• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahvanlar Diyar Paylam alan

iyi geceler canım

pazarda bak bir ortalama kaçtan gidiyor kuyu 2 ona göre bir fiyat belirlersin artık.ben sattığımda bayağı bir kar yapmıştım.yapı marketteki fiyatına göre

amaan, yapı markette 1,5 milyon, pazarda 1,2 ye gider ortalama, daha komisyonu da var :dilcikar:

kızlar iyi geceler, tatlı rüyalar hepinize benim gözler kapanıyor, görevimi de yaptım, huzurla uyurum artık -tatlicadiarzu- ıspanak yağmuru mu ne yağdırcaklarmış, bi de ayıklanmış temizlenmiş istiyolar ya ne kaa yüzsüz bu cüceler

lonca kayıta girip orada k.k loncasını buluyorsun ve üyelik mesajı gönder yazısı çıkıyor tatlım orada boş bir alan var loncaya alınmak için birşeyler yazman için sen oraya yazsanda tamamen boş birakıp göndersende mesajını ben tanıım seni.oraya davet esasına göre alınırı ben yazdım.bizden olmayan kimse başvurmasın diye ama ne fayda hergün 5-6 kişi başvuruyor bende kadınım benide alın diye

Lansorcuğum 3-4 kez denedim KK loncasına girmeği;ama mesaj yazmam için herhangi bir yer açılmıyor.....

Server 3 Bahçe adım BİOLOG....

Yinede olmazsa artık vazgeçiyorum......ŞenizŞeniz

kızlar iyi geceler, tatlı rüyalar hepinize benim gözler kapanıyor, görevimi de yaptım, huzurla uyurum artık -tatlicadiarzu- ıspanak yağmuru mu ne yağdırcaklarmış, bi de ayıklanmış temizlenmiş istiyolar ya ne kaa yüzsüz bu cüceler
iyi uykular tatlım.bak yeni farkettim sen hamileymişsin arada dua et bana kııı.senin duan kabul olurmuş

Lansorcuğum 3-4 kez denedim KK loncasına girmeği;ama mesaj yazmam için herhangi bir yer açılmıyor.....

Server 3 Bahçe adım BİOLOG....

Yinede olmazsa artık vazgeçiyorum......ŞenizŞeniz

canım bak kayıt ol yazan yerin altında sayfayı biraz daha aşağı indirdiğinde basvurunu yolla yazısı çıkıyor.umarım bu kez olur

canım bak kayıt ol yazan yerin altında sayfayı biraz daha aşağı indirdiğinde basvurunu yolla yazısı çıkıyor.umarım bu kez olur

Bahçelerinizi oyladım hanımlar.....

Lansorcuğum teşekkürler...Bir yanlış veya eksiklik yaptığımın farkındaydım ama ne...Öğrendim sağol.....

ya ben senin verdiğin linki tıkladığımda benim sayfam çıkıyor.o yüzden göremiyorum.sen lonca profiline girdikten sonra lonca mekanı lonca istatistikleri gibi şeyleri görmüyorsun değil mi

Back
X