Bahvanlar Diyar Paylam alan

hahaha.. başvuru şartları arasında hormon testi isteyelim ozaman bide sat tarihi ovaluasyon zamanı falan dedikmi dişimi erkekmi meydana çıkar :)))) tamam lansorcum ben tekrar gireyim bakayım.

amanın kızlar her 2 serverde de 9 ar kütügüm kaldıkaydirigubbakcemile2
ondan sora paraya para demıcemhihoyyyt
ımza ferıdun bıtır:roflol:

olm okaar parayi nirdedn buldun la benim daha 19 kütügüm var ne ediyon müsterilere bacak neyimmi gösteriyondelikafadulden senin mallar pahaliya gidiyo herhal:icecream:

olm okaar parayi nirdedn buldun la benim daha 19 kütügüm var ne ediyon müsterilere bacak neyimmi gösteriyondelikafadulden senin mallar pahaliya gidiyo herhal:icecream:

:icecream: girmizi donumu gösteriyom pacalisindan hemide:icecream:
:roflol:

hülyaaa sen o köstebekleri kaldirma bence kütükleri bitireyim hepinize benden birer tane hedaye olarak köstebek nuri alicam yanliz kalmasinlar belki bebkleride olur götürüp pazarda satarsin :roflol:

hülyaaa sen o köstebekleri kaldirma bence kütükleri bitireyim hepinize benden birer tane hedaye olarak köstebek nuri alicam yanliz kalmasinlar belki bebkleride olur götürüp pazarda satarsin :roflol:

amaan gönderin gönderin ben hedeflerimi büyüttüm, 2. bahçenin kilidini açcam zemuszemus

şimdi oldu sanırım :) loncaya da kabul edilmişim teşekkürler :) bi bakayım lonca nasıl bişeymiş ni inceleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…