- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 358
- 46
iyi geceler canımiyi geceler kızlaar
pazarda bak bir ortalama kaçtan gidiyor kuyu 2 ona göre bir fiyat belirlersin artık.ben sattığımda bayağı bir kar yapmıştım.yapı marketteki fiyatına görekaça satiim lansor kuyuyu
iyi geceler canım
pazarda bak bir ortalama kaçtan gidiyor kuyu 2 ona göre bir fiyat belirlersin artık.ben sattığımda bayağı bir kar yapmıştım.yapı marketteki fiyatına göre
200 tane opuyorumnanaktan
:uhm:CADIARZU cevap veriyorum bilmemkineya kk bende sürekli eror veriyo niyekine
toplammi 200 yolladim
ya kk bende sürekli eror veriyo niyekine
bende bilmiyom:uhm:CADIARZU cevap veriyorum bilmemkine
nasi geri cekiyom sözlesmeyi bi anlat hele bak onu bilmiyom200 tanesini kabul ettim, sonra bi daha göndermişsin, onu geri çekebilirsin sözleşmeden, kabul etmedim sağolasın yetti bunlar
aynen bende de oluyor
sonra gönderdiğini iptal ettim, 200 tane almış oldum sadece a.s
ben iptal ettim zaten, ama aynı gönderdiğin yerde sözleşmelerden iptal ediliyor
lonca kayıta girip orada k.k loncasını buluyorsun ve üyelik mesajı gönder yazısı çıkıyor tatlım orada boş bir alan var loncaya alınmak için birşeyler yazman için sen oraya yazsanda tamamen boş birakıp göndersende mesajını ben tanıım seni.oraya davet esasına göre alınırı ben yazdım.bizden olmayan kimse başvurmasın diye ama ne fayda hergün 5-6 kişi başvuruyor bende kadınım benide alın diye
iyi uykular tatlım.bak yeni farkettim sen hamileymişsin arada dua et bana kııı.senin duan kabul olurmuşkızlar iyi geceler, tatlı rüyalar hepinize benim gözler kapanıyor, görevimi de yaptım, huzurla uyurum artık -tatlicadiarzu- ıspanak yağmuru mu ne yağdırcaklarmış, bi de ayıklanmış temizlenmiş istiyolar ya ne kaa yüzsüz bu cüceler
Lansorcuğum 3-4 kez denedim KK loncasına girmeği;ama mesaj yazmam için herhangi bir yer açılmıyor.....
Server 3 Bahçe adım BİOLOG....
Yinede olmazsa artık vazgeçiyorum......ŞenizŞeniz
iyi uykular tatlım.bak yeni farkettim sen hamileymişsin arada dua et bana kııı.senin duan kabul olurmuş
amiiiiinnn canım hepimize isteyen herkeze inşallahhhhhcanım inan bütün içtenliğimle dua edicem, Rabbim hayırlı, sağlıklı evlatlar versin inş :Saruboceq:
bu arada benim bahcalari coktandir oylamadiniz deeemi
z@z@ Oyuncusunun Bahçe sergisi
z@z@ Oyuncusunun Bahçe sergisi
canım bak kayıt ol yazan yerin altında sayfayı biraz daha aşağı indirdiğinde basvurunu yolla yazısı çıkıyor.umarım bu kez olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?