cevizin 336 saatte yetiştiğini düşününce bana 100 saatlik ürünler çabuk oluyormuş gibi gelmeye başladı valla:kedi: kaç gün ediyor 12 mi???
evet dün benim kapıda 10 kişi belki daha fazla sıradaydı.
sabaha kadar onlarla uğraştım, bu gün hiç gelmeyince umudu kesmiştim.
şimdi de birbirinden farklı şeyler istedi elimde olmayan, neyse öğrencez.
evet kadriye ilk level ek topla alıştırıyolar, sonradan günlerce bekletcekler :umursamaz:
Bendende aynisafa istediler ama bende yoktu bende ciflige gidip gelip bakiyorum geldimi diye..Vericekler saniyorum tohumda ekicem..Sonra elimdeki parayla almayi akil ettimde oyle verdim musterilere...
çiçekçi dükkanı şehirde çünkü.ali baba yanlız sebze meyve satıyor.iyiki pazardan almışsın ama çiçekçi teyze de ali baba gibi kazıkçııııkötükedihüso
çiçekçi dükkanı şehirde çünkü.ali baba yanlız sebze meyve satıyor.iyiki pazardan almışsın ama çiçekçi teyze de ali baba gibi kazıkçııııkötükedihüso
canım elınd eolmayan seyler derken bence sen level atlamısın ama farkınd aolmamışın o urunlerı satın alamlıısn thumluk al ek sende
yok kız level atladım 2 kere aldım ektim o ürünleri de. ama baktım uzun sürüyo kazancı da yok, hepsini satıp havuca dönmüştüm ne biliyim ben.
yeni yeni öğreniyorum işte kaydirigubbakcemile2
kızlar daha önce yazılmış ama tekrar yazıyım stok yapın
_______GÖREVLER_________
1. Görev 1000 marul - 20 kL.
2. Görev 2400 havuç - 40 kL.
3. Görev 1800 salatalık - 65 kL.
4. Görev 702 havuç, 520 çilek, 520 kırmızı turp - 500 kL 70 puan
5. Görev 3000 domates (hibe)
6. Görev 1100 patates - 700 kL
7. Görev 5000 ıspanak - 2700 kL ve kuyu
8. Görev 1500 aynısafa (hibe)
9. Görev 1600 domates - 200 kL
taşların 3 te 1 inden para çıkıyor ama malesef bende yanlızca bir kütükten para çıktı...
Kizlar tas kaldirincami kutuk kaldirincami altindan para cikma ihtimali var. Bir tas kaldiracak param var sansimi deniycem?
Butun parami kullanip tas kaldirdim sonuc sifirrrrr..........
kütükte 255 çıkıyor taşta 55 çıkıyor canım taşlardAN ortalArdna bırını kaldırınca çıkmıştı para
:teselli: birdahakine inşallahhhhhyerimseniben
marul, havuç, çilek, domates, salatalık, kırmızı turp var
domates dağıtıcısıyım, soğan tekmeleyen olcam birazdan. Il görevim marulmuş biriktirmeye başladım zemuszemus
kadriye yılbaşı çekilişine niye katılmadın sen?