Bahvanlar Diyar Paylam alan

ay yok işte bilmiyorum diyorumm ya güdülerimle hareket ediyom ben ekip satıyorumm pazarda :roflol:
ee satamazsam taşları falan düzeltemem, görev gelene kadar biriktiriyim mi :icecream:

ilk görev patates soyucusu olduğun zaman geliyor ve 1000 marul istiyorlar.sen şimdiden biriktirmeye başla benceopuyorumnanaktan

268 benım kıde. benım sevıye atlamama vardaha sana ıspank görevı geldımı ben patatsesteyım ama elımde patates yok bekliyor öle

ilk görev patates soyucusu olduğun zaman geliyor ve 1000 marul istiyorlar.sen şimdiden biriktirmeye başla benceopuyorumnanaktan

evet ipekcım harcama elındekılerizamanla müşteriler daha çok para verck onunla duzelt bahcenı şimdi marul bırıktır sen ardından havuç

evet ıspanak görevini dün tamamladım.2700 kl mi ve kuyumu aldımhihoyyyt şimdi 1500 aynısafa biriktireceğim ama hibe olacak hiç canım istemiyor o yüzden

yok turp falan tutmadım ekip sattım ben hep onları geç çıkıyolar diye :kedi:
elimde havuç birikti, sermaye olcak kadar da çilekle marul var. marula döneyim o zaman ben.
Müşteriler dün kapıda sıra olmuştu bugün hiç gelmeyince ekip sattım hep.
Tamam şimdiden sonra maula dönüyorum :hulya:

ay ilerde 100 saattlık urunler olackmiş.ben şuan beklemdıyım budurum sıkıcı oluyor bee

evet dün benim kapıda 10 kişi belki daha fazla sıradaydı.
sabaha kadar onlarla uğraştım, bu gün hiç gelmeyince umudu kesmiştim.
şimdi de birbirinden farklı şeyler istedi elimde olmayan, neyse öğrencez.
evet kadriye ilk level ek topla alıştırıyolar, sonradan günlerce bekletcekler :umursamaz:

canım elınd eolmayan seyler derken bence sen level atlamısın ama farkınd aolmamışın o urunlerı satın alamlıısn thumluk al ek sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…