdan olur, bizde koca yok sevgili yok, kim alcak hediyeyi. Bununla avuncaz işte :icecream:
AzÖnce Çİlek sattım sÖzleŞmeyle ve ustuen musterı geldı Çİlek İstedİ sİstem İyİ ÇalıŞıyor Çİlek sattıgımı bİldİ mÜsŞterİde Çılek İsrtedİ allahtan elımde vardı daha
bana da 2. müşteri geldi
250 tane salatalık istiyo
2. serverdayım
lansor ben de aynı durumdayım bi oraya bak bi bu tarafa, karıştı.. müşteri geldiğinde fiyatı sen belirleyebiliyo musun ki bakmadım hiç demişsin?
müşteri bazen pazarın çok altında bir fiyat veriyor o yüzden genelde önce bir pazara bakarım ben.ama bu sefer verdim gittikaydirigubbakcemile3 sende mutlaka pazarla kıyasla bence.
müşteri pazarın altında paar verınce egrımı cevırıyosunz ben hep kabul ediyorum müşteriyi
evet o sevinerek başında güneşle giden müşteri kafasında kara bulutlar ve şimşekler çakarak kızgın kızgın geri dönüyorkötükedihüso
uykum geldı artıkyaa ıspanakalrımda 15dakkası kaldı.şimdi toplasam 2saattlık bişi ekıcem namaza kalkınca toplarım dıyeama yoruldum artık beee
Bende simdi aynisafa ekmeyi bekledim ispanakla...Sabaha kadar olsun bari biraz uzun surenler...Cikicam cikicam derken sabah olacak valla...
ben bir ara yapmıştım hesap ama şimdi ortalama ne nekadardan gidiyor pazarda biliyorum o yüzden kolay oluyor.zaten genelde 1-2 kalem birşey isteyen müşteriler düşük fiyat veriyorlar
evet ya 3 olmuş saat