evet evet 3 teyim sabah gönderirim tekrar valla, adım beatrice
ay gönderin biriniz nolar, hayır dua ederim size
ay gönderin biriniz nolar, hayır dua ederim size
ay bi dk, sabah yollayamam ki, 19 tane kalcak elimde onları ekçem biççem, öle gönderebilirim ancak bi de o fiyat çok ucuz az daha pahalı gönder, sorun olmasın
o zaman aksi abla 100 tanede sen gönder ekiim sabah gönderrim geri ikinizede
ay bi dk, sabah yollayamam ki, 19 tane kalcak elimde onları ekçem biççem, öle gönderebilirim ancak bi de o fiyat çok ucuz az daha pahalı gönder, sorun olmasın
o zaman aksi abla 100 tanede sen gönder ekiim sabah gönderrim geri ikinizede
tmm 0,50 den yolluyom 100 tane daha hasat edince geri yollarssin
ikisini de aldım çok saolun Allah razı olsun, allah ne muradınız varsa versin, Allah sevdiğinizden ayırmasın..............
sabah elinizde ıspanaklar
saol canım, ikinizinkini de aldım ya gerek kalmadı, ay kaçtan göndermiştiniz bu arada, ona bakmayı unuttum ben, görevi yapmanın heycanıyla, bu arada ıspanak görevinden iyi para geldi 2,700,000 kl ve kuyu, o ne işe yarıycak ki süs için mi sadece
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy ben tüp bebek topiğinde başlamıştım bu dilencilik stajına..orada da allah sanada bebek versin banada versin diye o kadar çoookkk dua ediyorduk ki kendimi bayaaa bir dilenci gibi hissetmeye başladıydım.bak şimdi yine hatırladımoffff offfff
saol canım, ikinizinkini de aldım ya gerek kalmadı, ay kaçtan göndermiştiniz bu arada, ona bakmayı unuttum ben, görevi yapmanın heycanıyla, bu arada ıspanak görevinden iyi para geldi 2,700,000 kl ve kuyu, o ne işe yarıycak ki süs için mi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?