- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 46
Canım peki diğer oyunlar gibi tanımadığım kişileri ekleme ya da msn ile görüşme zorunda kalacak mıyız?
İkariam oynuyordum bir zamanlar , bi süre sonra ittifak falan kurmak zorunda kalınca bırakmıştım.
Kızalr oyladım hepinizi ben de beklerim bahçeme.
Daha pek bir şeye benzemiyor ama olacak inşallah.
Hala soğantekmeleyenim ilk göreve hazırlanıyorum yakında gelir heralde.
bahçem
kokohantes Oyuncusunun Bahçe sergisi
senin bahçen şu anda oylanamıyor canım.tekrar düzenlersen iyi olacak canım.Kızalr oyladım hepinizi ben de beklerim bahçeme.
Daha pek bir şeye benzemiyor ama olacak inşallah.
Hala soğantekmeleyenim ilk göreve hazırlanıyorum yakında gelir heralde.
bahçem
kokohantes Oyuncusunun Bahçe sergisi
hiçbir artısı yok canım yani varda o artı bize ulaşmaz.bahçesi o ay içinde en çok oylanan kişi sistemden bir ödül kazanıyor kiii bunun için daha birkaç fırın ekmek yememiz lazımyerimseniben birde senin ismin ve puanların sayfanın en üstünde yazıyorya iste onlar daha aşağıya ve yana senin herzaman göreceğin yere taşınmış oluyorkızlar herkesin bahçesini oyladım ama kokohantes seninkini oylayamıyorum neden acaba, benim sergim yok, artısı oluyomu bahçe sergilemenin
senin bahçen şu anda oylanamıyor canım.tekrar düzenlersen iyi olacak canım.
hiçbir artısı yok canım yani varda o artı bize ulaşmaz.bahçesi o ay içinde en çok oylanan kişi sistemden bir ödül kazanıyor kiii bunun için daha birkaç fırın ekmek yememiz lazımyerimseniben birde senin ismin ve puanların sayfanın en üstünde yazıyorya iste onlar daha aşağıya ve yana senin herzaman göreceğin yere taşınmış oluyor
Link: cevo Oyuncusunun Bahçe sergisi
bahçemin şu anki hali işte böyle kızlar yeni görev için durup dinlenmeden aynısafa yetiştiriyorumdelikafaduldendelikafadulden
üff çok uzunmuş yakında 2 günde bir oturcam o zaman oyunun başına, havuçlar ne güzeldi 10 dakkada, 3. serverdeyim bu arada
O zaman birbirimizle alışveriş yapamayız tatlım ben 2 deyim sen 3 te:sm_confused:
bahçenin bir köşesine onları ekeceksin onlar orada öylece yatacaklar sen öbür köşede havuçla marulla oynayacaksın ben öyle yapıyorum çünkü:kedi: