kizlar hepinize 10 puan
ya su musteriler niye dusuk para teklif ediyorlar
siz ne yapiyorsunuz oyle olunca
buda benim bahcem kizlar kutuklerden kurtulamadim henuz
subal Oyuncusunun Bahçe sergisi
caneylo Oyuncusunun Bahçe sergisi
buda benim bahçem kızlar en son ağaç kökünü dün kaldırdım çok şükür bitti hepsi:))
kizlar hepinize 10 puan
ya su musteriler niye dusuk para teklif ediyorlar
siz ne yapiyorsunuz oyle olunca
buda benim bahcem kizlar kutuklerden kurtulamadim henuz
subal Oyuncusunun Bahçe sergisi
ya arkdaşlar sordum geçen gün cevap veren olmamış oyun içinde ouan verebiliyoz mu yoksa sadece burdan mı bi anlatın lütfeen
Hehee ıyıkı yazmıssın arkadasım bende sapsal sapsal her linke tıklayıp alttaki yıldızların hepsini ısaretleyip oyladım sanıyodum oysa benim daha loncam falan yok 13.000 puandayım rezil oldum ya bide herkese oyladım kızlar sizi diyorum yaasırnaşık şeycanım buradaki bahçelerini gösteren arkadaşlara server farkı gözetmeden hepsine oy verebiliyorsun ve hepsinden oy alabiliuyorsun.oyun içindeyse loncana girip loncadaki üyeler kısmından yanlarındaki göz işareti olan herkezin bahçesine oy veriyorsun.hatta oyunu ilk açtığında loncaya girip ilk olarak o işi yaparsan sonra aklına takılı kalmıyor ben öyle yapıyorum
bu oyuna üye oldum ama nasıl oynanacağını anlayamadım yaa havuç ve marul var ektim, havuç kavanozunda 2 tane kaldı onları ekmeyi başaramadım, suladım alışverişe çıktım ama alışveriş yapamadım
LLink: lansor17 Oyuncusunun Bahçe sergisi
ink: lansor17 Oyuncusunun Bahçe sergisi
Link: lansor17 Oyuncusunun Bahçe sergisi
işte bahçelerim kızlar....
Çok güzel canım....10 puan
Son bahçeni oylamama izin vermedi...Galiba dün oyladım...
canım buradaki bahçelerini gösteren arkadaşlara server farkı gözetmeden hepsine oy verebiliyorsun ve hepsinden oy alabiliuyorsun.oyun içindeyse loncana girip loncadaki üyeler kısmından yanlarındaki göz işareti olan herkezin bahçesine oy veriyorsun.hatta oyunu ilk açtığında loncaya girip ilk olarak o işi yaparsan sonra aklına takılı kalmıyor ben öyle yapıyorum
Hehee ıyıkı yazmıssın arkadasım bende sapsal sapsal her linke tıklayıp alttaki yıldızların hepsini ısaretleyip oyladım sanıyodum oysa benim daha loncam falan yok 13.000 puandayım rezil oldum ya bide herkese oyladım kızlar sizi diyorum yaasırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?