Bahvanlar Diyar Paylam alan

sistemde birkaç seviye atladıktan sonra lonca diye bir bölüm açılıyor ama sen o loncaya katılmak zorunda değilsin.dediğim gibi ekersin biçersin gider pazarda satarsın.ola ki puanı çok yüksek olan birinin pazardaki fiyatını kırdın veya biri sana mesaj attı ve sende onu tersledin o zaman en kötü ihtimalle bahçene köstebek yollar.sende onu kaldırmak için uğraşmak zorunda kalırsın

Anladım canım, çok teşekkürler..Bu gece giriş yapayım ben de..Çünkü çok seviyorum çiftçi ya da bahçe oyunlarını..
ılgine ve cevabına teşekkürler canım..Kolay gelsin.

teşekkür ederim. ben server 2 de oynuyorum oyunu oraya kayıt olursan ihtiyacımız olduğunda yardımlaşabiliriz canım.imece hesabı yaniyerimseniben

kızlar herkesin bahçesini oyladım ama kokohantes seninkini oylayamıyorum neden acaba, benim sergim yok, artısı oluyomu bahçe sergilemenin

senin bahçen şu anda oylanamıyor canım.tekrar düzenlersen iyi olacak canım.

kızlar herkesin bahçesini oyladım ama kokohantes seninkini oylayamıyorum neden acaba, benim sergim yok, artısı oluyomu bahçe sergilemenin
hiçbir artısı yok canım yani varda o artı bize ulaşmaz.bahçesi o ay içinde en çok oylanan kişi sistemden bir ödül kazanıyor kiii bunun için daha birkaç fırın ekmek yememiz lazımyerimseniben birde senin ismin ve puanların sayfanın en üstünde yazıyorya iste onlar daha aşağıya ve yana senin herzaman göreceğin yere taşınmış oluyor

hmm anladım canım, sağol zaten sergilemeye değecek bişeyim de yok daha köstebeklerden başka kaydirigubbakcemile3
ya ben parayla coin almak istiyorum ya ama güvenemiyorum kredi kartı nosu vermeye

onlar kuşkonmazlar canım.bir ekiyorsun iki sırayı kaplıyorlar ve 42 saatte yetişiyorlar 1 ekiyorsun 5 topluyorsun kuşkonmazları...
sen hangi serverdesin canım???

üff çok uzunmuş yakında 2 günde bir oturcam o zaman oyunun başına, havuçlar ne güzeldi 10 dakkada, 3. serverdeyim bu arada

üff çok uzunmuş yakında 2 günde bir oturcam o zaman oyunun başına, havuçlar ne güzeldi 10 dakkada, 3. serverdeyim bu arada

O zaman birbirimizle alışveriş yapamayız tatlım ben 2 deyim sen 3 te:sm_confused:
bahçenin bir köşesine onları ekeceksin onlar orada öylece yatacaklar sen öbür köşede havuçla marulla oynayacaksın ben öyle yapıyorum çünkü:kedi:

hmm bilmiyodum 2 de olduğunu, bende aynı dediğin gibi yapıyorum şu an için en uzun olan sarmısak bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…