lonca kayıta girip orada k.k loncasını buluyorsun ve üyelik mesajı gönder yazısı çıkıyor tatlım orada boş bir alan var loncaya alınmak için birşeyler yazman için sen oraya yazsanda tamamen boş birakıp göndersende mesajını ben tanıım seni.oraya davet esasına göre alınırı ben yazdım.bizden olmayan kimse başvurmasın diye ama ne fayda hergün 5-6 kişi başvuruyor bende kadınım benide alın diye
amanın kızlar her 2 serverde de 9 ar kütügüm kaldıkaydirigubbakcemile2
ondan sora paraya para demıcemhihoyyyt
ımza ferıdun bıtır:roflol:
olm okaar parayi nirdedn buldun la benim daha 19 kütügüm var ne ediyon müsterilere bacak neyimmi gösteriyondelikafadulden senin mallar pahaliya gidiyo herhal:icecream:
:icecream: girmizi donumu gösteriyom pacalisindan hemide:icecream:
:roflol:
köstebekleri kaldırmıycan heral de aman kaldırma ben kaldırdım da noldu, 3 tane köstibiğim var, onlara para harcamıyom artık
hahahaha :roflol: ay çok güldüm ya, ebnimki de köstebeklerimle dalga geçiyor hep, sistem gönderiyodur onları diyor, parada çıkmadı bana, anlamadım ne şanssız, ne bahtsızmışım :çok üzgünüm:
olm okaar parayi nirdedn buldun la benim daha 19 kütügüm var ne ediyon müsterilere bacak neyimmi gösteriyondelikafadulden senin mallar pahaliya gidiyo herhal:icecream:
hülyaaa sen o köstebekleri kaldirma bence kütükleri bitireyim hepinize benden birer tane hedaye olarak köstebek nuri alicam yanliz kalmasinlar belki bebkleride olur götürüp pazarda satarsin :roflol:
Bahçe sergisi aktif değil
bakalım ilk defa bahçemi sergiye çıkarıcam :) becerebildimmi bilmiyorum :)
deneme bir ki bir kiii..
şimdi oldu sanırım :) loncaya da kabul edilmişim teşekkürler :) bi bakayım lonca nasıl bişeymiş ni inceleyim
bu arada benim bahcalari coktandir oylamadiniz deeemi
z@z@ Oyuncusunun Bahçe sergisi
z@z@ Oyuncusunun Bahçe sergisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?