Bahvanlar Diyar Paylam alan

cevizin 336 saatte yetiştiğini düşününce bana 100 saatlik ürünler çabuk oluyormuş gibi gelmeye başladı valla:kedi: kaç gün ediyor 12 mi???

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: Bana sarimsak cok uzun geldi..Bune yaaa...Ay ben sabirsizim bekleyemem o kadar...

evet dün benim kapıda 10 kişi belki daha fazla sıradaydı.
sabaha kadar onlarla uğraştım, bu gün hiç gelmeyince umudu kesmiştim.
şimdi de birbirinden farklı şeyler istedi elimde olmayan, neyse öğrencez.
evet kadriye ilk level ek topla alıştırıyolar, sonradan günlerce bekletcekler :umursamaz:

Bendende aynisafa istediler ama bende yoktu bende ciflige gidip gelip bakiyorum geldimi diye..Vericekler saniyorum tohumda ekicem..Sonra elimdeki parayla almayi akil ettimde oyle verdim musterilere...

Bendende aynisafa istediler ama bende yoktu bende ciflige gidip gelip bakiyorum geldimi diye..Vericekler saniyorum tohumda ekicem..Sonra elimdeki parayla almayi akil ettimde oyle verdim musterilere...

çiçekçi dükkanı şehirde çünkü.ali baba yanlız sebze meyve satıyor.iyiki pazardan almışsın ama çiçekçi teyze de ali baba gibi kazıkçııııkötükedihüso

çiçekçi dükkanı şehirde çünkü.ali baba yanlız sebze meyve satıyor.iyiki pazardan almışsın ama çiçekçi teyze de ali baba gibi kazıkçııııkötükedihüso

çicekci teyzemı ben tum urunlerı aynı yerden alıyorum teyze falan görmedım ben

Cicekci teyzedemi var...Tohumlari o zamana kadar pazardan almak aklima gelmemisti hep alibabadan aldim :))))

canım elınd eolmayan seyler derken bence sen level atlamısın ama farkınd aolmamışın o urunlerı satın alamlıısn thumluk al ek sende

yok kız level atladım 2 kere aldım ektim o ürünleri de. ama baktım uzun sürüyo kazancı da yok, hepsini satıp havuca dönmüştüm ne biliyim ben.
yeni yeni öğreniyorum işte kaydirigubbakcemile2

yok kız level atladım 2 kere aldım ektim o ürünleri de. ama baktım uzun sürüyo kazancı da yok, hepsini satıp havuca dönmüştüm ne biliyim ben.
yeni yeni öğreniyorum işte kaydirigubbakcemile2

canım ben unutmuusm hangı uurnler var şimdi sende

Kizlar tas kaldirincami kutuk kaldirincami altindan para cikma ihtimali var. Bir tas kaldiracak param var sansimi deniycem?

kızlar daha önce yazılmış ama tekrar yazıyım stok yapın
_______GÖREVLER_________
1. Görev 1000 marul - 20 kL.
2. Görev 2400 havuç - 40 kL.
3. Görev 1800 salatalık - 65 kL.
4. Görev 702 havuç, 520 çilek, 520 kırmızı turp - 500 kL 70 puan
5. Görev 3000 domates (hibe)
6. Görev 1100 patates - 700 kL
7. Görev 5000 ıspanak - 2700 kL ve kuyu
8. Görev 1500 aynısafa (hibe)
9. Görev 1600 domates - 200 kL

Gorevler burda...

ipek gectıgımz sayfalarda görevlerı yazmıstım canım bak istersen

marul, havuç, çilek, domates, salatalık, kırmızı turp var

domates dağıtıcısıyım, soğan tekmeleyen olcam birazdan. il görevim marulmuş biriktirmeye başladım zemuszemus

kadriye yılbaşı çekilişine niye katılmadın sen?

Kizlar tas kaldirincami kutuk kaldirincami altindan para cikma ihtimali var. Bir tas kaldiracak param var sansimi deniycem?

kütükte 255 çıkıyor taşta 55 çıkıyor canım taşlardAN ortalArdna bırını kaldırınca çıkmıştı para

kütükte 255 çıkıyor taşta 55 çıkıyor canım taşlardAN ortalArdna bırını kaldırınca çıkmıştı para

Ortalardan hiç almadim ben hep kenarlardan temizledim..Yarin 250 kazanicam musteri bekliyor onunla ortadakileri temizlerim.. :))

marul, havuç, çilek, domates, salatalık, kırmızı turp var

domates dağıtıcısıyım, soğan tekmeleyen olcam birazdan. Il görevim marulmuş biriktirmeye başladım zemuszemus

kadriye yılbaşı çekilişine niye katılmadın sen?

ne bılım kız benım hedıyemı begenemzlerse dedım ne alırım dıye duusndum bı vazgectım oyuzden sen katıldınmı

katıldım son dakikalar, haberin yoksa katıl diye şeettim.
niye beğenmesinler canım ya, herkes kendince bişeyler alcak.
gerçi başlarda ben de istemiyodum, oraya masraf yapcağıma kendime hediye alırım diyodum ama sonradan fikir değiştirdim. heyecan oldu.
Zaten alacağım tek hediye de burdan olur, bizde koca yok sevgili yok, kim alcak hediyeyi. Bununla avuncaz işte :icecream:

X