Bahvanlar Diyar Paylam alan

aksi apla bu arada sende cezaya bırakmışın müşterileri gördüm kaydirigubbakcemile3

kim napsin senin pis donunu bee arada yellendiriyonmu bari
ne pisi be:dilcikar:
yilbasi geliyo sen almadinmi daha kirmizi don kendine ben hem tüylü olanlarindan aldim :icecream:
sorma acayip müsteri cekiiyo görmedinmi biriki sayfa önceki ekledigim linklere bakseydin kapimda nasi beklesdikleri görürdün:icecream:
sana gelmiyo diye fesatlik ediyon alammi sanada kirmizi don :CüvCüv:
amaan gönderin gönderin ben hedeflerimi büyüttüm, 2. bahçenin kilidini açcam zemuszemus
bende de görünüyo bi kilit emme neyin nesi anlamadim:uhm:
bu arda yekdane karisi görünmez olunca coool oldugunumu saniyon sen:hulya:

ula deli ben onu ta ilk kart alinca görünmez ettiydim ta o günden beri öle duruyo:dilcikar:
hem giremiyom epeydir eror veriyo bende baska biridir o görünmez olan ben olsam aninda cuvabini veririm bi kerem pehhh:dilcikar:

vallahami nan alsana banada kirmizi donlardan bayilirim kirmiziya gecen gün herifde dedi gel sana bu tüylülerden alalim ístemediydim ben zararli cikarim diye:jeyyar:
giyersen kirmizi donu ben bilem müsteri olurum sana yavruuuuuum:smiley-cool:

yuh nanşakkıdı
sen gelen müsterilerini idare et yeter:roflol:
hakkat lan keyek kirmizi donlamizi beyaz tüylüsünden cikak müsterilen karsisinaşakkıdı:icecream:

o zaman bu aksi karisi niye benden ilerde gidiyo onu anlamadim :mymeka:ikimiz bu oyuna barabar baslamadik mi uleyyyyyyyyyyyn yoksam bu kari site sahiplerinedemi donunu gösteriyo

önüme gelene gösteriyom :icecream::icecream::jeyyar:

o kilit yeni bi bace alabilirsin demek mi

yazdıydımyaaa 90 milyonu bayılırsak o kilidi açıyos, tıkla üstüne bi kaydirigubbakcemile2

ıspanak lasııııııııııııııııııııııııııııım 200 tane acil borç sabah vercem söz

yok ben acmeyem iyisimi kilidi
daha metelige kursun atar durumdayim

var dedikya hangi server

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…