Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada benim bahcalari coktandir oylamadiniz deeemi
z@z@ Oyuncusunun Bahçe sergisi
z@z@ Oyuncusunun Bahçe sergisi
ne pisi be:dilcikar:kim napsin senin pis donunu bee arada yellendiriyonmu bari![]()
bende de görünüyo bi kilit emme neyin nesi anlamadim:uhm:amaan gönderin gönderin ben hedeflerimi büyüttüm, 2. bahçenin kilidini açcam zemuszemus
bu arda yekdane karisi görünmez olunca coool oldugunumu saniyon sen:hulya:
bende de görünüyo bi kilit emme neyin nesi anlamadim:uhm:
ne pisi be:dilcikar:
yilbasi geliyo sen almadinmi daha kirmizi don kendine ben hem tüylü olanlarindan aldim :icecream:
sorma acayip müsteri cekiiyo görmedinmi biriki sayfa önceki ekledigim linklere bakseydin kapimda nasi beklesdikleri görürdün:icecream:
sana gelmiyo diye fesatlik ediyon alammi sanada kirmizi don :CüvCüv:
bende de görünüyo bi kilit emme neyin nesi anlamadim:uhm:
ula deli ben onu ta ilk kart alinca görünmez ettiydim ta o günden beri öle duruyo:dilcikar:
hem giremiyom epeydir eror veriyo bende baska biridir o görünmez olan ben olsam aninda cuvabini veririm bi kerem pehhh:dilcikar:
aksi apla bu arada sende cezaya bırakmışın müşterileri gördüm kaydirigubbakcemile3
vallahami nan alsana banada kirmizi donlardan bayilirim kirmiziya gecen gün herifde dedi gel sana bu tüylülerden alalim ístemediydim ben zararli cikarim diye:jeyyar:
giyersen kirmizi donu ben bilem müsteri olurum sana yavruuuuuum:smiley-cool:
anammmmmmm o kilit bende yok yoksam beni begenmiyorlarmimafoldumben
köstebek avcısı olunca çıkıyor 2. bahçe
köstebek avcısı olunca çıkıyor 2. bahçe
yaaa acil 200 ıspanak lazım, var mı kimsede mafoldumben
o zaman bu aksi karisi niye benden ilerde gidiyo onu anlamadim :mymeka:ikimiz bu oyuna barabar baslamadik mi uleyyyyyyyyyyyn yoksam bu kari site sahiplerinedemi donunu gösteriyo![]()
yaaa acil 200 ıspanak lazım, var mı kimsede mafoldumben
o kilit yeni bi bace alabilirsin demek mi![]()
yazdıydımyaaa 90 milyonu bayılırsak o kilidi açıyos, tıkla üstüne bi kaydirigubbakcemile2
ıspanak lasııııııııııııııııııııııııııııım 200 tane acil borç sabah vercem söz